- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Гърция
същите неща дето си ги дъвчем тук в общи линии, но по-елегантно поднесени
Инджев ми се стори итнересен. И преди съм казвал, че не следя бг медиите като цяло, и но реших да му погледна блога.
Видях и че е бил част от ДС, та прочетох и някаква статия в блога му, в която обяснява как се е стигнало дотам.
Свестен човек изглежда.
А Евразийският съюз не е ли бъгава версия на СИВ?
Welcome to the Jungle...
ми не знам, но от към християнски ценности май са по-добре от ес. В ес е заложено откровено толериране на атеизъм.
Добре, че са християнските ценности, да поддържат тая режисирана от Кремъл бутафория.
http://ivo.bg/2015/01/29/%D0%B5%D0%B...8%D0%BC%D1%8B/
Welcome to the Jungle...
говора в чисто морален духовен аспект, а не в икономически. Не може държавата в своето законодателство да допуска приравняване на злото на доброто само в името на печалбата.
Моралният аспект е важен, но от векове не той е водещият в развитието на обществените отношения. Само с морал благоденствие не се постига, трябва и акъл.
http://www.dnevnik.bg/analizi/2015/0...a_e_na_razuma/
Welcome to the Jungle...
оф, глупости говориш дефендер, какво християнство, какви 5 лв ги 3бе в кремъл? Гледат само да запазят влияние да не се разпаднат.
Евразйийския съиз не може да ни спаси от самите себе си.
Ефенди, до съвременното право тръгва от атеизма
https://www.edx.org/course/justice-harvardx-er22-1x
гледай го поне колкото да имаш за какво да се заяждаш
по-интересни ще са ти шикалкавениците ако си барем малко образован по въпроса
а тоя атеизъм си го заврете отзад. Заради атеизма днес всички са толкова развратни мърши
ми материализма също е морал, всичко е морал, печалбарството също гради морал за печелене, всичко е морал, но то зависи върху какво ти се гради морала, върху каква основа.
върховенството на закона също е морал.
акъла е до колко може да се задълбочиш в морала на този, който ти го създава. В твоя случай материализма.
Последно редактирано от defender : 01-29-2015 на 21:42
Тук съм напълно съгласен с кораба.
Въпросът е корабе, защо приемаш това "запазване на влияние с цената на всичко" като нещо справедливо (или както би казал ефендито 'правдиво') ?
Ти осъждаш липсата на традиционен религиозен морал, а не за този наложен от капиталистическата система (който за теб е лош, вреден). А двата са напълно различни.
Последно редактирано от DarkTemplar : 01-29-2015 на 21:41
Welcome to the Jungle...
и защото знам, че опитат ли да я смачкат, ще има ядрена война, а те точно на там вървят.
vsichkite sa ateisti i tam
ми дреме ми кви са, кво общо има какви са. аз не преценям хората по това дали са атеисти или не. Определям ги по поведението им.
az syshto sym ateist :д
България няма кой да я защити, ако поискаме да се отделим от прегръдката на САЩ. освен Русия, аресвам руснаците. :Д
по това, по което ти определящ някой дали нарушава закона или не.
Имаме много повече изгода да водим добри отношения с близка държава като Русия, от колкото да ни дупчат добруджата за шистоф газ.
Хиляди думи и стотици страници бяха изписани щото климатроника просто 'аресва' Русия.
gg