- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепа за Русия
К'во от т'ва ? Техен избор - те ще си носят кръста.Украйна не ще с Русия защото вярва сляпо на фалшивите обещания на САЩ, които от 25 години ни духат и унищожават.
САЩ и ЕС все още не са се намесвали в конфликта, било то и индиректно. Разбирай дори техника не са пращали и въпреки това украинската армия прави руснаците на фалафели и както е тръгнало може и да успее да ги изрита от Украйна.
Русия, от друга страна, праща танкове, артилерия и наемници. Много справедливо, нали ?
Да не говорим, че някои от снимките на 'убити' руснаци (нуждаещи се от защита) се оказа фалшиви, а други се оказа, че са умрели в райнови, в които украинската армия изобщо не е била - разбирай руснаците сами са си отрепали някого и са си го снимали. Нищо ново под слънцето.
Путака == КГБ ченге.
89' им простиха с надеждата да се превърнат в нормална европейска държава. Този път, като фалират (което е на път да се случи), тежко ще е. Особено с фашизоидното им население.
Швейцария не е в ЕС, глупак. И в Германия не е доколкото съм запознат.
Още веднъж да смениш темата имаш ли намерение ?
Наистина ти препоръчвам да посетиш психиатър. 99% сигурен съм, че в близките 10г. ще развиеш някоя шизофрения. Изобщо не си правя ташака и съвсем приятелски ти го казвам. Не си съвсем наред умствено.
Германия на същото положение. Колко милиона са германците, знаеш ли? В момента Германия внася точно за хранителната си промишленост ресурси вън, завсима е на 100% процента, въпреки че има собствено добро производство. Но, ако остави само на ЕС, със самия ЕС е свършено.
дай линк към някой доклад
или ги чу от дето си тошо
кво внася точно и защо не си го произвеждат сами ?
да не се окаже, че е нещо, дето някоя бананова република просто го предлага на 1/100 от цената, на която ще им излезе ако си го произвеждат сами
САЩ и ЕС изцяло субсидираха майдана в Киев, бяха подкупили снайперисти и други лица за умелия преврат и слагането на недемократично избрано правителство (диктатура) .При нас положението е горе долу същото, защото не ни е позволено да гласуваме нормално, ами само да избираме между едни и същи кръгове във властта, та и непознати за народа. Ако се замислиш, освен 3ма ,4ма човека в определена партия дори не познавате, ами гласувате за някакви нормера направо.
В украйна още в началото беше свален хеликоптер с екип на ЦРУ, за който всички научиха.
Въобще сега украинското правителство изцяло се влиае от САЩ и ЕС, плюс масова приватизация на секторите им.
Украинската армия избива 100 пъти повече ''сепаратисти'' , защото имат надмощие. За сега редовна руска войска не е взимала участие, ами само доброволци. Ако погледнеш украинската граница с Русия, ще разбереш, че е прекарана само мисловно, през градове и села, защото такава държава като Украйна, всъщност Е ИЗМИСЛЕНА.
Никога е нямало такава държава - Украйна. Там е имало Киевска Русия.
тъй ли било ? ми аз как тогава не гласувах за тия 'едни и същи кръгове' ? интересно.защото не ни е позволено да гласуваме нормално, ами само да избираме между едни и същи кръгове във властта, та и непознати за народа.
отиди го кажи на някой украинец това.защото такава държава като Украйна, всъщност Е ИЗМИСЛЕНА
разбрахме кой е ромче с обща култура, дето отглежда банани в аляска
почнахме от зърно, минахме през Швейцария в ЕС и сега сме на бананопроизводството в Аляска.
радваш :>
1 милион на протест срещу изданието шарли в Чечня :3
е как иначе
то т'ва свобода на словото и печата ако имаха представа какво е в Азия нямаше да живеят като плъхове
иначе голяма гордост да протестираш против няк'ъв вестник, евала
Не и според уикипедия, през 11век се появява Украйна.
А спомни си защото почна целия конфликт - украинците се бяха решили за ЕС, но изведнъж премиерът им заяви, че се отказва и от там почна всичко. Просто това нещо щеше да стане рано или късно, те от 10 години са на ръба на фалита.
n00bs
Я потърси за Русия и солта в гугъл, чак е трагично за държава с такива размери.
n00bs
Фалита стана, като Русия им тегли майната, след като принцесата излезе от затвора. Гоем фалит стана.
Ти верно имаш някакви отклонения. Украйна до сега не е фалирала никога, но бяха и все още са на ръба да го направят. Не знам през редовете ли четеш или мозъка ти отказва да приеме прочетеното.
n00bs
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Изключително добре знам, че продукцията ни се изнася в непреработено състояние към пристанището и към Сирия, да кажем, но парите отиват за арендатора само. Иначе хляба щеше да 20 стотинки брат. Но, това не изключва факта, че дори в този случай, северна България щеше да изхранва родопчани .![]()
Правиш ли разлика между фалит и криза?! Много обясняваш, без да имаш елементарни познания за понятията.
"Докато през 1998 г. българите са потребявали годишно около 1,5 млн. т. хлебно зърно, през миналата година потреблението е паднало под 1,1 млн. тона. По прогноза на експертите потреблението на културата ще падне до 1 млн. тона до 2018 година."
"Производството на пшеница от реколта `2014 възлиза на 4, 870 мил. тона"
"По официални данни за деветте месеца на настоящия сезон (юли 2013 – юни 2014) са изнесени за чуждите пазари 3,281 млн. тона пшеница, в това число 2,252 млн. тона за Европейския съюз."
Отново много "приказки за маса" и малко мислене. Очаквам темата рязко да се смени или да се започне с отново с демокрацията/америка/ракети/война.
Последно редактирано от yakuza_ : 01-19-2015 на 18:58
n00bs
Аз съм такава специалност и в унито също сме го коментирали, не знам какво по-точно да пиша, аз тепърва ще се сблъсквам с тези хора и фирми. Цяла Добруджа се държи от 2,ма трима турчета. А колко чужди фирми са изкупували хиляди ДКА земи. По-малките фирми са същите. Никакъв контрол. Иначе само да видиш за какви пари става въпрос. И то в средните предприятия. Само на трактористите плащат няколко бона, а собствениците карат по няколко мерцедеси. Един нов комбайн е над 500 000 лв до над 1 милион лв стигат.
Не съществува западната тип биологична ферма, най-вече, защото няма пазар за био продукция, няма предприетие, което да я преработи и отново всичко се изнася, и второ, защото нямаме човешки ресурси и желание (циганите не работят, правени са опити, не искат, ами само крадът, с някои изключения, но преди всичко, субсидиите закъсняват, банките те притискат и заради това хората с малко земи не се захващат (пък и то и мозък се иска), а пък на големите май не им пука особено.
"Ние произвеждаме два пъти повече, отколкото консумираме. България консумира до 2 млн. тона, а ние сме произвели 4,8 млн. тона. Липсата на износ ще провокира вътрешния пазар”, каза проф. Ценов.""
"По оперативни данни на Министерство на земеделието и храните (МЗХ), производството на пшеница от реколта `2014 възлиза на 4 870 хил. тона, при реколтирани 11 545 хил. дка (98,9% от засетите площи) и среден добив за страната 422 кг от декар. Сравнявайки с оперативните данни за предходната година се наблюдава леко увеличение на производството с 0,9%, в резултат от нарастване на реколтираните площи, докато средният добив остава без съществена промяна."
n00bs