- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Горене мазнини
Точно капито, да, дето вътре им усещам едното кило прахообразни усилватели на вкуса (зелена ябълка) или подсладители (ананас), само тях пия, да знаеш.
Шейпче, нямам толкова поглед върху марките, достъпни в бг, сещам се как изглеждаше кутията...едни сокове бяха, пишеше си 100% на тях със сиви букви, имаше от портокал и ябълка със сигурност. Бяха една идея по-скъпи от другите, ама в никакъв случай милиони. Чети етикета просто, то си пишеаз тук си взимам сок от концентрат без добавена захар, даже парченцата си плуват вътре.
Към останалите:
Че не всичко, което хвърчи, се яде, ми е пределно ясно. Че се спекулира с био/еко и с надписите по опаковката ми е ясно (справка: бадемовото мляко в ДМ на Alpro и е пълен боклук), обаче също толкова се спекулира с парабенчетата в козметиката и с Е-тата по опаковките и такива като вас се връзват. Добре, че Хаяшито ви просвети малко по темата. Четете и се интересувайте, не вярвайте на сульо и пульо и най-вече не спорете за неща, от които не сте се интересували, => не сте имали възможност да разбирате.
Последно редактирано от PinkPan7her : 02-15-2015 на 12:28
От къде започнахте та до къде стигнахте...да спорите за етикети,марки нат.сокове и бла бла бла.Дайте други примери за изгаряне на мазнини които сте използвали или такива които работят.
искам да знам за кои сокове става дума, информативно
да бе, прочетох, питах за конкретни сокове, че да си купя, ако въобще съществуват такива
Therichbitch, имаш лично![]()
мерси мн, прочетох го
Веднъж видях на Пфанер някакъв био, на който пишеше, че няма боклуци и е 100%, ама беше 7-8лв. И тъй като и без това не съм на здравословния бряг, се отказах. Просто обожавам портокалово сокче.
П.П. Както казах, не се интересувам кой знае колко от съставки и затова действително се смятам за 'непросветена', да кажем, респективно питах като човек, без подигравателен тон (for a change ;d), може би затова на мен ми отговори.
Последно редактирано от therichbitch : 03-04-2015 на 20:44
Хм, конкретно върху био соковете нямам наблюдения. Ако наистина са био - с правилния етикет на опаковката, нормално, те верно ще струват повечко.
galaxy, без да се заяждам..
Относно поста ти на предната страница за усвояването на сока по-добре от плодовете (особено за портокалов фреш) не съм особено съгласен.
Особено ако, ще говорим за топене на мазнини. Защото, в един фреш от портокали.. Слагаш 2 + портокала, което е предозиране, вместо това изяж един портокал и стой в норма.
Все пак за сваляне е хубаво да си в калориен дефицит + да поддържаш глюкозен баланс в тялото си.
Най-добре за фрешовете е да не са чисти. комбинация сладък с горчив плод.
Примерно 1 грейпфрут + 1 портокал = 1 чаша хубав фреш.
//Макар, че много рядко пия. Предпочитам да изям плодовете в пъти по-полезно е.
По темата:
Авторке за ръста/теглото/възрастта - трябва да ядеш по малко от 1800 калории. За да си в дефицит, ти се справяш добре, но правиш нещо неправилно, не знам какво обаче за това сваляш толкова бавно.
// Аз с лостове/кардио - през ден - хранителен режим и добавки. за ~15 дни свалях по ~5 кила.
Трябва да се храниш повече от 4 пъти в деня за да си ускориш метаболизма.
Сутрин като станеш на гладно изпий една чаша гореща вода (не чай)
Вземи си зелен чай и вечер преди лягане пий по една чаша горещ
Колегите казаха л-карнитина е много добър вариант, ако е съчетан с Омега 3 мастни киселини или аминокиселини още повече.
Не яж 2 часа преди тренировка (тренирай леко гладна)
Не яж поне 1 час след тренировка (остави тялото да продължи да гори дори и като вече не тренираш)
Опитай НВД диета, с нея се сваля и чисти много добре. (ниско въглехидратна диета)
Прави кардиото след силова (общи упражнения) тренировка, тогава тялото е най-податливо на изгаряне на мастните депа, защото по време на общите упражнения си унищожила и последният въглехидрат в теб, тялото прибягва до следващият възможен източник на енергия - мазнините.
Освен кардио, което предполагам са няк'ви упражнения.
Карай колело или тичай.
Свали си рънкийпър там има уникално добри програми за тичане. (А и ще стегнеш краката/корема/гъза)
Правиш клекове.
Преди всяко ядене изпий чаша вода (така ще ти се яде по малко)
Не знам дали казах, ама 1.5 литра на ден е малко, пий по-много.
За сега е това.. ако искаш мога да бъда и по-изчерпателен.
Последно редактирано от AnarchyBoy : 03-05-2015 на 10:47
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
А как изчисляваш колко калории трябва да приемаш на ден?
Защото аз съм гледала някакви формули и калкулатори в нета, но всеки показва нещо различно :Д