.
Отговор в тема
Страница 7 от 10 ПървиПърви ... 345678910 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 227
    Мега фен
    Двойните стандарти те дразнят? Иронично.

На мен тоя спор ми носи удоволствие и наистина ме е яд, че нямам време.
    Още няколко дни ще я карам накратко, после ако още има спор, ще се разливам.

Но аз не съм расист, в миналата ми квартира имах ром за съсед и никога не съм се отнасял с нещо различно от уважение към него. Човека работеше и децата му със сигурност бяха по-добре възпитани от мен.

И да, имам проблем с мангалите, защото те не спазват законодателството в страната, и съм против БХК защото проявява дискриминация, няма случай да е защитил правата на българин до сега, говори ми за двойни стандарти.
    И какво е отношението на държавата към ромите? Безплатен ток, безплатна вода, безплатна здравна помощ, огромно обгрижване покрай избори.
    Отново - дискриминация?

Може и да се опитваш да ме изкараш и мен расист, щото съм се ебавал с гетата и еблоата, но ако уплашен полицай застреля 12-годишно дете с играчка, няма да съм на страната на полицая. Независимо от расата на единия и другия.

И на теб ще ти задам въпроса, който зададох на русофилите - може ли хуманна цел да се постигне с нехуманни средства?

И по тънка лайсна се опитваш да ме прекараш, другарю.
    Искаш да опростиш въпроса за най-великата държава, но няма лесен отговор. Може да поразсъждаваме довечера.
    Като не искаш да говорим за правителството на една държава, щото е 'лайняно', за какво да говорим - за обществото ли?
    Ми като те кефи общество в което разстела на деца е приемливо при наличието на етнически/расов признак, направо си живей тук, повечето хора и у нас биха го одобрили.

Мега фен
    Е изкарай го сега, че аз те пързалям.
    Не искам да коментирам правителството им, тъй като останалите по света са същите.
    И не съм твърдял, че е приемливо, а че техните негри често са си като нашенските мангали и не виждам причина да държиш отговорни за расизъм хората при условие, че същия съществува дори в държави като Япония и Швеция.

И случая с хлапето, което се разхождало с еърсофт реплика, включва и гето, не само 12-годишно хлапе. Кофти за хлапето, но и полицая сигурно е имал хлапе. Не си спомням да съм одобрявал, но не мисля, че имам правото и да съдя. Сиг. и аз бих стрелял и то единствено, защото е черно - и не защото искам да избивам чернокожи, а от предубеденост -- черно дете - реално оръжие ; бяло - играчка. Ценя си живота - вероятно и полицаят е ценял своя. Модерен расизъм, к'во да правиш.

Съвсем настрана, че тези инциденти съвсем не се разминаха без скандали - некоректно е сравнението с Б-я. Там масово бяха ужасени -- тук масово ръкопляскаме. Излезе вчера или оня ден една статия за 3-ма застреляни роми - реакциите сам ги виждаш.

Двойните стандарти те дразнят? Иронично.
    Не е иронично ако приемеш, че не разтягам универсалните права до онези, които потъпкват чуждите. Елементарна ми е позицията.

И какво е отношението на държавата към ромите? Безплатен ток, безплатна вода, безплатна здравна помощ, огромно обгрижване покрай избори
    Безхаберно. И точно безплатния ток и безплатната вода създават паразитиращото малцинство, срещу което после се насъсква народа от същите тези, които трябва да се погрижат за поне частичната му интеграция.
    И накрая излиза, че виновни са ромите, а не тези, които ги подучват да живеят като пиявици.

Същото е и с негрите в САЩ, де.

Пиши довечера. Интересно ще ми е да прочета.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    двойни стандарти и злобичка ме провокират мен

+ т'ва хората спорят на база собствените си възгледи -- няма кой-знае колко обективно

Ей го Итърнала ми дава за пример войните на САЩ, а мен тия войни ме радват, 'щото арабюгите са ми безбожно гнусни с малоумната си религия и съм раздвоен между осъзнаването на факта, че все пак говорим за човешки същества и тайничкото желание да превърнат близкия изток в пустиня от стъкло
    Твоите стандарти изобщо не са двойни, вижда се на пръв поглед.

Коментарите ти допринасят за доброто ми настроение.

Социопат.
    Последно редактирано от dreamwalker : 03-19-2015 на 11:40
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на 102
    ахахаххаахахаха

Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    В смисъл философията и обсъждането на вяра\религия например стандартно също си предизвикват същото, обаче някак ми се струва, че там словесната артилерия не е толкова впрегната.
    Ти ще кажеш. Един вярваш християнин как се кара с атесит или сектант.

А политиката, която малко хора искат да прозрят ви определя какви ще ядете и какво ще пиете. За тва като чуя някой да ми боготвори САЩ и Западния капитализъм направо откачам и тръпки ме побиват. Такива да се изселват и да си 3бат майките. Смисъл, нищо лошо за американския народ. пичове са всички, но ПРАВИТЕЛСТВОТО им прави лайната по целия свят.
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 03-19-2015 на 15:11

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Ти ще кажеш. Един вярваш християнин как се кара с атесит или сектант.

А политиката, която малко хора искат да прозрят ви определя какви ще ядете и какво ще пиете. За тва като чуя някой да ми боготвори САЩ и Западния капитализъм направо откачам и тръпки ме побиват. Такива да се изселват и да си 3бат майките.
    Те нямат майки. Имат двама бащи.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Твоите стандарти изобщо не са двойни, вижда се на пръв поглед.

Коментарите ти допринасят за доброто ми настроение.

Социопат.
    Да не са те оставили недоебана? :Д
    Не стига, че в тоя форум има 5 свестни човека с които можеш да спориш, ами и всеки трябва да им сипва.
    Иначе след 3 часа се прибирам и ще пиша.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Да не са те оставили недоебана? :Д
    Не стига, че в тоя форум има 5 свестни човека с които можеш да спориш, ами и всеки трябва да им сипва.
    Иначе след 3 часа се прибирам и ще пиша.
    Не. Това какво общо има?

На второто няма нужда да отговарям.

Отивам в ъгъла да се срамувам.

Кои са тези 5 свестни човека? Fisherman, papugai, defender, npp и 102, нали така?
    Последно редактирано от dreamwalker : 03-19-2015 на 15:19

Мега фен
    Не. Това какво общо има?

На второто няма нужда да отговарям.

Отивам в ъгъла да се срамувам.

Кои са тези 5 свестни човека? Fisherman, papugai, defender, npp и 102, нали така?
    Колко пъти го едитва тоя пост? :Д
    Толкова да го харесваш тоя Аурис, че от притеснение ще гръмнеш :Д
    По-скоро си мислех за темплара, димитър, ауриса и каките.
    И с тебе ми е интересно да се закачам, щото и ти имаш мозък.

Град
    Dreamland
    Колко пъти го едитва тоя пост? :Д
    Толкова да го харесваш тоя Аурис, че от притеснение ще гръмнеш :Д
    1. Защото съм перфекционист.

2.

3. Знам, че мислиш за "форумния педофил", не можеш да ме измамиш!

4. Нямам мозък. Имам руска салата в главата. Чакам Ханибал Лектър.

Град
    Dreamland
    Вечен илюминатор, как разбра на колко е papugai?

Мега фен
    Вечен илюминатор, как разбра на колко е papugai?
    Казаха ми.
    Също, ако само мозъка е за Ханибал, може да ми хвърлиш дробчето на мен.

Супер фен Аватара на paradosou
    Имаш вкус . Оттеглям се вече, че не ми се спами, а по темата съм пас.

Град
    Dreamland
    Казаха ми.
    Също, ако само мозъка е за Ханибал, може да ми хвърлиш дробчето на мен.
    Кой ти каза?

Мега фен
    Кой ти каза?
    Неговата възлюбена. Не е честно спрямо нея. :Д

Град
    Dreamland
    Неговата възлюбена. Не е честно спрямо нея. :Д

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    всичко тва кво дева има общо с културата?

ако под свободно слово имаш предвид демокрация нали знаеш къде се е зародила демокрацията?

какво общо имат фондациите с културата след като сам каза че всичко се прави за хамериканския народ

каква културна ценност е таблета да го дева?

като си толкова сигурен в себе си те предизвиквам да идеш да поживееш в хамерика да видим колко си неограничен в страната на неограничените възможности

ако ти пуснат виза де тия дето искат да си останат там не отиват там

преди няколко месеца се биха негри и бели ти ми говориш за развито общество

а относно дето се радвате на войни това доказва колко безбожно тъпи сте

като ви кефят толкова ходете да мрете вие
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

anonymous895156
    Guest
    може ли хуманна цел да се постигне с нехуманни средства?
    зависи каква е дефиницията ти за човек
    ако е разумно същество, то не виждам как избиването на радикални мюсюлмани, които живеят в средновековието, искат да наложат шериата и отказват да приемат европейските ценности, е антихуманизъм
    "Не съм съгласен с това, което казваш, но докато съм жив, ще защитавам правото ти да го казваш" - тук е време да добавим "... освен ако не застрашава базовите права на някое разумно същество"

двойни стандарти можеш да прилагаш върху сходни по качества събития/субекти
    откога разумният атеист либертарианец Ханс може да се сравнява с консервативния мюсюлманин Мехмед по който и да е параграф? животът на единия определено има по-голяма стойност от този на другия

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    колко си примитивен
    уф
    ходи да се правиш на хайдутин

Мега фен
    Личи си че си малък, dimitar. :Д

Откога религията или липсата ѝ и политическото кредо на някого определят цената му?
    Познавам повече стойностни религиозни хора отколкото атеисти.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    всичко тва кво дева има общо с културата?

ако под свободно слово имаш предвид демокрация нали знаеш къде се е зародила демокрацията?

какво общо имат фондациите с културата след като сам каза че всичко се прави за хамериканския народ

като си толкова сигурен в себе си те предизвиквам да идеш да поживееш в хамерика да видим колко си неограничен в страната на неограничените възможности

ако ти пуснат виза де тия дето искат да си останат там не отиват там

преди няколко месеца се биха негри и бели ти ми говориш за развито общество

а относно дето се радвате на войни това доказва колко безбожно тъпи сте

като ви кефят толкова ходете да мрете вие
    не е въпроса къде възниква демокрацията , а кой я управлява днес.
    неограничение възможности могат да те пратят в гроба, но и в небесата. абе изтъркано е знам, но да, прав си.

Познавам повече стойностни религиозни хора отколкото атеисти.
    чакай дефендер да извикам

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    чакай дефендер да извикам
    Той не е религиозен.

anonymous895156
    Guest
    Откога религията или липсата ѝ и политическото кредо на някого определят цената му?
    синс евер, особено наличието на погрешна религия или неправилни политически възгледи я свалят много ниско

Мега фен
    Итърнале, така и не ми отговори...

А и като минах през на димитър постовете се усетих, че съм ти пропуснал въпроса ;д

Ще ти отговоря с не - не искам да мисля, че с войни и репресии можеш да постигнеш мир и социално задоволство.
    Но и виждам какво се случва в Африка, където се наливат милиарди, които отиват в ръцете на диктатори и местни warlord-чета.
    В размирните зони, за съжаление, хуманитарната помощ и рационалния подход доказано не само, че не вършат работа, а и допълнително влошават положението за населението.

Почти сигурен съм, че сме го коментирали това и преди и още тогава ти казах, че държа Щатите отговорни за ситуацията в Близкия Изток, но съм склонен да им пусна аванс, тъй като поне правят опити да подобрят положението. От това ще спечелим всички - и ЕС, и Израел, и те.

И тъй като ситуацията е такава, че или си 'За' войните им, или 'Против' - ми ... след като искам нещо да се промени, изборът ми е само 1, нали ?

Другото, което е -- говорили сме си и преди за тези държави и какви са били преди студената война. Дотук добре - имат петрол, имат пари - приличен стандарт на живот могат да осигуряват на населението си. Като Саудитска Арабия да речем.
    Човек ще си каже, че ако не бяха Щатите, тези държави щяха да са като нея и хората да си живеят супер.
    Вероятно е така, но какво щеше да означава това за Европа ? Саудитска Арабия е един от основните източници на ислямски фундаментализъм в региона и изсипват колосални суми в промиването на мозъци в Европа. Тези 'европейци', които напуснаха Европа в хиляди, са тяхно дело.
    Наскоро в Австрия приеха закон, забраняващ външното финансиране на религиозни институции. Сам се досещаш защо. Англичаните нямаха късмета да се осъзнаят навреме и ето го резултата - (това е старо впрочем, имай го предвид) - https://vimeo.com/19598947

Накратко - мисля си, че ако мазалото не беше при тях, щеше да е в Европа като резултат от техните действия.

Та в този ред на мисли - един проспериращ Близък Изток, със солидни финансови възможности, е директна заплаха за мен и моя начин на живот. Не искам силни държави, базирани на религия. Иронично, но действията на САЩ отърват на мирогледа ми. 'Врага на моя враг ...' , нещо от тоя род.

Мега фен
    ако всеки човек с рззлично мислене почне да разсъждава фанатично като димитър, няма да остане жив човек
    изказванията му ми звучат по-зле и от послание на джихадис по ал-джазира

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си