.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 85
    @VinDiesel

Съгласен съм с теб и знам че не е умрял за гаджето ми но като ревнувам какво да направя ? Кажи ми ?

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от Jax0n Виж мнението
    Приятелката ми като пробва не е слагала урина колкото трябва от стрес след това пак уринирал колкото трябва след 5 минути резултата е налице . 1 черта отрицателен
    Това малко ми прозвуча, сякаш пак е ползвала същия тест, просто си е докапала.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Ами извинявай за отговора ми но още в първия пост написах че не съм Българин, ако не си разбрала и във това е разликата, защото в нашата религия мъжете повече ревнуват за разлика от вашата религия. А и ако питаш защо ревнувам толкова много отговора е много просто, Обичам я и то ужасно много . Ако имаш приятел гадже и ако не те ревнува толкова много значи не те обича колкото трябва, човек ако ревнува значи обича и смятай аз колко ревнувам и колко обичам ?
    Имаш доста изкривена представа за обич, аз пък мисля точно обратното, че ако обичаш един човек и искаш да си с него, то трябва той да има свобода, да не ти дава постоянно отчети а-у. За мен ревнивите мъже са с ниско самочувствие, с комплекси, чудейки се по цял ден, дали заслужават жените които имат, и тя дали в тоя момент не му изневерява.
    Прекалената ревност задушава, аз пък съм на другата крайност, правили са ми забележка, защо не ги ревнувам и идва съмнението, че пък не съм сериозен спрямо тях, имам си друга, не ги обичам и т.н.
    Щом съм избрал да бъда с този човек и му показвам че го обичам, аз му имам пълно доверие и не виждам смисъл, да я задушавам постоянно или пък да й забранявам да говори с момчета/мъже.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Отщява ти се да водиш полов живот общо-взето.
    Мерси за отговора, това е ужасно.

@VinDiesel

Съгласен съм с теб и знам че не е умрял за гаджето ми но като ревнувам какво да направя ? Кажи ми ?
    Каза че не си българин, да не си босненец или албанец, те имат малко извратено чувство за притежание?
    Последно редактирано от VinDiesel : 02-18-2015 на 20:10

Ами да ти кажа първия път не е успяла да напълни пипета колкото трябва защото това го прави за пръв път и от страх/стрес не се получило уринирането за първи път и тогава нямаше резултат и след като се опитвал за 2-ри път веднага след 5 минути имаше резултат отрицателен, а и през целия ден имала болки в корема сякаш настъпвала менструацията и от там извадихме извода че не е бременна ;D

@VinDiesel

Значи и ти си минал по тоя път и знаеш какво представлява ревността Не я задушавам позволявам й всичко каквото си пожелае само има забраната да говори с момчета/мъже, и честно казано знам че не е хубаво да се ревнува толкова много но ревнувам какво да направя кажи ми дай съвет ?

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    О, какво умопомрачително заключение. :Д

VinDiesel - това, което казваш, е абсурдно.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    О, какво умопомрачително заключение. :Д

VinDiesel - това, което казваш, е абсурдно.
    Кое по-точно?

@VinDiesel

Виж предните постове, исках съвет от тебе ?

Само на мен ли ми се вижда странно два пъти да пишкаш върху един и същи тест?
    А за гинеколога - тя щом толкова я е срам вероятно сама ще иска да отиде при жена.

Петя и на мен ми се вижда странно от начало, но като си помислих че първия път не е слагала колкото трябва урина нямаше резултат после за 2-ри път след като слагала колкото е нужно и теста веднага след 5 минути даде резултат отрицателен а и както казах в предишните постове цял ден имала болки в корема сякаш настъпвала менструацията и ние от там извадихме извода че не е бремен..... + това има гъбички до колкото разбрахме и от това закъснява и от доста причини като стрес и т.н

Мега фен Аватара на 102
    аре затворете я тая тема бе малоумни ли сте

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Аз само искам да ти кажа, че мъжете гинеколози, са много по-внимателни и много по-образовани по специалността си, отколкото гинеколожките.
    това

Пааа ти къде се бъркаш ? Ако те дразни темата просто натисните "Х"-чето отгоре дето се намира в дясната страна което е маркирано с червено !

Град
    Въпросът ми беше към Naive.
    Naive - Ако 20-30 жени ме лъжат, то аз лъжа и теб....
    Jax0n - Ами моята ревност я определям по скалата от 0 до 10, някъде 0,5 . Откакто имах сериозни връзки, момичетата с които бях, ме ревнуваха адски много, защото покрай спортовете с които се занимавах, ми се обръщаше доста внимание от момичетата, но аз смятам и до ден днешен, че поводи за ревност не съм им давал. Може би това, че знам какво е да те ревнуват до болестно състояние, ме докара до състояние в което аз да не ревнувам, а да имам доверие на човека до себе си, да знам че тя се чувства свободна, може да говори с мъже, без да се притеснява, че аз ще й направя забележка/спор/скандал и т.н.

Познавам жени, които са изневерявали на половинките си, точно поради тази причина, защото са били много ревнувани и са ги задушавали....
    А понякога както сам може да прецениш, това което е забранено, то точно то ни е най-сладко да опитаме....
    Гледай по-нормално на нещата, това че ще обели 2-3 думи с мъж, не означава, че тя флиртува с него. Не всеки мъж, се цели в заети жени. Аз ежедневно съм обграден от заети жени, но никога не ми е минавало на ум-а, да тръгна да се занимавам с тях.
    Занимавам се само със свободни жени, имам някои принципи все пак. Интересно ми е, ти като си и забранил за мъжете, ти общуваш ли с жени???

Jax0n - може ли да ми кажеш какъв си по народност? било то и на ЛС?
    Последно редактирано от VinDiesel : 02-18-2015 на 20:28

По принцип най-добрите гинеколози са мъже. Не че не съм чувала и за някви ужасни непрофесионалисти, ама това е друг въпрос.

Град
    София
    Не мисля, че може да се твърди такова нещо и то да е адекватно. Кой е най-добрият специалист е доста субективно в повечето случаи. Аз съм ходила на хвалени, чак прехвалени специалисти, които горещо са ми препоръчвали, но не съм оставала никак доволна, както и обратното - посещавала съм такива, които са никому известни едва ли не, а са били чудесни.
    Просто е смешно да се говори така.

@VinDiesel

Честно казано не общувам защото си намерих половинката и от 9 месеца сме заедно това не е кой знае колко време ама все пак е нещо, нали се сещаш в това време връзките са като все едно да си смениш боксерката или нещо друго което ползваш ежедневно.... A проблеме в мене е че аз не мога да се доверя на всеки/всяка защото знаеш в тези временна да се довериш на някой е все едно да си заложиш задника (Според мене) таа всичко идва от ревност и от доверие, аз знам себе си че всеки път ще я ревнувам гарантирам ти но доверието се печели с времето и за това ми трябва още време . Но ще се опитам да я ревнувам по малко от както сега Благодаря ти за мнението

Петя може би най-добрите гинеколози за мъжете незнам нямам си представа, но и това зависи и от това в каква среда работят и с какви уреди

@102

Направих специално за тебе демо снимка относно :

Пааа ти къде се бъркаш ? Ако те дразни темата просто натисните "Х"-чето отгоре дето се намира в дясната страна което е маркирано с червено !

http://store.picbg.net/pubpic/E7/4D/...f56421e74d.png

Град
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Не мисля, че може да се твърди такова нещо и то да е адекватно. Кой е най-добрият специалист е доста субективно в повечето случаи. Аз съм ходила на хвалени, чак прехвалени специалисти, които горещо са ми препоръчвали, но не съм оставала никак доволна, както и обратното - посещавала съм такива, които са никому известни едва ли не, а са били чудесни.
    Просто е смешно да се говори така.
    Още малко ще ме убедиш, че жените готвачки са по-добри от мъжете готвачи?

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    +1 за 102 :/
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Той ти направи демо снимка момче... Да си знаеш ;с
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

ЯКО ТЪП

Сериозно ли си й забранил да разговаря с мъже?

Бати клепоухия клошар
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    В Бг-мама какво казват?
    Ще се мре, там винаги се мре.
    Мисля, че повечето там са на мента глог и валериан.
    Dr. Gregory House

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Още малко ще ме убедиш, че жените готвачки са по-добри от мъжете готвачи?
    Между готвач и лекар общото е... нищо. За мъжете готвачи се твърди това с основанието, че повечето шеф готвачи са мъже. Но за лекарите няма подобна статистика, това е.

№@СПАМА СИ В ТЪПАТА ТЕМА ЗА ДА Я ЗАТВОРЯТ ПЛИЙС
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си