.
Отговор в тема
Страница 3 от 16 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 393
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    сигурно има предвив Капито ;д
    но аз не вярвам, че тези сокове са сокове и съм доволна от себе си, че от години не ги пия :д фрешчета ftw
    Точно капито, да, дето вътре им усещам едното кило прахообразни усилватели на вкуса (зелена ябълка) или подсладители (ананас), само тях пия, да знаеш.

Шейпче, нямам толкова поглед върху марките, достъпни в бг, сещам се как изглеждаше кутията...едни сокове бяха, пишеше си 100% на тях със сиви букви, имаше от портокал и ябълка със сигурност. Бяха една идея по-скъпи от другите, ама в никакъв случай милиони. Чети етикета просто, то си пише аз тук си взимам сок от концентрат без добавена захар, даже парченцата си плуват вътре.

Към останалите:

Че не всичко, което хвърчи, се яде, ми е пределно ясно. Че се спекулира с био/еко и с надписите по опаковката ми е ясно (справка: бадемовото мляко в ДМ на Alpro и е пълен боклук), обаче също толкова се спекулира с парабенчетата в козметиката и с Е-тата по опаковките и такива като вас се връзват. Добре, че Хаяшито ви просвети малко по темата. Четете и се интересувайте, не вярвайте на сульо и пульо и най-вече не спорете за неща, от които не сте се интересували, => не сте имали възможност да разбирате.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 02-15-2015 на 12:28

Мега фен Аватара на Dagichka

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    дам и аз така реагирах..

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Точно капито, да, дето вътре им усещам едното кило прахообразни усилватели на вкуса (зелена ябълка) или подсладители (ананас), само тях пия, да знаеш.

Шейпче, нямам толкова поглед върху марките, достъпни в бг, сещам се как изглеждаше кутията...едни сокове бяха, пишеше си 100% на тях със сиви букви, имаше от портокал и ябълка със сигурност. Бяха една идея по-скъпи от другите, ама в никакъв случай милиони. Чети етикета просто, то си пише аз тук си взимам сок от концентрат без добавена захар, даже парченцата си плуват вътре.

Към останалите:

Че не всичко, което хвърчи, се яде, ми е пределно ясно. Че се спекулира с био/еко и с надписите по опаковката ми е ясно (справка: бадемовото мляко в ДМ на Alpro и е пълен боклук), обаче също толкова се спекулира с парабенчетата в козметиката и с Е-тата по опаковките и такива като вас се връзват. Добре, че Хаяшито ви просвети малко по темата. Четете и се интересувайте, не вярвайте на сульо и пульо и най-вече не спорете за неща, от които не сте се интересували, => не сте имали възможност да разбирате.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    ......................
    Е-та има във всичко купено от магазин - оцветители, подладители, заместители и какво ли още с *дители
    Ти ако видиш надпис 'от пиле мляко' върху някоя бутилка, ще решиш, че са издолиили пиле и ще се обадиш на ПЕТА.

Голям фен Аватара на TIFOSO
    четете етикета просто, то си пише.....

Повече от фен Аватара на hAwk_eye
    От къде започнахте та до къде стигнахте...да спорите за етикети,марки нат.сокове и бла бла бла.Дайте други примери за изгаряне на мазнини които сте използвали или такива които работят.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    искам да знам за кои сокове става дума, информативно

Май ставаше въпрос за "натуралните", не помня :Д

Град
    Sofia
    да бе, прочетох, питах за конкретни сокове, че да си купя, ако въобще съществуват такива

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    да бе, прочетох, питах за конкретни сокове, че да си купя, ако въобще съществуват такива
    Май беше казала, че са някви чуждестранни не помня. Anywhore, кво значение има?
    "Сокове!? Какви сокове бе, братко? Соковете съдържат микроби. Аз пия вино, пия бира и доктор Радева МИ Е ЗАБРАНИЛА ДА ПИЯ СОКОВЕ" (с малки поправки, за да се впише в ситуацията)

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    pussy juice и сперментин се казват
    но гледай да са с качествена опаковка

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    pussy juice и сперментин се казват
    но гледай да са с качествена опаковка
    Да гледа, с какво се храни опаковката, а не само как изглежда външно

аз и това имах предвид ;/

anonymous708973
    Guest
    Therichbitch, имаш лично

Мега фен Аватара на Dagichka
    сподели и на нас непросветените де

да :{

Град
    Sofia
    Therichbitch, имаш лично
    мерси мн, прочетох го
    Веднъж видях на Пфанер някакъв био, на който пишеше, че няма боклуци и е 100%, ама беше 7-8лв. И тъй като и без това не съм на здравословния бряг, се отказах. Просто обожавам портокалово сокче.

П.П. Както казах, не се интересувам кой знае колко от съставки и затова действително се смятам за 'непросветена', да кажем, респективно питах като човек, без подигравателен тон (for a change ;d), може би затова на мен ми отговори.
    Последно редактирано от therichbitch : 03-04-2015 на 20:44

anonymous708973
    Guest
    Хм, конкретно върху био соковете нямам наблюдения. Ако наистина са био - с правилния етикет на опаковката, нормално, те верно ще струват повечко.

Мега фен Аватара на 102
    PinkPan7her да ти прати лс
    велико

защо ни игнорна ;///////

Мега фен Аватара на 102
    дебели сте

Град
    Sofia

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    galaxy, без да се заяждам..
    Относно поста ти на предната страница за усвояването на сока по-добре от плодовете (особено за портокалов фреш) не съм особено съгласен.
    Особено ако, ще говорим за топене на мазнини. Защото, в един фреш от портокали.. Слагаш 2 + портокала, което е предозиране, вместо това изяж един портокал и стой в норма.
    Все пак за сваляне е хубаво да си в калориен дефицит + да поддържаш глюкозен баланс в тялото си.

Най-добре за фрешовете е да не са чисти. комбинация сладък с горчив плод.
    Примерно 1 грейпфрут + 1 портокал = 1 чаша хубав фреш.
    //Макар, че много рядко пия. Предпочитам да изям плодовете в пъти по-полезно е.

По темата:
    Авторке за ръста/теглото/възрастта - трябва да ядеш по малко от 1800 калории. За да си в дефицит, ти се справяш добре, но правиш нещо неправилно, не знам какво обаче за това сваляш толкова бавно.

// Аз с лостове/кардио - през ден - хранителен режим и добавки. за ~15 дни свалях по ~5 кила.

Трябва да се храниш повече от 4 пъти в деня за да си ускориш метаболизма.
    Сутрин като станеш на гладно изпий една чаша гореща вода (не чай)
    Вземи си зелен чай и вечер преди лягане пий по една чаша горещ
    Колегите казаха л-карнитина е много добър вариант, ако е съчетан с Омега 3 мастни киселини или аминокиселини още повече.
    Не яж 2 часа преди тренировка (тренирай леко гладна)
    Не яж поне 1 час след тренировка (остави тялото да продължи да гори дори и като вече не тренираш)
    Опитай НВД диета, с нея се сваля и чисти много добре. (ниско въглехидратна диета)
    Прави кардиото след силова (общи упражнения) тренировка, тогава тялото е най-податливо на изгаряне на мастните депа, защото по време на общите упражнения си унищожила и последният въглехидрат в теб, тялото прибягва до следващият възможен източник на енергия - мазнините.
    Освен кардио, което предполагам са няк'ви упражнения.
    Карай колело или тичай.
    Свали си рънкийпър там има уникално добри програми за тичане. (А и ще стегнеш краката/корема/гъза)
    Правиш клекове.
    Преди всяко ядене изпий чаша вода (така ще ти се яде по малко)
    Не знам дали казах, ама 1.5 литра на ден е малко, пий по-много.

За сега е това.. ако искаш мога да бъда и по-изчерпателен.
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 03-05-2015 на 10:47
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    А как изчисляваш колко калории трябва да приемаш на ден?
    Защото аз съм гледала някакви формули и калкулатори в нета, но всеки показва нещо различно :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си