.
Отговор в тема
Страница 9 от 11 ПървиПърви ... 567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 268
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Копоите винаги са привилегировани и хранени от партията, кво повече да обяснявам?
    Да ти кажа през комунизма хората са обичали държавата си много повече от сега и биха се жертвали за нея, а политиците ни не са били толкова корумпирани и са имали национално съзнание.

Мега фен
    Къде са ви аргументите момчета? Можете да говорите единствено за личности, а не за идеи.
    Дефенди, чувстваш ли се безполезен?

ми твоята личност ме заинтригува,

добре си значи, а карал ли си служебни мерцедеси,

имаш ли пистолет, стрелял ли си по лошите.

търнале много си тайнствен човек.

сега очаквам да кажеш за Естония.

Естония нарочно САЩ я потдържат като гранична държава, както преди Русия нас.

просто тернала и ауриса си мислят, че живеем в приказка и всичко е черно на бяло нарисувано

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Финладците са по-пияни и от руснаците първо.
    На изчезващ народ като шведите (швейцарците ли ддз) не мога да се радвам, те буквално се претъпкаха с имигранти.
    За дания не знам, но е малка държава, западна. Германия е дисциплиниран народ, отново от Западния сектор. Все западни държави. А нашите пазари бяха разбити. Бедния селянин вече не може да си продава продукцията..
    Щях да те питам за Унгария и Чехия, но като не правиш разлика между Швеция и Швейцария, няма смисъл.

И да, обяснението ти, че са богати и нормални държави е, че са Западни. Не е адекватно, не мислиш ли?

Мега фен
    според мен ти си дошъл в тоя форум за да може да се излекуваш от демона на миналия строи чрез духа на младите,
    щото ти личи милиционерщината,

ама имаш късмет, че попадна на хора, демек мене и кораба

Мега фен
    Да ти кажа през комунизма хората са обичали държавата си много повече от сега и биха се жертвали за нея, а политиците ни не са били толкова корумпирани и са имали национално съзнание.
    А преди него е било въпрос на чест и доблест да се биеш за държавата си, чудесата на българската армия преди идването на комунизма са ни прославили като силен народ по целия свят.

А през комунизма воините ни са били срамни, както са и сега, какво сме търсили във Прага, какво сме търсили в Камбоджа, какво търсим сега в Афганистан?

Адекватно е, адекватно е . Ние първо не сме дисциплинирани колкото Германия, второ изостанали с 40 години в тяхната система и не ни позволяват развитие в конкуренцията, ми ни използват само да им купуваме продуктите хубавите. Разбра ли сега? Трето сме малка държава. А някои малки държави , просто ги потдържат изкуствено. И народопсихологията ни е различна. И както виждаш - всички капиталисти са на огромен дълг.

А преди него е било въпрос на чест и доблест да се биеш за държавата си, чудесата на българската армия преди идването на комунизма са ни прославили като силен народ по целия свят.

А през комунизма воините ни са били срамни, както са и сега, какво сме търсили във Прага, какво сме търсили в Камбоджа, какво търсим сега в Афганистан?
    търсили сме, ама сме имали 150 000 хил армия, а сега са пак ни търсят като васали.

Преди комунизма сме били с Хитлер, а хиляди бедни са гладували.

Мега фен
    Адекватно е, адекватно е . Ние първо не сме дисциплинирани колкото Германия, второ изостанали с 40 години в тяхната система и не ни позволяват развитие в конкуренцията, ми ни използват само да им купуваме продуктите хубавите. Разбра ли сега? Трето сме малка държава. А някои малки държави , просто ги потдържат изкуствено. И народопсихологията ни е различна. И както виждаш - всички капиталисти са на огромен дълг.
    Да ни поддържат изкуствено, ти за това ли се бориш? Като гърците, да ядем и да пием без да работим?

Ако комунистите не бяха разсипали Правец можехме сега да заливаме Европа с български конфигурации.

Няма световна конспирация срещу славяните или Русия. Просто на Путин и на нашите крадци им трябва обяснение защо живеем в мизерия, докато те са преяли със власт и пари. Знаеш ли тея властоимащи от приватизацията, от европроектите, от държавните поръчки какви пари имат? Аз и ти можем да работим цял живот и няма да изкараме 1/1000 от тяхното богатство.

Мега фен
    търнала е готин, спирам се заяждам и с него

Мега фен
    търсили сме, ама сме имали 150 000 хил армия, а сега са пак ни търсят като васали.

И преди сме били васали, кво сме търсили в Камбоджа?
    И да, народа е мизерствал, война е. Знаеш ли колко умират в СССР от глад през годните на втора световна?

Мега фен Аватара на an7raks

...а по време на комунизма хиляди богати са избити...

а, да, ама я си го обясни защо има толков приватизирали мафиоти в управлението ни сега, а преди парите са стигали за всички, пак са крали, но е оставало и за народа... .същото е в Европа, само че корупцията в богатите държави се контролира по лесно, хората стават политици за да управляват не за да крадат защото имат държави, а ние нямаме.

защото имат държави, а ние нямаме.
    И за това ти е виновен ЕС?!

Против членството ни в ЕС съм, но по съвсем други причини... Според мен, просто можем да спечелим повече, ако сме извън този съюз, заради географското ни положение, не че някой ни разваля държавата умишлено...

И преди сме били васали, кво сме търсили в Камбоджа?
    И да, народа е мизерствал, война е. Знаеш ли колко умират в СССР от глад през годните на втора световна?
    Васали, ама всяка държава е имала респект към нас, васали като днес нигога не сме били,., изчезващ вид никога не сме били

Мега фен
    а, да, ама я си го обясни защо има толков приватизирали мафиоти в управлението ни сега, а преди парите са стигали за всички, пак са крали, но е оставало и за народа... .същото е в Европа, само че корупцията в богатите държави се контролира по лесно, хората стават политици за да управляват не за да крадат защото имат държави, а ние нямаме.
    Логиката ти е невярна и ще ти го докажа. Виж за пример Русия, при техния износ на суровини и тяхното БВП, при една социална политика и държава могат да осигурят на гражданите си стандарт на живот 3 пъти по-добър от сегашния, т.е 3 пъти по-големи заплати.
    Но не го правят. Защо?
    Нямат контрол.

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    И за това ти е виновен ЕС?!

Против членството ни в ЕС съм, но по съвсем други причини... Според мен, просто можем да спечелим повече, ако сме извън този съюз, заради географското ни положение, не че някой ни разваля държавата умишлено...
    аз пък съм сигурен, че е умишлено, но съм твърде наясно, че ние сме виновни също, като дупедавци и като народ.

аз пък съм сигурен, че е умишлено, но съм твърде наясно, че ние сме виновни също, като дупедавци и като народ.
    тъпо е да си мислиш, че на страна като Германия й пука за страна като България и ще се мъчи да я саботира по толкова извъртян начин...

Логиката ти е невярна и ще ти го докажа. Виж за пример Русия, при техния износ на суровини и тяхното БВП, при една социална политика и държава могат да осигурят на гражданите си стандарт на живот 3 пъти по-добър от сегашния, т.е 3 пъти по-големи заплати.
    Но не го правят. Защо?
    Нямат контрол.
    нямат контрол, защото отчасти им вкараха капитализма и властта в народа като при нас, от части целия свят е срещу тях и те трябва да използва парите в отбраната си или..... в потдържане на Сирия, Сириза, Волен Сидеров ;0 :Д

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal;
    Но не го правят. Защо?
    контролираната мизерия е средство за подчинение.
    не знам, може.

тъпо е да си мислиш, че на страна като Германия й пука за страна като България и ще се мъчи да я саботира по толкова извъртян начин...
    доста пъти съм повтарял.. системата е изградена на този принцип - пазарния модел.. търговията, частниците, предрпиятията... подминават ни просто ..

Мега фен
    нямат контрол, защото отчасти им вкараха капитализма и властта в народа като при нас, от части целия свят е срещу тях и те трябва да използва парите в отбраната си или..... в потдържане на Сирия, Сириза, Волен Сидеров ;0 :Д
    Но те не ги ползват в отбраната, Русия е държавата с най-много милиардери в Европа, как ще го обясниш това?

ами най-голяма държава са и по население и по природни изкопаеми
    системата и там трябва да се промени

Мега фен
    ами ако имат печалба от нас, що пък не. Лошото е че България тотално няма своя икономика (умишлено или не), сигурно 99 % всички големи фирми са чужди и ако се махнат ще сме гладни въшки т.е. в такова положение сме, че хем ни "крадат" законно чрез оборота на фирмите си (без конкуренция), хем не можем се откажем от тях, без да минем национална катастрофа, абе мани, мани.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си