.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 65

Hybrid View

Meoww престани ....

Повече от фен Аватара на Meoww
    Цитирай Първоначално написано от m_nik Виж мнението
    Meoww престани ....
    Аз не съм започвала,че да престана. Виж на страница първа кой започна и още продължава да се интересува от задника ми (рофл) нищо, и в моя квартал има лесбийки, свикнала съм с присъствието им.

Цитирай Първоначално написано от Meoww Виж мнението
    Аз не съм започвала,че да престана. Виж на страница първа кой започна и още продължава да се интересува от задника ми (рофл) нищо, и в моя квартал има лесбийки, свикнала съм с присъствието им.
    Е нали Nom не те интересува ? Защо продължаваш да се караш с нея ? А и наистина не е нужно да натякваш, че пътуваш ! Права е !

Е нали Nom не те интересува ? Защо продължаваш да се караш с нея ? А и наистина не е нужно да натякваш, че пътуваш ! Права е !
    m_nik тя се интересува от задника ми, къде видя да пътуване? Стара ти е информацията нещо.

Nom, ти твоята дупка не си ли я виждала? Сигурно и отпред не си се гледала...начи имаш сериозен проблем с кг-ите и не можеш да се видиш от тлъстия корем, а? Вземи едно огледало и се поогледай отдолу, че сигурно имаш сериозна необходимост. И се обръсни, ако никога до сега не си се бръснала отдолу, сигурно вече имаш гора от космарлаци.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Meoww Виж мнението
    m_nik тя се интересува от задника ми, къде видя да пътуване? Стара ти е информацията нещо.

Nom, ти твоята дупка не си ли я виждала? Сигурно и отпред не си се гледала...начи имаш сериозен проблем с кг-ите и не можеш да се видиш от тлъстия корем, а? Вземи едно огледало и се поогледай отдолу, че сигурно имаш сериозна необходимост. И се обръсни, ако никога до сега не си се бръснала отдолу, сигурно вече имаш гора от космарлаци.
    Ти бръснеш ли си, чувала съм, че става гора и те сърби гъза докато расте, вярно ли е, почесваш ли се?
    Чувам, че по-скоро момичетата ходят на кола маска
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Ти бръснеш ли си, чувала съм, че става гора и те сърби гъза докато расте, вярно ли е, почесваш ли се?
    Чувам, че по-скоро момичетата ходят на кола маска
    Ми Nom не знам, сподели от собствения ти опит. Ти как предпочиташ да си - обезкосмена или натурална? 100% съм сигурна,че си изцяло натурална, съдейки по коментарите ти относно хигиената. Виждам,че тази тема ти е чужда.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Meoww престани ....
    Момче?!?!? Форума вече си има един Робин Худ , той казва кога и кой да спре ти тихо!
    Стига толкова!
    Аре остави ме на спокойствие да чета женски бой... като не мога да гледам поне да го чета.

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Момче?!?!? Форума вече си има един Робин Худ , той казва кога и кой да спре ти тихо!
    Стига толкова!
    Аре остави ме на спокойствие да чета женски бой... като не мога да гледам поне да го чета.
    Добре, добре !
    И съм момиче.. хД

Добре, добре !
    И съм момиче.. хД
    какво, не ти вярвам :Д

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    какво, не ти вярвам :Д
    Защо ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми