.
Затворена тема
Страница 209 от 367 ПървиПърви ... 109159199205206207208209210211212213219259309 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 201 до 5 225 от общо 9154
    Супер фен Аватара на chupachups
    Егати маскарадния бал дето е завладял всички, масово. Един ден биха направили всичко за теб, на следващия ден-къв си ти бе? Кажеш им нещо и след 2 часа го знаят още 20 човека, браво, похвално! Нямам думи..

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Пък, дано да съм първата, която ще му честити рождения ден. Още 9 минути. Ще откача. Защо се вълнувам толкова!? 8 минути. Покани ме там, но няма да имам пари да си платя някои неща, ако отида. :3 Малко ми е гадно затова. Пф, надявам се да не се влюбвам пак, че лошо... 7 минути. Мда, може и това да е. Откачам.. Какво да му кажа...
    /иначе супер скучен ден. искам оня да си тръгне от живота ми. завинаги. 6 минути. поне днес го обрулих с 10лв, заради бушмилса > 5 минути.... Трябва да измисля нещо..

ААААААААААААААААААА, ще умра. Спекох се. НАкрая казах чао и затворих. Ужас, това не съм аз.
    Последно редактирано от fUcKsMiLe : 02-09-2015 на 21:49
    *сън*

Супер фен Аватара на skate
    momche sam i sa razrevah....https://www.youtube.com/watch?v=PEr-3cjFxy4

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe Виж мнението
    Пък, дано да съм първата, която ще му честити рождения ден. Още 9 минути. Ще откача. Защо се вълнувам толкова!? 8 минути. Покани ме там, но няма да имам пари да си платя някои неща, ако отида. :3 Малко ми е гадно затова. Пф, надявам се да не се влюбвам пак, че лошо... 7 минути. Мда, може и това да е. Откачам.. Какво да му кажа...
    /иначе супер скучен ден. искам оня да си тръгне от живота ми. завинаги. 6 минути. поне днес го обрулих с 10лв, заради бушмилса > 5 минути.... Трябва да измисля нещо..

ААААААААААААААААААА, ще умра. Спекох се. НАкрая казах чао и затворих. Ужас, това не съм аз.
    :Д симпатичнно

от горното видео и аз се сдухах -.- озни ден сестра ми гледаше иф онли по тв-то и като мъжа почина, пак същата история :д
    Последно редактирано от galaxy29 : 02-09-2015 на 22:33

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Днес е вторник 4-ти ден без него.... Липсва ми, но това още повече засилва емоцията и чувствата, дано и при него е така...
    Нещо много странно се случва с мен, дали е от Ясмин-а дето пак започнах да го пия, става ми едно такова отнесено за кратко, сякаш ми е лошо, ама не ми е... Сутринта ми шурна кръв от носа, не стига че карам 7-ми или 8-ми ден цикъл, заради тия хапчета, ами сега и носа ми кърви.... Баси кървавата история
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Трябва да издържа още час и половина буден.

Мега фен Аватара на tori
    Нужно ли е да казвам - пак се успах. Оня тъпак ми е дал кофти номер или аз съм записала грешно, тъй че ще го издирвам пак. Да еба работата ти... Иначе ми е нетърпеливо, но докато дойде имам да си върша моите си дейности и май няма да усетя много-много, че го чакам.
    Ей сега му звъня и почвам да си действам по работите. Приятен ви ден.

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    абе защо съм толкова разсеяна, оказа се, че съм направила грешка на работа, не е непоправимо, ама си е сериозно
    Не се боря за приза "Служител на месеца", но определено яко се сдухвам, като разбера, че съм допуснала някаква тъпа грешка от недоглеждане! И освен това системно съм си я повторила 3 пъти Много, много, много тъпо...Всеки греши, ама ако продължавам така май ще ме приветстват в бюрото по труда.... Оффффф, много съм смотана, толкова съм ядосана на себе си, че няма на къде вече!
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    Още един ден в който нищо не правя а имам бая неща за вършене.Много ми е студено нещо и колата я няма, а хич не ми се разкарва с градския.Утре ще се върши всичко де,все пак трябва да се приготвям да ходя на гости,после пък да се приготвям на мен да ми идват,хаха
    Отивам да пия кафе, хайде за сега сладурки

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    от горното видео и аз се сдухах -.- озни ден сестра ми гледаше иф онли по тв-то и като мъжа почина, пак същата история :д
    Тва ми е един от любимите филми. :3

Супер фен Аватара на Jaune
    Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    Днес е вторник 4-ти ден без него.... Липсва ми, но това още повече засилва емоцията и чувствата, дано и при него е така...
    Нещо много странно се случва с мен, дали е от Ясмин-а дето пак започнах да го пия, става ми едно такова отнесено за кратко, сякаш ми е лошо, ама не ми е... Сутринта ми шурна кръв от носа, не стига че карам 7-ми или 8-ми ден цикъл, заради тия хапчета, ами сега и носа ми кърви.... Баси кървавата история
    По здравословни причини ли пиеш Ясмин?

Мега фен Аватара на galaxy29
    габи, четох те и мнохо ми хареса :д

Доста смешничка история както и да е няма да се занимавам с нея повече доста ми е ясна.Един от малкото хора с доста ограницено мислене ама то не е виновна тя само където не знае ,че знам толкова неща за нея бедна й е фантазията .Иначе ми е добре времеот ми е запълненено отвсякъде и съм доволна не обичам да бездействам никак.

Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    габи, четох те и мнохо ми хареса :д
    мерси мен не ми харесва мн мн вече:Д

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цяла седмица съм в американски смени, нищо, че нямаме и един контракт от там :Д
    Снощи в 1 писах добро утро на китаеца от 7ам тяхно време, и не очаквах да ми каже, че яде хляб на пара със соево мляко, днес ще го питам пак
    Хич не ми се подранява за там, ама срещата ми е точно в началото на смяната.
    + първи ден фитнес след 2-3 месеца бездействие, много яко , дано утре стана от леглото :Д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Не ми е добре, самотно ми е, имам чувството, че единствено със себе си мога да си споделям мислите, сякаш само аз си се разбирам напоследък, което е доста жалко... уморена съм и това също не се забелязва особено, даже ми се намеква, че съм отпочинала, абе я се фъковайте
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на Blab
    сърдита съм.
    и докачлива.
    и нахраних всички.
    сега ще си почивам.
    край.

Цял ден се занимавам с тъпата курсова и успешно успявам да се разсейвам. Много ми е досадно вече, още малко ми остана и край. Едно кисело ми е такова, излиза ми се, забавлява ми се, искам да се напия.

Усещам как полудявам и много ми липсва. А и двамата трябва да учим и е по-добре да го оставя да се концентрира сам.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Пул то бива бива ама чак пък толкоз' да се влачат... ---__________-----
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ОЦЕЛЯХ!

https://www.youtube.com/watch?v=a_426RiwST8

:>

веселичко ми е, не знам защо :Д
    ок, знам, ма не бива:Д

Супер фен Аватара на chupachups
    Трябва да спра да слушам тея садърски песни...

Супер фен Аватара на shmatarok
    Изобщо не заслужавам такова отношение.Аз съм такава лошотия и кривотия, особено напоследък, а той така да се грижи за мен и да бъде толкова внимателен и търпелив. Обичам го и не знам какво бих правила или къде бих била, ако не присъстваше в живота ми. Не искам и да си представям.

Иначе поредните обещания и опити да изглеждаме загрижени, когато всъщност 'ич не ни пука и това е ясно като бял ден. "Вземи се обади, не забравяй, че имаш семейство", а като звънна ' ооо гледам филм сега, не мога да говоря'. И онези шматки от работата не се обадиха, даже не благоволиха да ми кажат, че са намерили друг човек, което е супер тъпо принципно, след като интервюто мина добре и смятам, че заслужавах да ми кажат, че имат и по-силен кандидат и да ми дадат feedback. Несериозници.
    Не ми е много на сърце това обаче, май не е било моето място, след като не се чувствам особено засегната.

ето една много сладка бе ге песничка
    https://www.youtube.com/watch?v=elX_k0h_2ak

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си