- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Гърция
Не мойто диде. Ние не сме германци, няма и да станем.
Трябва да изградим наш стил собствена система. Да съединим различни елементи и така.
А за Германия. - Мислиш, че нямат силна държавна власт ли? Ти знаеш ли какви данаци там плащат бизнесмените и колко души държат парите?
Знаеш ли, че вече се ислямизираха и не остана германец? Това ли искаш с България?
До 5 години и те ще променят системата си.
Иначе не забравяй и факта, че Хитлер е изчистил цигнаската паплач там, а днес вие се кланяте на синовете им.
ти па си дивелъпър едишън версия на хомо сапиенс
мда, до 2030 ще са 9% мюсюлманите там
Знаеш ли защо в Европа си импортват маймуни от банановите републики ? Ще ти отговоря - 'щото населението застарява и някой трябва да бачка.
Сигурно си мислиш, че може просто да намалят оборотите и да си живеят с к'вото имат, ама за съжаление не работи така света. Китай и САЩ ще ни изпапкат и тогава наистина ще им играем по свирката.
Слушам ти гениалното решение.
Много повече деградирали нацията им още след втората световна.
Ти не разбираш. В момента вместо да си сътрудничат с Русия, те се кланят на САЩ.
И за да направим и ние подобна сиситема, трябва да изколим половин милион идиоти и пак няма да ни оставят. Пък и просто народопсихологията явно не ни е немска, няма да я бъде, чу ли ? Дерзай.
ЕС са против развитието на България.
Такава е вашата система - всеки само за себе си.
ми може и да продукт на едипов комплекс, а не вроден?
не знам, не знам
Ми че те САЩ им изградиха държавата, бе, момче.
По отношение на втората вметка - ако спреш някой на улицата и го питаш какви са добродетелите на българина ще ти каже скромност, трудолюбие, честност и добронамереност.
И е вярно. Напоследък може да сме озверели, но и това ще мине.
Виж византийците сте си мързеливи пиявици![]()
че нямат пари за храна и заплатите им се изравниха с тези на българите въпреки че сметките и данъците са им в пъти на нашите :Д:Д ?
ти май не знаеш колко е зле положението там. буквално мизерстват. Що според теб избраха тия маймуни-комунисти в държавата на фанатичния православизъм
'православизъм' :Д кефи ме, ще го ползвам оттук насетне ;д
православизъм™
http://btvnovinite.bg/article/svetut...a-ukrajna.html
Ето как НАТО вкара цивилни умни, интелигентни европейци във война.
и това ако не е език на омраза, не знам?
..
кво да те докладвам, то важното е ти да се видиш отстрани.
епа симпатяга съм кво ми е ?
ти не ме ли харесваш ? Друго обясняваше преди няколко месеца![]()
Аурисе, искам да влезеш в гоогле земя, и да разгледаш всяко едно гръцко село, и в какви къщи живят , и какво пътища имат
http://btvnovinite.bg/article/svetut...a-garcija.html
Гот ли ти е?![]()
![]()
Аз не виждам какво му е лошото на руска територия да има руски войници_
![]()
И последно - http://btvnovinite.bg/article/bulgar...balgarija.html
Защо аджеба през СССР България е потдържала собствена армия, а сега НАТО ни я унищожи, но когато стана напечено положението, ще разполага американската армия по нашите земи? А, колонизаторите?
Последно редактирано от defender : 01-30-2015 на 12:36