.
Отговор в тема
Страница 4 от 11 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 252
    Мега фен Аватара на pandabear
    винаги съм си представяла, че ще е някъде сред природата- на някое наше си местенце, може би. абе, да сме си само двамата. да направи така, че преди това да не заподозра нищо (което ще е мнооого трудно, защото съм гадно теленце или по-скоро говедце, и винаги си вра нослето, когато 'надуша' нещо подозрително :}}} ако успее да се справи с това, ще е най-голямoто му постижение просто :Д аз пък Искам да ми коленичи, за да мога след това по-лесно да го съборя на земята и да го нацелувам и напрегръщам, както си трябва. е... преди това вероятно няколко пъти ще ми се подкосят коленцата от гледката, за момент сигурно ще ми заглъхнат ушите даже, ще си наравя раничка на устните от прехапване. ще ми се напълнят със сълзи огромните очи, но пак ще се усмихвам като дебилче. след като чуя въпроса ще последва най-искреното ми и бързо "Да" в живота. после си представям как ще хване треперещата ми ръчичка и докато ми слага пръстена ще заседне за малко, аз ще се изхиля и ще му кажа "от днес спираш да ми готвиш" :Д и няма да я свалям, освен като правя някаква операция в клиниката. и ще му искам фамилията, разбира се. трябва да съм си неговата дама. сватбата искам да е в тесен семеен и приятелски кръг, така или иначе като излезнат снимките ще ни видят по лицекнигата колко сме прекрасни ^_^ повечето хубави български сватбени традиции искам да си ги направим. и искам да си имаме хубав запис от сватбата, за да мога след това да го показвам на децата. още си спомням като гледах за първи път касетата от сватбата на нашите. от '89-та е, но пак е чудесен :Д а за останалите неща ще си ги мъдрим Заедно.

Мега фен Аватара на tori
    Сладичко описание, Адаш. :3 Усмихна ме.

Мега фен Аватара на pandabear
    планирах да е по-дълго ама прекалих с виното и ме домързя да следя за грешки, хехахахе. сигурно ще се сещам още неща занапред и ще допълвам ;p

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Голям мерак да ме поправяте
    Че аз съм си от село... или така ми пише на личната карта поне...
    оправяте*
    масата
    доматитата
    ракията
    топ мадама

Мега фен Аватара на 102
    аз да ва питам тия с хижи мижи сами в природата
    ако момичето откаже би било много забавно останалите дни

Супер фен Аватара на Jaune
    искам да ме прекъсне по средата на някое от многобройните ми скорострелни бърборещи излияния.. в които съм, разбира се, много сладка. да обяснявам супер разпалено и ентусиазирано за нещо, и той да ме погледне и да помисли "не мога да обичам никого повече"... и някак спонтанно да му дойде.. и така

anonymous708973
    Guest
    Ох, аз пък искам да е суперобмислено, за да не си набивам филми, че не го иска всъщност и че е било само под влияние на момента :д

Мега фен Аватара на 102
    да е хапнал супа от киноа преди тва
    да е гледал новия епизод на под прикритие по немския канал 1
    да е ударил чувала неколко пъти

Супер фен Аватара на Jaune
    Като се замислиш, решението не се взима супер много време... можеш да обмисляш, да, но дийп даун си знаеш как се чувстваш... обмислянето е по-скоро за предложението, а както стана ясно, аз не държа да е "някакво", тъй че..

Мега фен Аватара на 102
    гледай си уроците

Мега фен Аватара на Dagichka
    http://metrouk2.files.wordpress.com/...77_636x408.jpg искам е тъй, само че графитът да е по-хубав :д всъщност един колега на моя така предложи на гаджето си и ние ходихме да гледаме като правят графита, при метрото откъдето те всеки ден минават.. шладко е :д

Ей, много мила темичка. <3

Честно казано, аз нямам избистрена картинка в главата си. Някак ... сватбата съм си я представяла, но самото предложение не точно. Той е много креативен, знам, че ще измисли нещо, което ще помним цял живот. Проблемът е, че трудно може да ми направи изненада, защото все го хващам. Толкова мислим на една честота, че ако ми купува дори дребно подаръче, все го уцелвам в магазина, а той се чуди кво да ме излъже.

Знам, че много държа на пръстен и халки. Не, че не можем да се обичаме и без тях, напротив, това нито е доказателство за обич, нито нищо. Баба ми и дядо ми са имали халки от някъв метал, който не е бил дори сребро. Еми... обичали са се и са прекарали живота си заедно и в големи трудности. Но аз просто си държа на тези символи. Искам да имаме халки, много ми е красиво... годежният пръстен - също.

Не искам да ме иска от нашите... (Мерилин-тафтологията! ) На една позната, нейният мъж ѝ предложи като събра семействата и едва ли не всички знаеха какво ще стане. Неее, това не е моят начин.

Важното е да е романтично... ама не по оня комерсиален начин. Не искам да ме води в Париж и да ми предложи там, само защото "е романтично".

За сватбите няма да започвам изобщо, за да не разводнявам. Само да кажа,... понеже бяхте споменали боя на сватбите.. ми аз никога не съм присъствала на сватба с бой. Мислех, че това се е случвало в миналото, сега е по-цивилизована работата.

Edit: За фамилията... ако я приема, ще отива на името ми, но повече си харесвам своята фамилия. Май ще си я добавя с тиренце.
    Последно редактирано от marilyn : 02-25-2015 на 09:48
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    представям си как ми задава въпроса и аз казвам 'НЕ!'. ех <3

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Значи, на моменти си ужасна просто. :дд Хубаво, че като бяхме женени, беше малко по-романтична.

Мерилин, и аз на колкото сватби съм била, нито веднъж не съм виждала бой ама си е чисто българска работа кума и приятелите на младоженеца да се напукат и да се започне едно мерене на пишки, по-нататък и бой ако са много вдъхновени. Отказвам да понеса такава гледка, както и да събирам тоя и оня от градинки, тоалетни и прочее места. Антракса е предупреден, че не обичам такива изцепки и му позволявам да се гаври с трупа на всеки пиян, който прави сеири. Даже може да снимам и да изтипосваме из фейса.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Не знам на какви сватби ходите, но последните няколко години аз ходя поне на две годишно и тези неща, дето ги описвате, не съм ги виждала нито веднъж...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Не знам на какви сватби ходите, но последните няколко години аз ходя поне на две годишно и тези неща, дето ги описвате, не съм ги виждала нито веднъж...
    Остави ги тея плебеи! Варненци не правим така.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    представям си как никой не ти задава въпроса

силно се надявам. и без това ми е трудно да отказвам /и не го извръщай веднага в онзи смисъл, селчо/

Мега фен Аватара на 102
    отричаш че си леко момиче ли ?

Мега фен Аватара на 102
    40 кила ако е тежкоо

45 вече ) :

Мега фен Аватара на 102
    и си мислиш че некой ша предложи брак на прасе като теб ли бе

все някога ще си намеря някое по-голямо прасенце, на което с удоволствие да откажа.

Мега фен Аватара на an7raks

Мега фен Аватара на 102
    Иваааа е новата цветелина янева

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си