- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
Някаква такава... замечтана. Идеалист я виждам някак си. Определено ми е интересна и искам да я познавам повече.
Не мога да реша дали да е братовчед на престолонаследника или самостоятелен феодал.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
не, не. ти не ми разбра закачката ;д
както и да е (( :
Еййц, Иве, за пръв път долавям чувства, подмокри ли се? Ама той е жив човек как се възбуди :Д, или планираш първо да го сготвиш и след това да нападаш?
И ти моята, край разсърди се...((((
Разсъдлив и спокоен, приятно ми е да го чета, не е някакъв досаден спамер ;д
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Много е спокойна, не се заяжда с никого и изглежда добра душица.
Засичал съм малко негови мнения ,но все пак мисля , че е много добър макар и да не дава често добри мнения.
Пичага е, не съм видял лошо от него.
Маняк на тема фитнес. Винаги гледа да помага с каквото може. Не се заяжда, спокоен е. Прекалено е мил.
Нов е във форума.От съвсем скоро започнах да му забелязвам ника из темите та още нямам кой знае какви впечатления.
В една друга тема както му споделих ми прилича малко на Джагдиш от индийският сериал Малката булка.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
предполагам, че си няква рибка
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
ех тези зодии...така и не ми разчете наталната карта :Д
харесвам. много :}}