.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 536

Тема: Гърция

Hybrid View

Мега фен
    по това, по което ти определящ някой дали нарушава закона или не.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    по това, по което ти определящ някой дали нарушава закона или не.
    На мен не ми е работата да определям кой нарушава законите, за това си има съответните органи (следствие, прокуратура, съд). Мога да изкажа кое за мен е приемливо и кое не, но това е мое лично мнение, което няма юридическа/наказателна сила.

Това, което провокира този сегмент от дискусията е, че твоето мерило за света е религиозният морал, който e съвсем различен от гражданския/светския и отдавна не е основният критерий за стойността на едно или друго нещо. Ако искаш, върни се в Средновековието, тогава възгледите ти ще отговарят на реалността.

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Хиляди думи и стотици страници бяха изписани щото климатроника просто 'аресва' Русия.
    gg
    След хилядите демагогии, беше въпрос на време да си го признае.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    На мен не ми е работата да определям кой нарушава законите, за това си има съответните органи (следствие, прокуратура, съд). Мога да изкажа кое за мен е приемливо и кое не, но това е мое лично мнение, което няма юридическа/наказателна сила.
    А как тогава тук във форума все определяш хората и хвърляш наляво и дясно квалификации или обиди и им даваш някакви определения или пък във всекидневния живот решаваш кое право и кое не – сигурно все ходиш при съответните органи и те все ти са до гъза, да ти казват ли?

Сигурно като казваш на мене или кораба квалификации сигурно до тебе на леглото стой съответния орган и ти казва, тоя е такъв оня е такъв, а.

Бъди реалист, на практика не е май баш така а.
    Последно редактирано от defender : 01-30-2015 на 11:29

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си