- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
^ хаха всичко си е индивидуално брат, аз в 8ми клас бях 155 см висок ся съм 185
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Ти също си пичага отвсякъде. ;3
Че забравих да постна мнение за теб. :Д
Лилето ми се струва готино момиче, но пък и не я познавам. :)
Много хора не го тачат както и мен, но на мен ми харесва, пичага е!
Нито едно лошо мнение на съм видяла от негова страна. Симпатяга е, само хубави неща![]()
Поредния интернет играч, прави се на много остроумен тука, но кой знае в живота не струва. На всеки 10 негови поста 1 е оригинален, докато другите 9 приличат на лафове взети от Гугъл.
Последно редактирано от Rafa7a : 03-02-2015 на 18:58
Излишно заядлив е.
Едит: това за папагала.
Рафата е душица ^^
Никой човек не е тъп. Сега ще ти кажа защо: Ти си добър например в математиката, да, ама аз пък съм добър в ИТ. И обратното. Мога да ти кажа много неща, в които съм по-добър от теб, както и ти. А и не можеш да разбереш във форума какъв човек съм, има много неща, които крия във форумите, нищо, че съм анонимен в тях.![]()
mislya, che e milo momche, koeto nevinagi e hubavo, de
Готино момиче, което търпи (учудващо много) на обиди и не се занимава със случайни анонимници като мен. (:
Последно редактирано от M**** : 03-02-2015 на 17:13
Може да мислиш каквото си искаш. Честно да ти кажа, твоето мнение не ме интересува, нито ти излизаш с мен всеки ден, а пък какво да говорим за общуване. Понякога дори мнението на познати не ме интересува, камо ли твоето.![]()
На Ivaaaaa искам да подаря буквар. От постовете ѝ оставам с впечатлението, че има характер на зевзек. Впечатленията са нещо нетрайно.
Rafa7a е симпатичен.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
За dreamwalker-ката нямам изградено впечатление, но предполагам, че като повечето тук потребители е интелигентен човек.
Добре, защо още продължаваш да се дразниш? Да не би да се ядоса, че не се направих на интересен и заядох с теб? Едно нормално нещо написано от теб не съм срещал.![]()
Е, спор няма, че повечето тук са интелигентни хора - момичета, момчета, жени и мъже - друг въпрос колко редовно се разписват. ;)