- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепа за Русия
София е село с 19к жители при освобождението. И тук пак ироничното е, че на твойте любими социалисти(от комунистическата партия) можеш да благодариш.
Те създават разединението между столица и провинция, като правят стандарта на живот по-добър в София и налагат гражданството.
т'ва мен какво ме бърка ? Като е зле в някой друг - имат си кметове и администрация - да търсят финансиране. Близко е до ума.
Ама никоя фирма няма да се завре в някое забутано циганско село с шепа корумпирани комунистически мумии на власт
(пример - Варна)
Айдее
с апартаменти почващи от 40к евра зорлем ще им се получи
нашият квартален ги гони с партулки като се вяснат с конете и каруците да ровят по кофите
преди 10 години бяха редовна гледка - последните години ги изритаха и на мястото на съборетините им дигнаха 2 нови квартала, мол и няколко хипермаркета.
айдеее
от смях ми текнаха да ;Д
но да плачеш ли да се смееш ли, аз се радвам, че не съм от СФ и квартала на жълтите павета дето скоро киевчаните ще го завладеят .. ;(
и аз се радвам, че не си от София !!! :3
абе а някой от твойта рода да са го водили на протест с автобусче в Софията от БСП така ? Питам 'щото явно имаш няк'ви впечатления от града и се чудя откъде ;д ?
в София нормалните хора ги взеха извънземните
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/...cb&oe=55675189
тук е показано как се влиза в ЕС
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
aurise , I'm from New York , american boy and i love you so much![]()
"изкуствено сглобена", а сега искат да е "изкуствено разделена"? брех тея руснаци, колко са великодушни в решаването на съдбите на други държави и народи. нали се пишат (по-скоро им се иска да бъдат) Трети Рим, та прилагат стария принцип "Разделяй и владей". хвала на такива цивилизовани люде.
макет викаш, а? ХАХАХАХА, колко си ограничен.![]()
![]()
Варна е едно циганско село, отломка на соца, дето за никакъв хуй не става. Даже вече не е и "морска столица", щото Бургас е къде-къде по-напред.
В колко други столици си ходил и имаш преки впечатления от красотата им?
да заповядат, ама после да не реват от тоталния си фалит и разгром като ги зачешат всички членове на НАТО.
Welcome to the Jungle...
daktempar dont be idiot
Варна беше най-красивия голям град България. Сега го презастроиха и се разби, но пак много хора го харесват.
Да, наистина София е Виена, или Будабеща, Прага много си ходил. ЛОЛ
кораба му изби яко интелект, почна да ви засенчва.