.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 393

Hybrid View

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    А е колегата намери думите да го обясни..
    Само не съм съгласен за сладкото след тренировка ако е шоколад/вафла/захар и т.н
    Плод/мед/пилешко - целта е да си добавиш глюкоза от нещо натурално, а не от изкуствени лайна.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на chupachups
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Само не съм съгласен за сладкото след тренировка ако е шоколад/вафла/захар и т.н
    Плод/мед/пилешко - целта е да си добавиш глюкоза от нещо натурално, а не от изкуствени лайна.
    Шоколада не е лош вариант също...

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от chupachups Виж мнението
    Шоколада не е лош вариант също...
    Ако е натурален и е 1 макс 2 парченца..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

anonymous708973
    Guest
    Ако е натурален и е 1 макс 2 парченца..
    Вземи тия 100 грама за 5 минути

Оф, толкова съжалявам, че няма как да кача мирис в тоя форум да ви видя физиономиите :д

Въпрос имам: На някого прилошавало ли му е във фитнеса по време на силова? Конкретно говоря за мъртва/римска тяга и клекове, около 2 часа след стабилно наяждане на обяд. Нормално ли е в началото и как да се преборим с това, има ли начин?
    Последно редактирано от PinkPan7her : 03-05-2015 на 15:44

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

Оф, толкова съжалявам, че няма как да кача мирис в тоя форум да ви видя физиономиите :д

Въпрос имам: На някого прилошавало ли му е във фитнеса по време на силова? Конкретно говоря за мъртва/римска тяга и клекове, около 2 часа след стабилно наяждане на обяд. Нормално ли е в началото и как да се преборим с това, има ли начин?
    Мирис на?
    Това се случва от много напъване, че даже и припадат. Ако го правиш ти, свали килограмите, предполагам не се готвиш за Мис Олимпия?

Мега фен Аватара на Rakshy

1. Пръдня...?

2. Аз съм с бетон 120/80 кръвно и след като съм изпил 7 хапа pre-workout ми се вие свят след клековете. Пробвах и на гладно и след храна, все едно и също. Плискането с вода не помага
    По-миналата седмица като максвах мозъка ми се изключи докато пусках клека, осъзнах се като вече се бях изправил на 1/3 някъде при виковете "ДААААЙ" в ухото ми
    /дадох ти го за личен пример, че дори и с доста повече кг от твоите стават такива работи/

НЕ КЛЯКАЙ НА СМИТ МАШИНА.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението

НЕ КЛЯКАЙ НА СМИТ МАШИНА.
    Ммм, защо?
    Имам чувството, че и с 20 кила да клекна нормално, ще се търкулна назад
    Не знам хората как клякат с по 60-70.

Гледам да си внимавам върху стойката, засега ще се придържам към Смит машината, да кача малко килограмите, пък по-нататък ще почна свободно пак с малко килограми и ще натрупвам.

Eдит: http://stronglifts.com/smith-machine...-free-weights/
    Попаднах тъкмо на тази статия, какво мислиш?

Има нещо, вчера кляках и от тъпата щанга така ме боли единият прешлен на гръбначния стълб, че...оф. Нямам угодия.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 03-06-2015 на 14:16

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Има нещо, вчера кляках и от тъпата щанга така ме боли единият прешлен на гръбначния стълб, че...оф. Нямам угодия.
    Пак добре, че не си счупила крак, дори съм изненадан, че не си счупила крак, това са цели 20 килограма, колкото майка ми носи, когато се връща от пазар.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Ммм, защо?
    Имам чувството, че и с 20 кила да клекна нормално, ще се търкулна назад
    Не знам хората как клякат с по 60-70.

Гледам да си внимавам върху стойката, засега ще се придържам към Смит машината, да кача малко килограмите, пък по-нататък ще почна свободно пак с малко килограми и ще натрупвам.

Eдит: http://stronglifts.com/smith-machine...-free-weights/
    Попаднах тъкмо на тази статия, какво мислиш?

Напълно съгласен съм със статията. Това да клякаш на смитмашина е най-голямата заблуда от гледна точка на упражнения за долната част на тялото. Ако не можеш да клякаш правилно с лост е по-добре да обърнеш внимание на техниката си, а не да клякаш на смит. Отдели си време за научаване на техниката. Ако не можеш да клекнеш до долу без да губиш равновесие или да се изправяш на пръсти прави някакви mobility drills за глезените и като цяло пластичността на краката.

Т'ва мекото е познато като Pussy Pad, Превръзка за БаДки, или http://shop.bb-team.org/harbinger-podlozhka?sku=233 You're welcome.

Заболял те е гърба, защото си сложила лоста много високо и не си си стегнала гърба.

Голям фен Аватара на TIFOSO
    Въпрос имам: На някого прилошавало ли му е във фитнеса по време на силова? Конкретно говоря за мъртва/римска тяга и клекове
    Е НЕ ВЕ

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Аз вземам локум.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си