- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Въпросът ми беше сериозен и въобще не става въпрос дали вадиш срамни неща за някой, защото всеки разбира излагацията по собствен начин.
Какво разбираш под 'личен живот' ?
Често ли обсъждаш личният живот на твои близки хора с непознати ?
Израза 'цип на устата' знаеш ли кога се ползва ?
По какво според теб се различавате с пинкуу, защото вече видяхме, по какво си приличате ?
океей..
Какво мислиш за изневярата, би ли простила?
И ако ти изневериш, би ли си признала?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Хубаво, тогава, за какво те е срам да говориш и смяташ за навлизане в личният ти живот ?
Окей, няма да се правя на цапардосана, разбирам ти идеята, ти би се почувствал дискомфортно на мое или негово място.
Приемам това, което казваш.
Ще продължа и ще драсна, кат' имам време
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
NomNomNom, я отново да те питам няколко въпроса за днес - този път тук, във форума
Мислила ли си как ще действаш, ако след шест месеца забременееш (примерно презервативът се е скъсал, не сте обърнали внимание и така са станали нещата)?
И как ще реагираш, ако приятелят ти учудващо си промени позицията и те помоли да задържиш детето и да го дариш с наследник?
Ще направиш ли изключение от принципите си за около 9 месеца?
Здравей,NomNomNom
Питал съм те нещо на лично съобщение![]()
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Харесваш ли името си? Би ли го сменила някога?
Кои програмни езици знаеш?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
NomNomNom поствай тук
http://www.teenproblem.net/forum/sho...highlight=fuck
Плийййс
и според мен си приличате :д не знам той за ко говори, ама аз ви оприличавам по дългите скучни постове и като цяло някакво несимпатично изказване ;/
приличате си само по това, че не сте симпатични на галакси :д
На теб всеки пост, в който малко от малко има свидетелство за връзка с главния мозък, ти е скучен май, а?
Изцяло нейните визирам. Всичките й постове са суперинтересни и разискват една ситуация от множество гледни точки, при това страшно балансирано и добре поднесено.
не се впрягай само, не отричам, че сте умнички, просто ко да направя, че не ме кефите ;/
Често не говоря за по-неприемливи от социума , пред хора, които знам, че ще реагират по-бурно и емоционално.
Например, ако знаех , че с коментарите си ще предизвикам бурна реакция, щях да ги пропусна вероятно.
Различните хора приемат различно различни неща, и това е съвсем нормално.
Цип на устата точно имам, когато знам, че нещо ще подразни някого, и тъй като ще последва конфронтация, в която спорът няма да е рационален и няма да се търси истината, ами удовлетворение на някакви потребности , предизвикани от дискомфортът от това, което бих казала.
Просто .. нямам големи очаквания към хората , да не реагират емоционално, нямам и проблеми , заради това предпочитам да не дразня.
Имам предвид, все ми е едно. Обичам да правя неща , които са ми приятни, и които не водят до агресия на околните с/у мен.
Та, каквото и да ти кажа, няма особен смисъл, защото вероятно целиш емоционална реакция от моя страна, пък аз не мога да ти я дам. А надеждата ми остава за това никой да не се опитва да ми навреди умишлено, както аз не го правя.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
хоп
Как да кажа, не ми цел в живота да имам деца, също заради родителите си и семейството си не бих го направила, но за него бих.
Примерно, за друг мъж преди, не съм искала да правя подобно нещо. И няма да съжалявам, каквото и да се случи.
Не съм някакъв зверски егоист, ама как да ти кажа, предпочитам да нямам деца.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Последно редактирано от NomNomNom : 01-29-2015 на 08:09
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
И, предлагам да слагаме следващия по веригата, ако няма повече въпроси - примерно Ewok била ли е скоро ( не съм я питала дали иска, та да си каже сама :Д )
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
NomNomNom, да знаеш искрено се радвам за вас!Да бъда още по-откровен: повече се радвам за приятеля ти.
Радвам се, защото това за пореден път доказва, че за всеки влак си има пътници.
Такъв късмет, който е извадил той с теб, се случва сигурно 1 на милион. И бъди сигурна, че от този човек ще получиш най-доброто отношение, на което е способен.
Не веднъж съм споделял сред моите приятели и познати, пък и насам-натам по интернет, че моят идеал за момиче е: тя да е млада, красива, светлоока (сини, сиви, зелени очи), да е отворена към възприемане на нови неща и интелигентна, да се е наживяла (разбирай да е опитвала от това-онова, да е задоволила любопитството си), да има татуси (въпреки, че аз лично на себе си никога не бих си направил подобно нещо
), да е по-скоро ниска (примерно до 170 см.) и дребна.
Сега да не си помислиш, че описвам теб - не. Всеки, който ме познава, знае за тези мои идеали за момиче.
Не познавам приятеля ти, не знам как той си представя идеалната жена, но в случай че мисли по подобен на мен начин - бъди сигурна, че ако е способен да те отведе до някоя звезда или друга планета - то ще го направи.
А ако един ден се решите на наследник - този човек, да знаеш, няма да си намери място от щастие!![]()
Последно редактирано от M**** : 01-29-2015 на 08:17