.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Hybrid View

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    .....Но и не съм напълно съгласна, че щом се разбираш с някого значи и секса ще е 6+. Имаше едно момче, с което иначе много се разбирахме, обаче секса беше далеч от прекрасен.........Трудно е от "приятел" да стане нещо повече, защото щом е навлязъл в тази графа, значи не съм го харесала като друго.
    Благодаря за разяснението за разбирането и секса! Питам понеже не съм имал такъв опит, а ми е интересно........ При момчетата е по-различно дори и да е в графа приятел, ако приятелката поиска секс от момчето повечето мисля, че биха се съгласили, защото хем ще направят услуга на приятелката си, хем не е нужно да е мис вселена за да си легнат с нея, просто дето се вика трябва да си паснат в секса!
    П.П. А пък и за да правят секс не е нужно да има кой знае колко сериозни чувства, а просто желание за задоволяване както и привличане, страст, желание и т.н.
    Последно редактирано от sladura89 : 03-25-2015 на 19:24

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Благодаря за разяснението за разбирането и секса! Питам понеже не съм имал такъв опит, а ми е интересно........ При момчетата е по-различно дори и да е в графа приятел, ако приятелката поиска секс от момчето повечето мисля, че биха се съгласили, защото хем ще направят услуга на приятелката си, хем не е нужно да е мис вселена за да си легнат с нея, просто дето се вика трябва да си паснат в секса!
    Къде живееш?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си