- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Нещо, което много обичаш да ядеш?
Вярваш ли в съдбата?
Любим цвят?
Какво учиш?
Има ли човек, на когото се възхищаваш?
Какво най- харесваш в себе си, външно и вътрешно?
А какво не?
Ще ми пратиш ли снимка на лс?
Разбираш ли си с малки деца? :д
По- скоро оптимист или по- скоро песимист си?
Кой филм гледа последно?
С колко момичета си спал?
Куче или котка?
За или против кърменето на обществени места, защо?
Обичаш ли кисели краставички?
Възможна ли е пълната свобода на човека?
Млечен или черен шоколад?
Вярваш ли в паранормални явления?
за или против декриминализацията на марихуаната? ами легализацията й? (предполагам какъв ще е отговорът, но все пак :д)
ял ли си спейскексчета?
"Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction." - Bob Marley не е ли така? и ако да, защо тогава алкохолът е легален и се приема за нормално вечер да отидеш да 'пийнеш едно-две'?
какво ти е мнението за бг полицията?
Какво ще ти е мнението по въпроса с легализацията на марихуаната ако ти кажа, че съществува дебат относно ефекта й върху хора с фамилна обремененост(а и не само) с психични заболявания. На български - сред тревоманите има значително повече шизофреници, но не е ясно причинно-следствена ли е връзката т.е. тревата ли води до заболяването или заболяването до приема на наркотика (както е с никотина впрочем, който се предполага, че смекчава сипмтомите).
Всъщност трябва да поинтересувам в страните, където е легализирана, имало ли е ръст в количеството на психично болните.
И все пак - ако си политик, как би гласувал имайки предвид тази информация ?
Тревата не води до шизофренизъм....шизофреният а води до приема на наркотици(не само трева)
имам приятел шизофреник и съм си говорил доста по тази тема с него.
приятелят ти как се лекува? и предполагам е колкото теб.. кога се е разбрало, че има шизофрения, какво я е отключило?
как в такъв случай си обясняваш, че мисловния процес на напушен човек и тези на психично болен не се различават особено ?
Ако кажа, че алкохолът може да доведе до депресивни състояния, няма да звучи абсурдно, нали ?
//с цялото ми уважение към приятеля ти - интересно е, че мнението ти се базира изцяло на разсъжденията на психично-болен човек
Впрочем и от чисто любопитство - приятелят ти преди или след диагнозата 'пропуши' ?
Глупости, аз имам гениални мисли, като съм напушен, просто често си губя мисълта. Инак не съм пушил от година и може да не пуша повече.
Айде да не е спам - един въпрос:
Колко коз си изпушвал най-много за една вечер и препушвал ли си?
Колкото мене е да.Значи с него бяхме в един клас 5 години и си беше супер нормалното момче.Забавляваше се,спортуваше,зарибяваше момичета и сякви такива нормални неща.Дойде май месец 12 клас,изпратихме се и после всеки си отиде да бачка по курортите.....Следвъщият път когато го видях беше октомври месец и ако ти кажа,че останах с отворена оста като го видях ще е меко казано.Беше си пуснал дълга коса,лъхаше на коч,ходише с едно палто и носеше от ония шапки от лисица ли нз как се казват...Ае преличаше все едно Кърт Кобейн в мега стабилната депресия.Говореше някви работи от сорта на:гонели го някви авганистанци,питаше ме дали може да остане в нас да спи,понеже в тях имало някви скрити камери ..в последствие се свързах с майка му и тя ми обясни всичко,но не ми каза защо се е превърнал в такъв човек(което супер много ме човърка още бтв).Лошото е,че неговото семейство почти няма никакви пари и не могат да си позволят да го пратят в клиника или да му купуват лекарства.Единственият начин,който имат е чрез разговори
и btw казвал ми е,че тревата супер много му помага,стимулира му позитивното мнение и чрез нея за известно време се освобождава от параноичните мисли.....та ето ви една причина за легaлизация ;д
Последно редактирано от skate : 04-01-2015 на 21:00
^лекарствата са евтини, а лечението е безплатно. Изобщо не бих се учудил ако не е с поставена диагноза, защото родителите ги е срам и не са го отвели в болница.
Ако не е прекалено - можеш ли да споделиш в какво състояние е в момента - работи ли, учи ли ; говори ли за делюзиите си редовно и все още ли е параноиден ? Ако си обърнал внимание - колко често се появяват епизодите ?
//извинявам се, че си вра носа и дано не съм обидил теб или него.
Skate, когато почнат с наркотици, голяма част от ентусиастите смятат, че едва ли не са хванали Господ за шлифера - нищо непредвидено няма да стане, те си знаят мярката и т.н. Не е така.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
не нп ; ) до колкото знам диагнозата му е поставена от професионалист ...иначе не ми се говори в момента много по тази тема
Ех, разочароваш ме :/. Кога не се надереш яко, няма смисъл. Аз няма да забравя веднъж на един купон, как пушихме цяла вечер. Първо започнахме от много рано, докато бяхме само трима и после се изредиха 2-3 компании всички носеха. Накрая вече дърпах като жена и ми се смееха, и даже се наложи да си полегна, щото ми стана кофти. Абе лаком гъз, кво да ти кажа
. Одобряваш ли?
ахахаха дае няма проблем в единични случаи,но пък всяка вечер да се правиш на пастет е зле ;д
кво ма пита dreamwalkerkata ? баннал сам я,че много ми лагват картинките й
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
За наркотиците съм съгласен
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...