Минети, спрете да се 'фалите, че като ви пръскат от е**не сте направили нещо... Щом за 5 месеца си свалила 7 кг спирайки тези храни, значи най-вероятно си била затлъстяла. Такива спадове в теглото с изключването на подобни неща от диетата се наблюдава предимно при хора над 80 кг (не говорим мускулна маса).
Средно секса изгаря около 200 калории за 30 минути; ходенето 2 км за 60 минути гори приблизително толкова
Ей, ще те разцелувам значи!
Аз не ям пържено, панирано, прекалено солено, мазно; почти нищо сладко освен шоколад; пия само вода или много рядко 100% портокалов сок, сексът ми е редовен и пак не съм свалила 7 кила, ЯЗЪК!
Аз не ям пържено, панирано, прекалено солено, мазно; почти нищо сладко освен шоколад; пия само вода или много рядко 100% портокалов сок, сексът ми е редовен и пак не съм свалила 7 кила, ЯЗЪК!
За напитка от портокалов сок със 100%-ово съдържание, без добавена захар и консерванти. Все ми е едно как се казва. Май се превежда като "фреш".
Не вярвай на клишетата за натуралните сокове, просто чети етикетите
За напитка от портокалов сок със 100%-ово съдържание, без добавена захар и консерванти. Все ми е едно как се казва. Май се превежда като "фреш".
Не вярвай на клишетата за натуралните сокове, просто чети етикетите
Радвай се че нямаш приятел/познат, който работи във фабрика за нат. сокове, да ти обясни точно портокаловия 100%-тов, от какво се прави...... Айде поне в другите пише "Минимално съдържание на плодове 25%" примерно, но и там не са 25%.
Радвай се че нямаш приятел/познат, който работи във фабрика за нат. сокове, да ти обясни точно портокаловия 100%-тов, от какво се прави...... Айде поне в другите пише "Минимално съдържание на плодове 25%" примерно, но и там не са 25%.
То на някой от тях пише даже "ДО 25%" което може да значи 24%, както и 2,4%..