откъде/от кого черпиш/си наследил прекрасния си вкус за литература и кино? еххх,чак пък прекрасния :Д Не мисля,че съм го наследил от някой...по-скоро се вдъхновявам от хората,киното,рисуването и най-вече от музиката.Примерно един от любимците ми William S.Burroughs го открих след като чух в тубата как чете Тhe "Priest" they called him на фона на китарата на К.Кобейн
какви са приятелите ти? Открити към предизвикателства,с безстрашие,винаги готови да ми пазят гърба....на принципа сме "падне ли един в дупката,всички падаме вътре" .Те са ми трима общо взето,иначе познати всякви имам ;д
каква е ролята им в живота ти? Огромна.
а твоята в техните? //или по друг начин - представи си някоя от онези тъпи реклами/филми с типизирани персонажи (от рода на Смотания, Готиния, Кифлата, etc.) и си измисли категория; Ми бих се определил като човека с идеите и този на който най-често се налада да му се пази гърба :Д
какво мислиш за бродягите/битниците? имаш ли любими? подобен начин на живот ли искаш да водиш и ти и възможен ли е той днес? как? Jack Kerouac!!!Преди ме питаха кой ми е пример за подражение и отговорих Jared Leto,но ето че сега добавям и Джак(ясно съм го забравил тогава).Допадат ми като цяло експериментите им с нетрадиционни форми на секс,влечението към будизма,отричане на материалното,но не одобрявам приема им на опиати.Като цяло те са вече отминало поколение,а аз се старая да живея в настоящето.
да гледаш "Солта на Земята"! ахах добре ;д само да имам възможност
спомена, че искаш да създадеш семейство и то скоро. къде? у нас или навън? как си го представяш това начинание? Никак не си го представям:Д чесно нямам идея какво е да се грижеш за малко дете,но пък се уча бързо,амбициран съм и никога бих вдигнал ръце от някой,който обичам.Тука ест...обичам си родината.Не смятам,че сме чак толкова пропаднала държава а и тука са ми всички приятели,родители и така : )
скоро с брат ти(:Д) си говорихме за лексикони нещо. помня как накрая на въпросите винаги имаше нещо от рода на: напиши ми нещо за спомен и ми пъхни нещо в кутията:Д:Д:Д та, ако това тук беше лексикон, какво би ми/ни написал за спомен и какво би сложил в кутията?)) Peace out , make love not war ...пъхам няква рисунка примерно ;д
кои са важните неща в живота ти (днес, преди днес и за в бъдеще)? или по друг начин - от какво се нуждаеш (следващите въпроси са вариации на този, погледни ги, преди да отговориш; ) Нуждая се от постоянни предизвикателства,чрез които да си подхранвам музата,да правя грешки ,после да се уча от тях иииии да като цяло не ме свърта на едно място.
без какво не можеш? Без почивки от време на време ;д
а без какво не искаш? Музика
как се държиш, когато си влюбен? как демонстрираш любовта си? ОоО нямам някакво определено държание.Всеки път е различно,зависи от човека до мене.Нагаждам се според ситуацията и всичко си идва спонтанно общо взето.
има ли нещо, за което мечтаеш, и чието осъществяване, би осмислило живота ти до момента на случването и би обезсмислило продължаването му? Ами аз по-назад бях писал за какво мечтая(мечта,която е малко нереална де ;д) иии да,ако се осъществи нищо друго няма да има значение.Като цяло съм човек,който живее за момента.
баси въпросът за край:Д
кажи ни последното любопитно нещо, което научи? Ами то за теб няма да е интересно ;д.Научих,че ако си махна горния тампон на предната машинка на скейта нос мениалите се правят много по-лесно
https://www.youtube.com/watch?v=pt--3DX-md0 от това видео го научих.Поствам го за skatew може да му хареса;д