.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 393

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Минети, спрете да се 'фалите, че като ви пръскат от е**не сте направили нещо... Щом за 5 месеца си свалила 7 кг спирайки тези храни, значи най-вероятно си била затлъстяла. Такива спадове в теглото с изключването на подобни неща от диетата се наблюдава предимно при хора над 80 кг (не говорим мускулна маса).

Средно секса изгаря около 200 калории за 30 минути; ходенето 2 км за 60 минути гори приблизително толкова
    Ей, ще те разцелувам значи!

Аз не ям пържено, панирано, прекалено солено, мазно; почти нищо сладко освен шоколад; пия само вода или много рядко 100% портокалов сок, сексът ми е редовен и пак не съм свалила 7 кила, ЯЗЪК!

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Аз не ям пържено
    А яйцата ?

Мега фен Аватара на galaxy29
    Ей, ще те разцелувам значи!

Аз не ям пържено, панирано, прекалено солено, мазно; почти нищо сладко освен шоколад; пия само вода или много рядко 100% портокалов сок, сексът ми е редовен и пак не съм свалила 7 кила, ЯЗЪК!
    за натурален сок или за фреш говориш?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    за натурален сок или за фреш говориш?

За напитка от портокалов сок със 100%-ово съдържание, без добавена захар и консерванти. Все ми е едно как се казва. Май се превежда като "фреш".
    Не вярвай на клишетата за натуралните сокове, просто чети етикетите

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    За напитка от портокалов сок със 100%-ово съдържание, без добавена захар и консерванти. Все ми е едно как се казва. Май се превежда като "фреш".
    Не вярвай на клишетата за натуралните сокове, просто чети етикетите
    Радвай се че нямаш приятел/познат, който работи във фабрика за нат. сокове, да ти обясни точно портокаловия 100%-тов, от какво се прави...... Айде поне в другите пише "Минимално съдържание на плодове 25%" примерно, но и там не са 25%.

Супер фен Аватара на chupachups
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Радвай се че нямаш приятел/познат, който работи във фабрика за нат. сокове, да ти обясни точно портокаловия 100%-тов, от какво се прави...... Айде поне в другите пише "Минимално съдържание на плодове 25%" примерно, но и там не са 25%.
    То на някой от тях пише даже "ДО 25%" което може да значи 24%, както и 2,4%..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си