- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Егати маскарадния бал дето е завладял всички, масово. Един ден биха направили всичко за теб, на следващия ден-къв си ти бе? Кажеш им нещо и след 2 часа го знаят още 20 човека, браво, похвално! Нямам думи..
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Пък, дано да съм първата, която ще му честити рождения ден. Още 9 минути. Ще откача. Защо се вълнувам толкова!? 8 минути. Покани ме там, но няма да имам пари да си платя някои неща, ако отида. :3 Малко ми е гадно затова. Пф, надявам се да не се влюбвам пак, че лошо... 7 минути. Мда, може и това да е. Откачам..Какво да му кажа...
/иначе супер скучен ден. искам оня да си тръгне от живота ми. завинаги. 6 минути. поне днес го обрулих с 10лв, заради бушмилса >5 минути.... Трябва да измисля нещо..
ААААААААААААААААААА, ще умра. Спекох се. НАкрая казах чао и затворих. Ужас, това не съм аз.![]()
Последно редактирано от fUcKsMiLe : 02-09-2015 на 21:49
*сън*
momche sam i sa razrevah....https://www.youtube.com/watch?v=PEr-3cjFxy4
Днес е вторник4-ти ден без него.... Липсва ми, но това още повече засилва емоцията и чувствата, дано и при него е така...
Нещо много странно се случва с мен, дали е от Ясмин-а дето пак започнах да го пия, става ми едно такова отнесено за кратко, сякаш ми е лошо, ама не ми е... Сутринта ми шурна кръв от носа, не стига че карам 7-ми или 8-ми ден цикъл, заради тия хапчета, ами сега и носа ми кърви.... Баси кървавата история![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Нужно ли е да казвам - пак се успах. Оня тъпак ми е дал кофти номер или аз съм записала грешно, тъй че ще го издирвам пак. Да еба работата ти... Иначе ми е нетърпеливо, но докато дойде имам да си върша моите си дейности и май няма да усетя много-много, че го чакам.
Ей сега му звъня и почвам да си действам по работите. Приятен ви ден.
абе защо съм толкова разсеяна, оказа се, че съм направила грешка на работа, не е непоправимо, ама си е сериозно![]()
Не се боря за приза "Служител на месеца", но определено яко се сдухвам, като разбера, че съм допуснала някаква тъпа грешка от недоглеждане! И освен това системно съм си я повторила 3 пътиМного, много, много тъпо...Всеки греши, ама ако продължавам така май ще ме приветстват в бюрото по труда.... Оффффф, много съм смотана, толкова съм ядосана на себе си, че няма на къде вече!
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Още един ден в който нищо не правя а имам бая неща за вършене.Много ми е студено нещо и колата я няма, а хич не ми се разкарва с градския.Утре ще се върши всичко де,все пак трябва да се приготвям да ходя на гости,после пък да се приготвям на мен да ми идват,хаха
Отивам да пия кафе, хайде за сега сладурки
Доста смешничка история както и да е няма да се занимавам с нея повече доста ми е ясна.Един от малкото хора с доста ограницено мислене ама то не е виновна тясамо където не знае ,че знам толкова неща за нея бедна й е фантазията .Иначе ми е добре времеот ми е запълненено отвсякъде и съм доволна не обичам да бездействам никак.
Цяла седмица съм в американски смени, нищо, че нямаме и един контракт от там :Д
Снощи в 1 писах добро утро на китаеца от 7ам тяхно време, и не очаквах да ми каже, че яде хляб на пара със соево мляко, днес ще го питам пак
Хич не ми се подранява за там, ама срещата ми е точно в началото на смяната.
+ първи ден фитнес след 2-3 месеца бездействие, много яко , дано утре стана от леглото :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не ми е добре, самотно ми е, имам чувството, че единствено със себе си мога да си споделям мислите, сякаш само аз си се разбирам напоследък, което е доста жалко... уморена съм и това също не се забелязва особено, даже ми се намеква, че съм отпочинала, абе я се фъковайте![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
сърдита съм.
и докачлива.
и нахраних всички.
сега ще си почивам.
край.
Цял ден се занимавам с тъпата курсова и успешно успявам да се разсейвам. Много ми е досадно вече, още малко ми остана и край. Едно кисело ми е такова, излиза ми се, забавлява ми се, искам да се напия.
Усещам как полудявам и много ми липсва. А и двамата трябва да учим и е по-добре да го оставя да се концентрира сам.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Пул то бива бива ама чак пък толкоз' да се влачат...---__________-----
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
https://www.youtube.com/watch?v=a_426RiwST8
:>
веселичко ми е, не знам защо :Д
ок, знам, ма не бива:Д
Изобщо не заслужавам такова отношение.Аз съм такава лошотия и кривотия, особено напоследък, а той така да се грижи за мен и да бъде толкова внимателен и търпелив. Обичам го и не знам какво бих правила или къде бих била, ако не присъстваше в живота ми. Не искам и да си представям.
Иначе поредните обещания и опити да изглеждаме загрижени, когато всъщност 'ич не ни пука и това е ясно като бял ден. "Вземи се обади, не забравяй, че имаш семейство", а като звънна ' ооо гледам филм сега, не мога да говоря'.И онези шматки от работата не се обадиха, даже не благоволиха да ми кажат, че са намерили друг човек, което е супер тъпо принципно, след като интервюто мина добре и смятам, че заслужавах да ми кажат, че имат и по-силен кандидат и да ми дадат feedback. Несериозници.
Не ми е много на сърце това обаче, май не е било моето място, след като не се чувствам особено засегната.
ето една много сладка бе ге песничка
https://www.youtube.com/watch?v=elX_k0h_2ak