.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 280

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от 789789789 Виж мнението
    https://40.media.tumblr.com/7a9c8714...r003o1_500.jpg

СЛОЧАЕНОС НЕ МИСЛА???
    Е бива ли да си толкова неграмотен, и не говоря само за това ти мнение, а за всички твои в тази тема? Нищо чудно, че и ти си от мрънкащите за липса на нормални момичета, никое нормално няма да се захване с човек, който едно изречение правилно не може да напише. Същото се отнася и за автора, който е много "умен"

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Е бива ли да си толкова неграмотен, и не говоря само за това ти мнение, а за всички твои в тази тема? Нищо чудно, че и ти си от мрънкащите за липса на нормални момичета, никое нормално няма да се захване с човек, който едно изречение правилно не може да напише. Същото се отнася и за автора, който е много "умен"
    пред Е има запетайакаа

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    пред Е има запетайакаа
    Климатик, аз имам 2 причини да не пиша правилно, твоето извинение за неграмотността ти какво е?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    твоето извинение за неграмотността ти какво е?
    Липса на достатъчен интелектуален капацитет и стремеж да борави с думи, които очевидно не разбира.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от 789789789 Виж мнението
    https://40.media.tumblr.com/7a9c8714...r003o1_500.jpg

СЛОЧАЕНОС НЕ МИСЛА???
    тва е фейк, НО да приемем, че е истина. ами, тъпчото е дебелакът, който се оставя да бъде използван от едрогърдата мадама. мразя клишета и поговорки, но не е виновен тоя, който яде баницата.. и тн.
    тъжно е, че може би наистина в реала има такива жалки комплексарчета, които приемат момиченцата/жените за парче месо или може би аксесоар, знам ли.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си