- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Русия връща смъртното наказание
кораба си е супер устойчиво братленце, сам срещу толкова нападки
кви нападки бе брат да съм излъгал нещо
нали се храниха наскоро с анарчи в кошчето и му лъснаха насраните гащи
балон с въздух
мн приказки мн нещо ама щяло да се самоубива момчето 'щото няк'во момиче от нета дето даже не е виждал наживо не го отразило
смятай тва леке решило че тр на другите да дава акъл как да живеят лмао
що "сте", че ти не се ли чувстваш българин. Продажни, а корупцията в ЕС за миналата година 120 милиарда.
добре, дай пример, защо не ставаме за демокрация.
негова си работа, а и аз лично не виждам нищо тъпо в кораба, напълно нормален и открит човек с мнение,
ми да си прави изводите, аз съм непреднамерен, т.е. не очаквам нищо от никой, включително и изводите му.
просто си чаткам, защото има готини хора.
и тогава идва жандарма да ми затворил устата, демек идеш ти.
Аетернал. ти служиш на една загиваща система. служиш на хора с големия джоб, хората които имат повече власт над света.
Обясни ми как Финландия, Швеция, Дания, дори Германия, първата икономическа сила в ЕС е нормална за сметка на другите държави.
Как Канада, Австралия, Япония и Нова Зеландия са и богати и нормални(Япония е относително нормална :Д) за сметка на други държави?
Сириза много добре го каза. Или Европа променя враждебната си политка към по-бедните държави и спира натиска над бедните, спира и търговските отношения с Америка, които ни обричат съвсем в робство, или се разпада. По -вероятно е втория вариант, защото самата система трябва да се промени. А не алчните да бъдат поощрявани.