.
Затворена тема
Страница 182 от 354 ПървиПърви ... 82132172178179180181182183184185186192232282 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 526 до 4 550 от общо 8834
    Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Не, нямаше, сама си ги показвам, гордея се с прогреса
    Въпросът ми беше сериозен и въобще не става въпрос дали вадиш срамни неща за някой, защото всеки разбира излагацията по собствен начин.
    Какво разбираш под 'личен живот' ?
    Често ли обсъждаш личният живот на твои близки хора с непознати ?
    Израза 'цип на устата' знаеш ли кога се ползва ?
    По какво според теб се различавате с пинкуу, защото вече видяхме, по какво си приличате ?

Мега фен
    Град
    <3
    океей..

Какво мислиш за изневярата, би ли простила?
    И ако ти изневериш, би ли си признала?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Въпросът ми беше сериозен и въобще не става въпрос дали вадиш срамни неща за някой, защото всеки разбира излагацията по собствен начин.
    Какво разбираш под 'личен живот' ?Това, от което хората се срамуват
    Често ли обсъждаш личният живот на твои близки хора с непознати ? Неща, от които хората се рамуват, не
    Израза 'цип на устата' знаеш ли кога се ползва ?Да
    По какво според теб се различавате с пинкуу, защото вече видяхме, по какво си приличате ?Тя ми изглежда доста стриктна, аз съм малко по loose .
    хоп
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    океей..

Какво мислиш за изневярата, би ли простила? Изневярата за мен е човек да си прави други планове зад гърба ми. И пак зависи с какъв човек съм, примерно от един тип хора бих се засегнала, ако се целуват с някого, от друг тип хора - не. Просто в различните хора мотивацията към различни актове, които се категоризират като изневяра, е различна. Та зависи с кого съм и какво е направил. Но вината е и на двама ни.
    И ако ти изневериш, би ли си признала? не искам да изневерявам, и не бих изневерила. Не искам да си помислям да съм с друг човек. Иначе, сигурно бих признала, може би зависи от ситуацията, но не мога да си го представя сега :Д
    хоп
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Какво разбираш под 'личен живот' ?Това, от което хората се срамуват
    Предполагам, че не се срамуваш от ЕГН-то си, от трите си имена и т.н., би ли ги написала тук ?

Предполагам, че не се срамуваш от ЕГН-то си, от трите си имена и т.н., би ли ги написала тук ?
    С цел да предотвратя законова злоупотреба , не бих.
    Както не бих си споделила номера на дебитната карта и секюрити кода.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Хубаво, тогава, за какво те е срам да говориш и смяташ за навлизане в личният ти живот ?

Окей, няма да се правя на цапардосана, разбирам ти идеята, ти би се почувствал дискомфортно на мое или негово място.
    Приемам това, което казваш.

Ще продължа и ще драсна, кат' имам време
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен
    NomNomNom, я отново да те питам няколко въпроса за днес - този път тук, във форума
    Мислила ли си как ще действаш, ако след шест месеца забременееш (примерно презервативът се е скъсал, не сте обърнали внимание и така са станали нещата)?
    И как ще реагираш, ако приятелят ти учудващо си промени позицията и те помоли да задържиш детето и да го дариш с наследник?
    Ще направиш ли изключение от принципите си за около 9 месеца?

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Здравей,NomNomNom

Питал съм те нещо на лично съобщение
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Харесваш ли името си? Би ли го сменила някога?
    Кои програмни езици знаеш?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от GuardianAngel Виж мнението
    Здравей,NomNomNom

Питал съм те нещо на лично съобщение
    NomNomNom поствай тук

http://www.teenproblem.net/forum/sho...highlight=fuck

Плийййс

anonymous708973
    Guest
    По какво според теб се различавате с пинкуу, защото вече видяхме, по какво си приличате ?
    По какво, викаш, си приличаме по твоето не толкова скромно мнение?

Номи, вода мога да ти нося за стриктността

Мега фен Аватара на galaxy29
    и според мен си приличате :д не знам той за ко говори, ама аз ви оприличавам по дългите скучни постове и като цяло някакво несимпатично изказване ;/

Супер фен Аватара на Deadlock
    приличате си само по това, че не сте симпатични на галакси :д

дам и това.. :д

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    и според мен си приличате :д не знам той за ко говори, ама аз ви оприличавам по дългите скучни постове и като цяло някакво несимпатично изказване ;/
    На теб всеки пост, в който малко от малко има свидетелство за връзка с главния мозък, ти е скучен май, а?
    Изцяло нейните визирам. Всичките й постове са суперинтересни и разискват една ситуация от множество гледни точки, при това страшно балансирано и добре поднесено.

не се впрягай само, не отричам, че сте умнички, просто ко да направя, че не ме кефите ;/

Супер фен Аватара на Deadlock
    добро галакси, досадна пинки :*

Хубаво, тогава, за какво те е срам да говориш и смяташ за навлизане в личният ти живот ?
    Често не говоря за по-неприемливи от социума , пред хора, които знам, че ще реагират по-бурно и емоционално.
    Например, ако знаех , че с коментарите си ще предизвикам бурна реакция, щях да ги пропусна вероятно.
    Различните хора приемат различно различни неща, и това е съвсем нормално.

Цип на устата точно имам, когато знам, че нещо ще подразни някого, и тъй като ще последва конфронтация, в която спорът няма да е рационален и няма да се търси истината, ами удовлетворение на някакви потребности , предизвикани от дискомфортът от това, което бих казала.

Просто .. нямам големи очаквания към хората , да не реагират емоционално, нямам и проблеми , заради това предпочитам да не дразня.
    Имам предвид, все ми е едно. Обичам да правя неща , които са ми приятни, и които не водят до агресия на околните с/у мен.

Та, каквото и да ти кажа, няма особен смисъл, защото вероятно целиш емоционална реакция от моя страна, пък аз не мога да ти я дам. А надеждата ми остава за това никой да не се опитва да ми навреди умишлено, както аз не го правя.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    NomNomNom, я отново да те питам няколко въпроса за днес - този път тук, във форума Хахха, и другите ти ги видях, и ще драсна по някое време тез дни, макар, че нямам много повече, от това, което вече написах тук
    Мислила ли си как ще действаш, ако след шест месеца забременееш (примерно презервативът се е скъсал, не сте обърнали внимание и така са станали нещата)? Ако моя не иска дете, аборт. Ма вече съм на хапчета, че стресът и кистата ми дойдоха в повече
    И как ще реагираш, ако приятелят ти учудващо си промени позицията и те помоли да задържиш детето и да го дариш с наследник? Ще се радвам, ще мога да го зарадвам с детенце. Не искам деца, но ако той поиска, ще родя, и ще се радвам да го гледам. От обич към него.
    Ще направиш ли изключение от принципите си за около 9 месеца? Разбира се, в този случай, ако мога да дам искрено щастие, на човек, който обичам, ще дам.
    хоп

Как да кажа, не ми цел в живота да имам деца, също заради родителите си и семейството си не бих го направила, но за него бих.
    Примерно, за друг мъж преди, не съм искала да правя подобно нещо. И няма да съжалявам, каквото и да се случи.

Не съм някакъв зверски егоист, ама как да ти кажа, предпочитам да нямам деца.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Харесваш ли името си? Би ли го сменила някога? Никога, и фамилията не бих, харесвам си ги :Д
    Кои програмни езици знаеш?Не съм програмист, ама работни умения по perl,php,html+css имам, и хайде, С++ от училище, още мога да напиша нещо елементарно и функционално. Javascript мога да чета, да променям и да копи-пействам :Д но още не съм вдигнала достатъчно левел, а и нямам повод, само съм ползвала една функция за един часовник на един портал, и чрез нея написах още 3 функции и няколко if-a
    хоп
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    По какво, викаш, си приличаме по твоето не толкова скромно мнение?

Номи, вода мога да ти нося за стриктността
    Няма да са бийм,но не съм от стриктните , когато трябва да правя нещо, което не искам :Д
    До последния момент ще го отлагам, колкото и да е неефективно
    Последно редактирано от NomNomNom : 01-29-2015 на 08:09
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

И, предлагам да слагаме следващия по веригата, ако няма повече въпроси - примерно Ewok била ли е скоро ( не съм я питала дали иска, та да си каже сама :Д )
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен
    NomNomNom, да знаеш искрено се радвам за вас! Да бъда още по-откровен: повече се радвам за приятеля ти. Радвам се, защото това за пореден път доказва, че за всеки влак си има пътници. Такъв късмет, който е извадил той с теб, се случва сигурно 1 на милион. И бъди сигурна, че от този човек ще получиш най-доброто отношение, на което е способен. Не веднъж съм споделял сред моите приятели и познати, пък и насам-натам по интернет, че моят идеал за момиче е: тя да е млада, красива, светлоока (сини, сиви, зелени очи), да е отворена към възприемане на нови неща и интелигентна, да се е наживяла (разбирай да е опитвала от това-онова, да е задоволила любопитството си), да има татуси (въпреки, че аз лично на себе си никога не бих си направил подобно нещо ), да е по-скоро ниска (примерно до 170 см.) и дребна.
    Сега да не си помислиш, че описвам теб - не. Всеки, който ме познава, знае за тези мои идеали за момиче.
    Не познавам приятеля ти, не знам как той си представя идеалната жена, но в случай че мисли по подобен на мен начин - бъди сигурна, че ако е способен да те отведе до някоя звезда или друга планета - то ще го направи.

А ако един ден се решите на наследник - този човек, да знаеш, няма да си намери място от щастие!
    Последно редактирано от M**** : 01-29-2015 на 08:17

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си