- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Гърция
Не, просто ти си най-мазния лицемер и ветропоказател в този форум, който си сменя мнението стотици пъти в хода на една и съща серия от дискусии. Нон-стоп плюеш западния модел, глобализма и капитализма, а сега ми казваш "не съм враг на статуквото". Или си невменяем, или си лицемер.
Последно редактирано от DarkTemplar : 01-29-2015 на 19:07
Welcome to the Jungle...
Волен е поредният манипулатор, който умело рови в раните на обществото ни и извлича политически (и икономически дивиденти от това). А партията му е няма такъв политически Франкенщайн - за 10 г. обиколи от крайно дясно (див национализъм и ксенофобия) до крайно ляво (социалните искания, войната с ЕРП-тата, подкрепата на новата тройна коалиция при Орешарски, войнствената русофилия). Абсолютен цирк с цел трупане на рейтинг и гарантирано място в парламента.
В такъв случай май е време да те светна, че идеална демокрация има само в книгите, не и в реалността. И проблемът не е в самата демокрация, а в хората, които я прилагат. Така е с всяка идеология/доктрина, независимо дали е политическа, икономическа или религиозна.
Welcome to the Jungle...
Сериозен въпрос без да троля - винаги съм се чудил защо толкова много хора в Б-я са едновременно крайни ксенофоби и националисти, а в същото времето русофили и ония на север са им 'братушки'.за 10 г. обиколи от крайно дясно (див национализъм и ксенофобия) до крайно ляво (социалните искания, войната с ЕРП-тата, подкрепата на новата тройна коалиция при Орешарски, войнствената русофилия).
Другото - масово хейтят западноевропейци и американци, но като дойдат тук тези същите и им се хилят като варени глави насреща и подлизурничат. Да кажеш, да просто им 'мразят' държавите, ама те дори не са стъпвали там.
Много са ми странни хората тук. Едниственото обяснение, което имам е, че сме народ комплексари, а такива като Волен изглеждат 'силни' на думи и затова доста им се връзват. Нещо като Хитлер през 30-те. То всъщност затова и на тоталитарните държави химновете са толкова величави.
хехе, ама по-пагубна за нацията ни от тази глобализация днес не е имало. По пагубна за нашия народ система е нямало. Тая демокрация 25 години не я постигнахме, излязохме от всякакви граници, продохме се на всички.
Преди може изкуствено да е било, но Русия ни е поддържала цяла индустрия.
Всъщност като се замисля ... другият вариант е да имаме твърде много продажни византийци сред населенението, дето си дават гъза за 2 фабрики и сигурна заплатка (партийна)
Май е време за расова чистка - Циганите ВЪН! Гърците ВЪН !
http://btvnovinite.bg/article/svetut...ena-vojna.html
освободителят ви какво казва?
За тебе феодалната зависимост е проява на достойнство?
За тебе това, че българският държавен глава казва, че от него нищо не зависи е проява на достойнство?
За тебе това, че сме били в такава безсрамна зависимост от държава, дошла в България с танковете, е проява на достойнство?
Ти четеш ли се като пишеш?
че им запари на гъза на монголците казва
чакай да хвръкнат и от суифт и гледай как ще рупат марули. То и ние ще го отнесем отчасти, ама ще преживея без парно 2 месеца в годината. Фабриките ни и без т'ва ги държат мутри - да фалират, през оня ми е.
Били сме студена война. Разбира се че всички държави от всеки сектора са били зависими от системата, но сравненеи с днес, разликата е, че и днес сме зависими също толкова, само че сме още по зле.
ти си прост византиец и ник'ва работа нямаш да си за каквото и да било в моята държава
ходи си при себеподобните в кенефа на юг от тук. Гледам си правят оргия с турчолята и монголците, ще ти допадне.
хърр дърр трябва ни армия
хърр дърр турция тва турция онова хъррр
И са к'во излиза - турците и гърчолята си строят тръбаааа. Май верно ни трябва армия - ама да ринем византийци с нея.