.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Hybrid View

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Сериозно ли си на 26?
    Ми на толкова съм ти на колко очакваш?

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Ми на толкова съм ти на колко очакваш?
    Нещо в границите 12-14.

Съветът ми е да вземеш да се концентрираш над някоя друга сфера от живота си, не върху това да си намериш приятелка за секс, неангажираща връзка, някоя мома, която ще ти пусне безплатно или каквото и да е там, защото от 20 мин си разцъквам във форума и това е сигурно четвъртата тема, в която се обясняваш някакви такива неща, без да броя, че си я и пуснал.

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Нещо в границите 12-14.

Съветът ми е да вземеш да се концентрираш над някоя друга сфера от живота си, не върху това да си намериш приятелка за секс, неангажираща връзка, някоя мома, която ще ти пусне безплатно или каквото и да е там, защото от 20 мин си разцъквам във форума и това е сигурно четвъртата тема, в която се обясняваш някакви такива неща, без да броя, че си я и пуснал.
    Ми не знам на личната ми карта пише 26! Това, че всеки човек е различен не може по писането да му определиш възрастта!
    Ами човек търси това, което не получава и много силно му се иска, а е друг въпрос защо обикновено не получава това, което иска и не иска това което му се предлага! Ами прекалената липса на секс не се отразява добре на никой за това не се учудвай на странното ми поведение!

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Може би все пак интелектуалните ти проблеми са по-големи. Или имаш трета ръка/ шести пръст на ръката/ цирей на челото? Нещо..?
    Нищо такова нямам, ако искаш да се увериш с очите си? Всичко си ми е на мястото.
    П.П. Има хора в двете крайности такива на които никой не иска да им пусне без видима причина и такива дето не могат да изгонят мацките от себе си каквото и да правят ги привличат като магнит явно нещо няма баланс в нещата!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си