- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Мнението ви за ..
Ма се нагъзи да си я провериш сега, като ти казах, или преди също си си гледала дупката на гъза?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Nom - (рофл) направо, току що се нагъзих точно заради теб. Ти не разбра ли,че не можеш да ме провокираш и не ме интересуваш?
Ном - ако искаш мога да ти пратя снимка на дупето ми, виждам,че имаш голям интерес (rofl)
m_nik тя се интересува от задника ми, къде видя да пътуване? Стара ти е информацията нещо.
Nom, ти твоята дупка не си ли я виждала? Сигурно и отпред не си се гледала...начи имаш сериозен проблем с кг-ите и не можеш да се видиш от тлъстия корем, а? Вземи едно огледало и се поогледай отдолу, че сигурно имаш сериозна необходимост. И се обръсни, ако никога до сега не си се бръснала отдолу, сигурно вече имаш гора от космарлаци.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
защото май досега в раздел политка жени не бяха пускали теми, за психично болни затворници :Д
Ти на колко години забеляза, че имаш косми по дупето и кога започна да ги махаш, също как забеляза - дупеше ли се или се пипаше?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
1-во ще ти цитирам къде точно си ми казала, че съм гей.
Също така и:
2. Твоята оценка въобще не ми влияе на самочувствието, а също въобще не ме интересува твоята оценка за външния ми вид.
Но също така не може да поставяш всички мъже под общ знаменател. Все едно да кажа, че всички жени сте курви и парцали, и ние се забавляваме с вас? Мисля, че няма да ти е особено приятно.
Щом от целия форум, ти си 1-вата с която имам разправия, значи има нещо.
Гледам, че с теб не се дракам само аз, кой ли от нас е прав, аз не мога да преценя, защото съм женствен гей.
Имам и чувството, че ти имаш сериозен проблем със самочувствието си, за да си мажеш стрийте с ФДТ. Един истински мъж по твоите там представи, да е целия космат задължително и по гърба, да мирише на магаре, ще те хареса и със стрийте.
Последно редактирано от VinDiesel : 02-03-2015 на 19:32