- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо всички момичета сте еднакви ?
https://40.media.tumblr.com/7a9c8714...r003o1_500.jpg
СЛОЧАЕНОС НЕ МИСЛА???
Е бива ли да си толкова неграмотен, и не говоря само за това ти мнение, а за всички твои в тази тема? Нищо чудно, че и ти си от мрънкащите за липса на нормални момичета, никое нормално няма да се захване с човек, който едно изречение правилно не може да напише. Същото се отнася и за автора, който е много "умен"
,Е бива ли ?
а така
тва е фейк, НО да приемем, че е истина. ами, тъпчото е дебелакът, който се оставя да бъде използван от едрогърдата мадама. мразя клишета и поговорки, но не е виновен тоя, който яде баницата.. и тн.
тъжно е, че може би наистина в реала има такива жалки комплексарчета, които приемат момиченцата/жените за парче месо или може би аксесоар, знам ли.
не се оправдавай сега
дам, тигара едвам успява да ни пише на разбираем език тъй като борави с терминология на непостижимо високо ниво за нас![]()
Не, просто ти си непостижимо спрял.![]()
Welcome to the Jungle...
Намерил кой да пропагандира четенето на книги![]()
сибирския тигър е потаен хищник
Деградирал/а идиот.. като нз защо го пиша това "СЛОЧАЕНОС НЕ МИСЛА" моля не ме коментирай... Ако толкова те интересува може да напишеш същото в YOUTUBE и да видиш за какво става въпрос, това,че не си информиран/a за последните популярни клипчета с цел "ИРОНИЯ" на подобни Хора и действия НЕ МЕ ПРАВИ НЕГРАМОТЕН...
И грамотността на един човек не се изразява в това да пише правилно в някакъв форум, защото вдешно време всеки пише набързо а през лаптоп, а през компютър, таблет,смартфон и не гледа за грешки... Но коментар за неграмотност би направил само човек който търси внимание и то в ФОРУМ за Тинейджъри - т.е. КОМПЛЕКСАР...
Успокой страстите.
ADD TO REDUCE REDUCE TO DEDUCE.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Само тъпи изказвания... и какво се опитвате да остроумничите като вкарвате някакви клеширани фрази и то на чужд език...
Както казах, коментарът ми не се отнася само до този ти пост. За сметка на това, ти просто потвърди това, което бях написалаНищо чудно, че си без приятелка, неграмотен и злобен, страхотна комбинация.
edit: ако си грамотен и знаеш как се пишат думите, няма да те интересува дали си във форум, фейсбук или на тест по литература, ти ще си ги пишеш така, както трябва
Последно редактирано от HollyGolightly : 03-15-2015 на 20:36
няма какво да споря с "интернет учител"..