.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65
    Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ма се нагъзи да си я провериш сега, като ти казах, или преди също си си гледала дупката на гъза?
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Meoww Виж мнението
    Явно само в очите на ученички можеш да се издигнеш, щом си се регистрирал тук.
    Шш алиоооу
    "Тихичко там" както казва Анар6и бой

Защо са всички тези обиди .. ?

Повече от фен Аватара на Meoww
    Nom - (рофл) направо, току що се нагъзих точно заради теб. Ти не разбра ли,че не можеш да ме провокираш и не ме интересуваш?

Nom - (рофл) направо, току що се нагъзих точно заради теб. Ти не разбра ли,че не можеш да ме провокираш и не ме интересуваш?
    Разбрах иронията, значи си се гъзила преди?
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Ном - ако искаш мога да ти пратя снимка на дупето ми, виждам,че имаш голям интерес (rofl)

Щом не те интересува защо се заяждаш ?

Meoww престани ....

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Разбрах иронията, значи си се гъзила преди?
    Ама си много нахална и любопитна бе...какво те интересува сексуалния ми живот? Ти да не си някоя задръстена девственица, на такава ми приличаш. Я отиди някой батко да те отрака и стига вися в тийн проблем да пишеш глупости.

Ама си много нахална и любопитна бе...какво те интересува сексуалния ми живот? Ти да не си някоя задръстена девственица, на такава ми приличаш. Я отиди някой батко да те отрака и стига вися в тийн проблем да пишеш глупости.
    Ааа а ти като си го правила си много велика ли ? Я стига си хейтвала !!! Ако ще си трол - напусни !!

Цитирай Първоначално написано от m_nik Виж мнението
    Meoww престани ....
    Аз не съм започвала,че да престана. Виж на страница първа кой започна и още продължава да се интересува от задника ми (рофл) нищо, и в моя квартал има лесбийки, свикнала съм с присъствието им.

Аз не съм започвала,че да престана. Виж на страница първа кой започна и още продължава да се интересува от задника ми (рофл) нищо, и в моя квартал има лесбийки, свикнала съм с присъствието им.
    Е нали Nom не те интересува ? Защо продължаваш да се караш с нея ? А и наистина не е нужно да натякваш, че пътуваш ! Права е !

Значи не си се гъзила сама, а на батковци, а те са ти казали, че е бяла?
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Е нали Nom не те интересува ? Защо продължаваш да се караш с нея ? А и наистина не е нужно да натякваш, че пътуваш ! Права е !
    m_nik тя се интересува от задника ми, къде видя да пътуване? Стара ти е информацията нещо.

Nom, ти твоята дупка не си ли я виждала? Сигурно и отпред не си се гледала...начи имаш сериозен проблем с кг-ите и не можеш да се видиш от тлъстия корем, а? Вземи едно огледало и се поогледай отдолу, че сигурно имаш сериозна необходимост. И се обръсни, ако никога до сега не си се бръснала отдолу, сигурно вече имаш гора от космарлаци.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Детска градина ....

Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Детска градина ....
    Мани мани .....

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Meoww престани ....
    Момче?!?!? Форума вече си има един Робин Худ , той казва кога и кой да спре ти тихо!
    Стига толкова!
    Аре остави ме на спокойствие да чета женски бой... като не мога да гледам поне да го чета.

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Момче?!?!? Форума вече си има един Робин Худ , той казва кога и кой да спре ти тихо!
    Стига толкова!
    Аре остави ме на спокойствие да чета женски бой... като не мога да гледам поне да го чета.
    Добре, добре !
    И съм момиче.. хД

Добре, добре !
    И съм момиче.. хД
    какво, не ти вярвам :Д

m_nik тя се интересува от задника ми, къде видя да пътуване? Стара ти е информацията нещо.

Nom, ти твоята дупка не си ли я виждала? Сигурно и отпред не си се гледала...начи имаш сериозен проблем с кг-ите и не можеш да се видиш от тлъстия корем, а? Вземи едно огледало и се поогледай отдолу, че сигурно имаш сериозна необходимост. И се обръсни, ако никога до сега не си се бръснала отдолу, сигурно вече имаш гора от космарлаци.
    Ти бръснеш ли си, чувала съм, че става гора и те сърби гъза докато расте, вярно ли е, почесваш ли се?
    Чувам, че по-скоро момичетата ходят на кола маска
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    какво, не ти вярвам :Д
    Защо ?

защото май досега в раздел политка жени не бяха пускали теми, за психично болни затворници :Д

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Ти бръснеш ли си, чувала съм, че става гора и те сърби гъза докато расте, вярно ли е, почесваш ли се?
    Чувам, че по-скоро момичетата ходят на кола маска
    Ми Nom не знам, сподели от собствения ти опит. Ти как предпочиташ да си - обезкосмена или натурална? 100% съм сигурна,че си изцяло натурална, съдейки по коментарите ти относно хигиената. Виждам,че тази тема ти е чужда.

Ти на колко години забеляза, че имаш косми по дупето и кога започна да ги махаш, също как забеляза - дупеше ли се или се пипаше?
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    (rofl) Може ли да ми цитираш къде точно съм ти казала,че си гей? Виждам,че отчаяно търсиш моето внимание и моята оценка за външния ти вид,което говори,че самочувствието ти е по-ниско и от тревата. Явно само в очите на ученички можеш да се издигнеш, щом си се регистрирал тук. Не знам колко пъти още трябва да повторя да не ме занимаваш със себе си? А сега ако ще започнеш да ме цитираш какво ми е мнението за някакви момчета, към които така отчаяно искаш да се приобщиш, забрави... няма по-отегчително от мъж с ниско самочувствие.

Nom - Дупката ми е бяла, що да не би твоята да е черна,че даваш съвети от личен опит? Виждам, че имаш лесбийски наклонности, само че няма да те огрее.

1-во ще ти цитирам къде точно си ми казала, че съм гей.
    То пък един футбол...особено българския, нищо,няма лошо да си помечтаят пишлеметата на неговата възраст. По-добре да не ги коментирам младши футболистчетата, защото сигурно тук си имат фенове,които ще ми се нахвърлят : -D. Авторката,сега си заслепена от неговата визия,защото сигурно е по-женствен и от теб, но повярвай ми, след много кратко време ще го забравиш и дори няма да си спомняш за него. След време ще се смееш на себе си , как си могла да харесваш такива гейчета.
    Също така и:

Визирам мъжете в България, без значение с какво се занимават, но да, в у-ще момчетата,които тренират футбол изглеждат доста женствено, както и момчетата,които посещават фитнес. В днешно време мъжете в БГ изглеждат по-женствени от жените, как да разберем с каква ориентация са? Аз пътувам често в чужбина, и подобни типове като нашите са си чисти гейове. Всъщност, не ме интересува, не си падам по женствени пичове.
    2. Твоята оценка въобще не ми влияе на самочувствието, а също въобще не ме интересува твоята оценка за външния ми вид.

Но също така не може да поставяш всички мъже под общ знаменател. Все едно да кажа, че всички жени сте курви и парцали, и ние се забавляваме с вас? Мисля, че няма да ти е особено приятно.

Щом от целия форум, ти си 1-вата с която имам разправия, значи има нещо.
    Гледам, че с теб не се дракам само аз, кой ли от нас е прав, аз не мога да преценя, защото съм женствен гей.

Имам и чувството, че ти имаш сериозен проблем със самочувствието си, за да си мажеш стрийте с ФДТ. Един истински мъж по твоите там представи, да е целия космат задължително и по гърба, да мирише на магаре, ще те хареса и със стрийте.
    Последно редактирано от VinDiesel : 02-03-2015 на 19:32

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си