- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос относно цикъл-а
@VinDiesel
Съгласен съм с теб и знам че не е умрял за гаджето ми но като ревнувам какво да направя ? Кажи ми ?
Имаш доста изкривена представа за обич, аз пък мисля точно обратното, че ако обичаш един човек и искаш да си с него, то трябва той да има свобода, да не ти дава постоянно отчети а-у. За мен ревнивите мъже са с ниско самочувствие, с комплекси, чудейки се по цял ден, дали заслужават жените които имат, и тя дали в тоя момент не му изневерява.
Прекалената ревност задушава, аз пък съм на другата крайност, правили са ми забележка, защо не ги ревнувам и идва съмнението, че пък не съм сериозен спрямо тях, имам си друга, не ги обичам и т.н.
Щом съм избрал да бъда с този човек и му показвам че го обичам, аз му имам пълно доверие и не виждам смисъл, да я задушавам постоянно или пък да й забранявам да говори с момчета/мъже.
Мерси за отговора, това е ужасно.
Каза че не си българин, да не си босненец или албанец, те имат малко извратено чувство за притежание?
Последно редактирано от VinDiesel : 02-18-2015 на 20:10
Ами да ти кажа първия път не е успяла да напълни пипета колкото трябва защото това го прави за пръв път и от страх/стрес не се получило уринирането за първи път и тогава нямаше резултат и след като се опитвал за 2-ри път веднага след 5 минути имаше резултат отрицателен, а и през целия ден имала болки в корема сякаш настъпвала менструацията и от там извадихме извода че не е бременна ;D
@VinDiesel
Значи и ти си минал по тоя път и знаеш какво представлява ревносттаНе я задушавам позволявам й всичко каквото си пожелае само има забраната да говори с момчета/мъже, и честно казано знам че не е хубаво да се ревнува толкова много но ревнувам какво да направя кажи ми дай съвет ?
О, какво умопомрачително заключение. :Д
VinDiesel - това, което казваш, е абсурдно.
Само на мен ли ми се вижда странно два пъти да пишкаш върху един и същи тест?
А за гинеколога - тя щом толкова я е срам вероятно сама ще иска да отиде при жена.
Петя и на мен ми се вижда странно от начало, но като си помислих че първия път не е слагала колкото трябва урина нямаше резултат после за 2-ри път след като слагала колкото е нужно и теста веднага след 5 минути даде резултат отрицателен а и както казах в предишните постове цял ден имала болки в корема сякаш настъпвала менструацията и ние от там извадихме извода че не е бремен..... + това има гъбички до колкото разбрахме и от това закъснява и от доста причини като стрес и т.н
Пааа ти къде се бъркаш ? Ако те дразни темата просто натисните "Х"-чето отгоре дето се намира в дясната страна което е маркирано с червено !
Въпросът ми беше към Naive.
Naive - Ако 20-30 жени ме лъжат, то аз лъжа и теб....
Jax0n - Ами моята ревност я определям по скалата от 0 до 10, някъде 0,5. Откакто имах сериозни връзки, момичетата с които бях, ме ревнуваха адски много, защото покрай спортовете с които се занимавах, ми се обръщаше доста внимание от момичетата, но аз смятам и до ден днешен, че поводи за ревност не съм им давал. Може би това, че знам какво е да те ревнуват до болестно състояние, ме докара до състояние в което аз да не ревнувам, а да имам доверие на човека до себе си, да знам че тя се чувства свободна, може да говори с мъже, без да се притеснява, че аз ще й направя забележка/спор/скандал и т.н.
Познавам жени, които са изневерявали на половинките си, точно поради тази причина, защото са били много ревнувани и са ги задушавали....
А понякога както сам може да прецениш, това което е забранено, то точно то ни е най-сладко да опитаме....
Гледай по-нормално на нещата, това че ще обели 2-3 думи с мъж, не означава, че тя флиртува с него. Не всеки мъж, се цели в заети жени. Аз ежедневно съм обграден от заети жени, но никога не ми е минавало на ум-а, да тръгна да се занимавам с тях.
Занимавам се само със свободни жени, имам някои принципи все пак. Интересно ми е, ти като си и забранил за мъжете, ти общуваш ли с жени???
Jax0n - може ли да ми кажеш какъв си по народност? било то и на ЛС?
Последно редактирано от VinDiesel : 02-18-2015 на 20:28
По принцип най-добрите гинеколози са мъже. Не че не съм чувала и за някви ужасни непрофесионалисти, ама това е друг въпрос.
Не мисля, че може да се твърди такова нещо и то да е адекватно. Кой е най-добрият специалист е доста субективно в повечето случаи. Аз съм ходила на хвалени, чак прехвалени специалисти, които горещо са ми препоръчвали, но не съм оставала никак доволна, както и обратното - посещавала съм такива, които са никому известни едва ли не, а са били чудесни.
Просто е смешно да се говори така.
@VinDiesel
Честно казано не общувам защото си намерих половинката и от 9 месеца сме заедно това не е кой знае колко време ама все пак е нещо, нали се сещаш в това време връзките са като все едно да си смениш боксерката или нещо друго което ползваш ежедневно.... A проблеме в мене е че аз не мога да се доверя на всеки/всяка защото знаеш в тези временна да се довериш на някой е все едно да си заложиш задника(Според мене) таа всичко идва от ревност и от доверие, аз знам себе си че всеки път ще я ревнувам гарантирам ти но доверието се печели с времето и за това ми трябва още време . Но ще се опитам да я ревнувам по малко от както сега
Благодаря ти за мнението
Петя може би най-добрите гинеколози за мъжете незнам нямам си представа, но и това зависи и от това в каква среда работят и с какви уреди
@102
Направих специално за тебе демо снимка относно :
Пааа ти къде се бъркаш ? Ако те дразни темата просто натисните "Х"-чето отгоре дето се намира в дясната страна което е маркирано с червено !
http://store.picbg.net/pubpic/E7/4D/...f56421e74d.png
+1 за 102 :/
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Той ти направи демо снимка момче... Да си знаеш ;с
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
ЯКО ТЪП
Сериозно ли си й забранил да разговаря с мъже?
Бати клепоухия клошар
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
№@СПАМА СИ В ТЪПАТА ТЕМА ЗА ДА Я ЗАТВОРЯТ ПЛИЙС
Dr. Gregory House