.
Отговор в тема
Страница 3 от 22 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 536

Тема: Гърция

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Къде си бе Бaреков, врага на статуквото? Ще раздаваш ли кебапчета?
    ми не съм враг на статуквото, демокрацията има много положителни черти.
    изглежда май не си много умен да ме разбереш или чисто заяждане.
    или най-вероятното се прайш.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    С остналия свят?
    Не е нужно да се отделяме от ЕС, нужно е ЕС да бъде променен, или изграден на ново.

Но какво в действителност ще стане = вкарват ни във война с Русия..
    Здравей Воленчо, как мина сутрешното гостуване в bTV?
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    базата в Шабла за нула време е разрушена, ако почне война, с ракети от към морето, яд ме е за това, че е прекрасно местенце.
    там ходим на лов... поне ще свалят и няколко ветрогенератора с ракетите

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    те сами си казаха - СССР. Путин смята независимостта на бившите съветсти републики за 'временен феномен'.
    Крайно време му е да го сполети някой 'случаен' рак или сърдечен удар
    А каква е основната международна доктрина на СССР? Интернационализма, ленинската всемирна (всемир - вселена, целият свят) социалистическа република. И ще ми говорите за глобализъм.

Мега фен
    там ходим на лов... поне ще свалят и няколко ветрогенератора с ракетите
    нали ... по-важно е да убиваш животни, отколкото чиста енергия

византиец мърляв

Здравей Воленчо, как мина сутрешното гостуване в bTV?
    волен е прав

друг е въпроса че е курва

ми не съм враг на статуквото, демокрацията има много положителни черти.
    изглежда май не си много умен да ме разбереш или чисто заяждане.
    или най-вероятното се прайш.
    Не, просто ти си най-мазния лицемер и ветропоказател в този форум, който си сменя мнението стотици пъти в хода на една и съща серия от дискусии. Нон-стоп плюеш западния модел, глобализма и капитализма, а сега ми казваш "не съм враг на статуквото". Или си невменяем, или си лицемер.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 01-29-2015 на 19:07
    Welcome to the Jungle...

византиец мърляв
    Чиста енергия> ЗНАеш ли колко птици убиват и как вредят със нискочестотните си звузи> не остана животно

Мега фен
    Не, просто ти си най-мазния лицемер и ветропоказател в този форум, който си сменя мнението стотици пъти в хода на една и съща серия от дискусии. Нон-стоп плюеш западния модел, глобализма и капитализма, а сега ми казваш "не съм враг на статуквото". Или си невменяем, или си лицемер.
    казах не съм враг на демокрацията, поне до там до където нечии интереси не почнат да я изкривяват, защото за мен демокрацията сега, в доста неща е само привидна.

волен е прав

друг е въпроса че е курва
    Волен е поредният манипулатор, който умело рови в раните на обществото ни и извлича политически (и икономически дивиденти от това). А партията му е няма такъв политически Франкенщайн - за 10 г. обиколи от крайно дясно (див национализъм и ксенофобия) до крайно ляво (социалните искания, войната с ЕРП-тата, подкрепата на новата тройна коалиция при Орешарски, войнствената русофилия). Абсолютен цирк с цел трупане на рейтинг и гарантирано място в парламента.

казах не съм враг на демокрацията, поне до там до където нечии интереси не почнат да я изкривяват, защото за мен демокрацията сега, в доста неща е само привидна.
    В такъв случай май е време да те светна, че идеална демокрация има само в книгите, не и в реалността. И проблемът не е в самата демокрация, а в хората, които я прилагат. Така е с всяка идеология/доктрина, независимо дали е политическа, икономическа или религиозна.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен

византиец мърляв
    да бе, като те гледам кво ти е отошението към бедните, ся изведнъж взе, че за животните се загрижи.
    яко объркана ценностна система, май.

първи беше ЗА, база на нато в Шабла, сега изведнъж милите животни, кораба бил мърляв.

Мега фен
    за 10 г. обиколи от крайно дясно (див национализъм и ксенофобия) до крайно ляво (социалните искания, войната с ЕРП-тата, подкрепата на новата тройна коалиция при Орешарски, войнствената русофилия).
    Сериозен въпрос без да троля - винаги съм се чудил защо толкова много хора в Б-я са едновременно крайни ксенофоби и националисти, а в същото времето русофили и ония на север са им 'братушки'.
    Другото - масово хейтят западноевропейци и американци, но като дойдат тук тези същите и им се хилят като варени глави насреща и подлизурничат. Да кажеш, да просто им 'мразят' държавите, ама те дори не са стъпвали там.

Много са ми странни хората тук. Едниственото обяснение, което имам е, че сме народ комплексари, а такива като Волен изглеждат 'силни' на думи и затова доста им се връзват. Нещо като Хитлер през 30-те. То всъщност затова и на тоталитарните държави химновете са толкова величави.

Волен е поредният манипулатор, който умело рови в раните на обществото ни и извлича политически (и икономически дивиденти от това). А партията му е няма такъв политически Франкенщайн - за 10 г. обиколи от крайно дясно (див национализъм и ксенофобия) до крайно ляво (социалните искания, войната с ЕРП-тата, подкрепата на новата тройна коалиция при Орешарски, войнствената русофилия). Абсолютен цирк с цел трупане на рейтинг и гарантирано място в парламента.

В такъв случай май е време да те светна, че идеална демокрация има само в книгите, не и в реалността. И проблемът не е в самата демокрация, а в хората, които я прилагат. Така е с всяка идеология/доктрина, независимо дали е политическа, икономическа или религиозна.
    хехе, ама по-пагубна за нацията ни от тази глобализация днес не е имало. По пагубна за нашия народ система е нямало. Тая демокрация 25 години не я постигнахме, излязохме от всякакви граници, продохме се на всички.
    Преди може изкуствено да е било, но Русия ни е поддържала цяла индустрия.

Мега фен
    Всъщност като се замисля ... другият вариант е да имаме твърде много продажни византийци сред населенението, дето си дават гъза за 2 фабрики и сигурна заплатка (партийна)

Май е време за расова чистка - Циганите ВЪН! Гърците ВЪН !

Мега фен
    Преди може изкуствено да е било, но Русия ни е поддържала цяла индустрия.
    И това изречение го написа, без дори малко да ти светне червената лампа. Дори мъничко?

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    И това изречение го написа, без дори малко да ти светне червената лампа. Дори мъничко?
    не, казвам факти. Преди сме имали достойнство и собствена армия, днес сме путки.

http://btvnovinite.bg/article/svetut...ena-vojna.html

освободителят ви какво казва?

Мега фен
    не, казвам факти. Преди сме имали достойнство и собствена армия, днес сме путки.
    За тебе феодалната зависимост е проява на достойнство?
    За тебе това, че българският държавен глава казва, че от него нищо не зависи е проява на достойнство?
    За тебе това, че сме били в такава безсрамна зависимост от държава, дошла в България с танковете, е проява на достойнство?

Ти четеш ли се като пишеш?

Мега фен
    че им запари на гъза на монголците казва

чакай да хвръкнат и от суифт и гледай как ще рупат марули. То и ние ще го отнесем отчасти, ама ще преживея без парно 2 месеца в годината. Фабриките ни и без т'ва ги държат мутри - да фалират, през оня ми е.

Били сме студена война. Разбира се че всички държави от всеки сектора са били зависими от системата, но сравненеи с днес, разликата е, че и днес сме зависими също толкова, само че сме още по зле.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    За тебе феодалната зависимост е проява на достойнство?
    За тебе това, че българският държавен глава казва, че от него нищо не зависи е проява на достойнство?
    За тебе това, че сме били в такава безсрамна зависимост от държава, дошла в България с танковете, е проява на достойнство?

Ти четеш ли се като пишеш?
    той тоа византиец к'во му се обясняваш

интересно че хем е против кинтите, хем в кинтите вижда 'достойнство'

византиец бе ;д генетично е при тях ;д като евреите едно време, ама умножено по хиляда

той тоа византиец к'во му се обясняваш

интересно че хем е против кинтите, хем в кинтите вижда 'достойнство'

византиец бе ;д генетично е при тях ;д като евреите едно време, ама умножено по хиляда
    ти си този с кинтите
    аз съм за система , която не кара кинтите да са основно средство за успеха

Мега фен
    ти си прост византиец и ник'ва работа нямаш да си за каквото и да било в моята държава

ходи си при себеподобните в кенефа на юг от тук. Гледам си правят оргия с турчолята и монголците, ще ти допадне.

Мега фен
    ти си този с кинтите
    аз съм за система , която не кара кинтите да са основно средство за успеха
    А какво да е основно средство, гъзоблизството, изменничеството, доносничеството, предателството? Все са средства на миналия режим.

Мега фен
    хърр дърр трябва ни армия
    хърр дърр турция тва турция онова хъррр

И са к'во излиза - турците и гърчолята си строят тръбаааа. Май верно ни трябва армия - ама да ринем византийци с нея.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си