.
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 85
    Да вече сме спокойни, преди малко отидох да й купя подарък на нея

Голям фен Аватара на one
    много интересен повод за подарък. ама нали знаеш с повод, без повод.. джентълменът си е джентълмен e.
    Последно редактирано от one : 02-18-2015 на 15:20

Ами така, е но тя заради мене толкова се вкарва във филми, стрес притесниее и т.н заслужава подарък Сега чакаме да настъпи менструацията иначе сме спокойни вече . Ябадаба Дууу

Сега остава да отиде и на гинеколог.

Да да това го имаме на УМ, ще ходи на гинеколожка не на гинеколог

То така се казва акушер-гинеколог.

Ами незнам как се казва защото до сега не съм имал работа при такива лекари като АГ

То е за жени.

Да де знам че е за жени просто исках да кажа че до сега не се притеснявахме толкова с приятелката си чак да търсим лекари .

Явно сега се налага да посети.

Ама ти нали за гъбичките говориш ?

Лекарката ще каже дали са гъбички като я прегледа.

Да да, но вече сме спокойни знаем че не е бременна това е най важното .

Както и здравето й.

Да здравето й е наж-важното но за сега това беше много по важно за нея ...

Теста е отрицателен, дишайте спокойно.

Дишаме спокойно, не се бой

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    ВЕЛИКА ТЕМА.
    БТУ ревнуваш от гинеколог, сериозно?
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Ами да какво има толкова не разбирам? По принцип я ревнувам от всичките мъже също и от лекарите като АГ

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Да отиде при жена гинеколог тогава, не е като да са рядко срещани. Гъбичната инфекция е тегава, а щом го правите без кондом, със сигурност ти я е лепнала => трябва и двамата да отидете на лекар и да проведете необходимото лечение.
    Алергична съм към толкова малоумни и неинформирани хора...

И аз съм алергичен към толкова многознайковциииии .... А и от къде знаеш че сме неинформирани ? В чичo гугъл пише за всичко ако не знаеш Ако искаш да ти изпратя една демо снимка на хронологията ми в кром да видиш какво съм търсил в гугъл за гъбичките

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Ами съдя по мненията ти, представи си. И Гугъл няма да те излекува и да ти пусне микробиология, нали знаеш?
    Ако беше толкова информиран щеше да преглътнеш малоумната си ревност към ЛЕКАР, чиято РАБОТА е да е професионалист и да не му пука, че вижда поредната гъбясала вагина, и да пратиш приятелката си, както и себе си при специалист.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Аз само искам да ти кажа, че мъжете гинеколози, са много по-внимателни и много по-образовани по специалността си, отколкото гинеколожките. Това е информация, базирана на много разговори с момичета и жени.
    Не си мисли, че той е умрял за гаджето ти, на ден познай по колко минават от там и това е с течение на годините.
    Намислил съм, ако срещна гинеколог, да го попитам как му се отразява на психиката, всеки ден да гледаш толкова .........

Ами извинявай за отговора ми но още в първия пост написах че не съм Българин, ако не си разбрала и във това е разликата, защото в нашата религия мъжете повече ревнуват за разлика от вашата религия. А и ако питаш защо ревнувам толкова много отговора е много просто, Обичам я и то ужасно много . Ако имаш приятел гадже и ако не те ревнува толкова много значи не те обича колкото трябва, човек ако ревнува значи обича и смятай аз колко ревнувам и колко обичам ?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Намислил съм, ако срещна гинеколог, да го попитам как му се отразява на психиката, всеки ден да гледаш толкова .........
    Отщява ти се да водиш полов живот общо-взето.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си