.
Затворена тема
Страница 211 от 354 ПървиПърви ... 111161201207208209210211212213214215221261311 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 251 до 5 275 от общо 8834
    Мега фен Аватара на galaxy29
    ^^

имаш ли книжка, ако не, искаш ли?
    правил ли си просто секс? ами с любов?
    изпитвал ли си любов всъщност и каква, не е нужно само към половинка.. изпитваш ли в момента някаква?

Мега фен Аватара на skatew
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    И аз ще се включа, не съм чела назад, че нямах много време, извинявай ако вече си отговарял на тези въпроси:
    1. Каква музика слушаш, и каква не би могъл да понесеш?
    2. Най-незабравимият концерт или парти? Кога, къде, защо, как?
    3. Опиши перфектния ден и перфектната нощ?
    4. Обичаш кучета, каква порода куче би гледал? Смяташ ли за правилна идеята да се забрани отглеждането на дадени породи кучета, понеже са агресивни?
    5. И аз искам снимка на ЛС, моля
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Супер фен Аватара на skate
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    ^^

имаш ли книжка, ако не, искаш ли? Тъп сам малко и не мога да разбера какво точно ме питаш :Д разбирам го по три начина: 1 .шофьорска книжка - нямам все още...нямам пари и време,ама скоро ще трябва да я вадя
    2. книги купени - имам няколко.Когато ми хареса супер мого някоя книга гледам да си я купя от някъде за да мога да си я чета когато ми се преиска
    3.книга написана от мен - казал съм си,че като стана пенсионер тогава ще се отдам на писане,рисуване,ще поправям разни работи,ще си варя ракия и ще се запълвам времето със сякви такива глупости ;д
    правил ли си просто секс? ами с любов? Просто секс никога не съм правил.Винаги държа да е със специален човек,а не с първата,която видя на улицата колкото да се разпиша за броиката...то и за това съм го правил с толкова малко момичета
    изпитвал ли си любов всъщност и каква, не е нужно само към половинка.. изпитваш ли в момента някаква? ОоОоО това ми е една от най-трудните теми за говорене.Много по-лесно ми е да я изразявам любовта,отколкото да я описвам.Но според мен тя няма точно определено значение....всеки човек сам си я дефинира..иии да изпитвал съм я.Почти винаги,когато започвам връзка я изпитвам(такъв сам си..лесно се влюбвам),но пък никога не бих започнал връзка,ако не изпитвам някакво такова чувство
    адс

Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    И аз ще се включа, не съм чела назад, че нямах много време, извинявай ако вече си отговарял на тези въпроси:
    1. Каква музика слушаш, и каква не би могъл да понесеш?Ами поприцнип когато съм си в нас си слушам някакви чилващи работи,а когато съм навън и правя нещо си пускам рок,метъл или нещо по-бързо,че повече ме надъхва.Чак да не понасям някаква музика не мисля,че има(чалгата не я споменавам,понеже не смятам,че тя въобще е музика).
    2. Най-незабравимият концерт или парти? Кога, къде, защо, как?Deftones на спирита..Още от малък съм им супер голям фен и като разбрах,че ще идват щях да полудея чесно ;д;д
    3. Опиши перфектния ден и перфектната нощ?Много скучно ми звучи това перфектен ден ;д важното е да има напрежение,интрига,непредв идими ситуации и тн ;д иначе в главата ми идва:топло време,любим човек и тихо място...друго няма значение
    4. Обичаш кучета, каква порода куче би гледал? Смяташ ли за правилна идеята да се забрани отглеждането на дадени породи кучета, понеже са агресивни? Обичам ги много,всякакви породи обичам,но попринцип не си падап по по-дребните кученца...13 години имах амстафф,даже имам и името му на татос.Няма такова нещо като родено агресивно куче...какъвто е стопанинът,такова е и кучето
    5. И аз искам снимка на ЛС, моля аааа много станахте ;д който получил,получил ;д
    адсадад
    Последно редактирано от skate : 04-02-2015 на 08:58

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    минавам само да отбележа, че сте много готини с другия скейтър ^^

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    минавам само да отбележа, че сте много готини с другия скейтър ^^
    Те са (като) братя.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

тенк ю Ива : )

Мега фен Аватара на Dagichka
    дам, наистина сте много пичове двамата ^^
    и много ми хареса поздрава да, не знаех тоя трак на бонобо и си го адднах в плейлиста :д :3
    Последно редактирано от Dagichka : 04-02-2015 на 12:14

любим спот? без Р :Д
    най-як скейт трип?
    карал ли си в София? къде те изкефи най-мн ако да
    а на парка в Добрич?
    от колко години г/д караш всъщност
    как се зариби

на тоя стол валят комплименти :Д
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients

Цитирай Първоначално написано от skatew Виж мнението
    любим спот? без Р :Д ами аз го казах ..една дълга улица с надолнище по която рядко минават коли и ми е супер там да си правя разни сериики със скорост.
    най-як скейт трип? Бях с майка ми за няколко дена в Прага и се разбрахме един от дните всеки да си прави каквото си иска.За радост точно този ден беше единственият от всички,който не валеше и си излязах още от сутринта със скейта и цял ден си обикалях града сам и си карах на разни места ;д мега големия чил си ми беше
    карал ли си в София? къде те изкефи най-мн ако да - Никога не съм карал там за жалост ; (
    а на парка в Добрич? единствения парк на който съм карал е един закрит в Сливен,ама попринцип не си падап много по паркове...аааа и във Варна сме ходили на парка,ама тогава не карах,защото точно деня преди да заминем си прецаках глезена и ме използваха за камера ман :Д
    от колко години г/д караш всъщност - 9 год г/д
    как се зариби...имах едно приятелче,което тогава караше от няколко месеца и ми даде на мен да се пробвам.Спомням си,че мега много ми хареса и си купих една рибка от пикадили за 15 лева и карах зад блока няколко месеца,понеже ме беше срам да отида при големите скейтъри :Д накрая се престраших и отидох,запознахме се,почнахме да караме заедно,учеха ме на разни трикове и така ; )

на тоя стол валят комплименти :Д
    ето едно поздравче и за теб ;д https://www.youtube.com/watch?v=EzfI7MQHKdQ
    Последно редактирано от skate : 04-03-2015 на 23:52

Мега фен Аватара на Blab
    откъде/от кого черпиш/си наследил прекрасния си вкус за литература и кино?
    какви са приятелите ти?
    каква е ролята им в живота ти?
    а твоята в техните? //или по друг начин - представи си някоя от онези тъпи реклами/филми с типизирани персонажи (от рода на Смотания, Готиния, Кифлата, etc.) и си измисли категория;
    какво мислиш за бродягите/битниците? имаш ли любими? подобен начин на живот ли искаш да водиш и ти и възможен ли е той днес? как?
    да гледаш "Солта на Земята"!
    спомена, че искаш да създадеш семейство и то скоро. къде? у нас или навън? как си го представяш това начинание?
    скоро с брат ти(:Д) си говорихме за лексикони нещо. помня как накрая на въпросите винаги имаше нещо от рода на: напиши ми нещо за спомен и ми пъхни нещо в кутията:Д:Д:Д та, ако това тук беше лексикон, какво би ми/ни написал за спомен и какво би сложил в кутията?))
    кои са важните неща в живота ти (днес, преди днес и за в бъдеще)? или по друг начин - от какво се нуждаеш (следващите въпроси са вариации на този, погледни ги, преди да отговориш; )
    без какво не можеш?
    а без какво не искаш?
    как се държиш, когато си влюбен? как демонстрираш любовта си?
    има ли нещо, за което мечтаеш, и чието осъществяване, би осмислило живота ти до момента на случването и би обезсмислило продължаването му?
    баси въпросът за край:Д
    кажи ни последното любопитно нещо, което научи?

Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    откъде/от кого черпиш/си наследил прекрасния си вкус за литература и кино? еххх,чак пък прекрасния :Д Не мисля,че съм го наследил от някой...по-скоро се вдъхновявам от хората,киното,рисуването и най-вече от музиката.Примерно един от любимците ми William S.Burroughs го открих след като чух в тубата как чете Тhe "Priest" they called him на фона на китарата на К.Кобейн
    какви са приятелите ти? Открити към предизвикателства,с безстрашие,винаги готови да ми пазят гърба....на принципа сме "падне ли един в дупката,всички падаме вътре" .Те са ми трима общо взето,иначе познати всякви имам ;д
    каква е ролята им в живота ти? Огромна.
    а твоята в техните? //или по друг начин - представи си някоя от онези тъпи реклами/филми с типизирани персонажи (от рода на Смотания, Готиния, Кифлата, etc.) и си измисли категория; Ми бих се определил като човека с идеите и този на който най-често се налада да му се пази гърба :Д
    какво мислиш за бродягите/битниците? имаш ли любими? подобен начин на живот ли искаш да водиш и ти и възможен ли е той днес? как? Jack Kerouac!!!Преди ме питаха кой ми е пример за подражение и отговорих Jared Leto,но ето че сега добавям и Джак(ясно съм го забравил тогава).Допадат ми като цяло експериментите им с нетрадиционни форми на секс,влечението към будизма,отричане на материалното,но не одобрявам приема им на опиати.Като цяло те са вече отминало поколение,а аз се старая да живея в настоящето.
    да гледаш "Солта на Земята"! ахах добре ;д само да имам възможност
    спомена, че искаш да създадеш семейство и то скоро. къде? у нас или навън? как си го представяш това начинание? Никак не си го представям:Д чесно нямам идея какво е да се грижеш за малко дете,но пък се уча бързо,амбициран съм и никога бих вдигнал ръце от някой,който обичам.Тука ест...обичам си родината.Не смятам,че сме чак толкова пропаднала държава а и тука са ми всички приятели,родители и така : )
    скоро с брат ти(:Д) си говорихме за лексикони нещо. помня как накрая на въпросите винаги имаше нещо от рода на: напиши ми нещо за спомен и ми пъхни нещо в кутията:Д:Д:Д та, ако това тук беше лексикон, какво би ми/ни написал за спомен и какво би сложил в кутията?)) Peace out , make love not war ...пъхам няква рисунка примерно ;д
    кои са важните неща в живота ти (днес, преди днес и за в бъдеще)? или по друг начин - от какво се нуждаеш (следващите въпроси са вариации на този, погледни ги, преди да отговориш; ) Нуждая се от постоянни предизвикателства,чрез които да си подхранвам музата,да правя грешки ,после да се уча от тях иииии да като цяло не ме свърта на едно място.
    без какво не можеш? Без почивки от време на време ;д
    а без какво не искаш? Музика
    как се държиш, когато си влюбен? как демонстрираш любовта си? ОоО нямам някакво определено държание.Всеки път е различно,зависи от човека до мене.Нагаждам се според ситуацията и всичко си идва спонтанно общо взето.
    има ли нещо, за което мечтаеш, и чието осъществяване, би осмислило живота ти до момента на случването и би обезсмислило продължаването му? Ами аз по-назад бях писал за какво мечтая(мечта,която е малко нереална де ;д) иии да,ако се осъществи нищо друго няма да има значение.Като цяло съм човек,който живее за момента.
    баси въпросът за край:Д
    кажи ни последното любопитно нещо, което научи? Ами то за теб няма да е интересно ;д.Научих,че ако си махна горния тампон на предната машинка на скейта нос мениалите се правят много по-лесно https://www.youtube.com/watch?v=pt--3DX-md0 от това видео го научих.Поствам го за skatew може да му хареса;д
    ътътъ
    Последно редактирано от skate : 04-04-2015 на 10:28

;D az ne mu wqrwam na toq ! to na nego sys/bez tamponi mu e se taq ;D deba izruda

Град
    Dreamland
    Виждал ли си някой от потребителите на форума на живо? Кои? Къде?

А кои би искал да видиш? Къде?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

С едно момиче и едно момче съм се виждал,ама те са от олд скуул теенпроблема ;д не влизат вече...в Бургас сме се виждали.
    Искам да вида сe ksatew,dagi4ka,heartshaped,sl1nceo,iva,corb други май не се сещам.В София сиг....предполагам,че повечето са от там...
    Някой друг иска ли да сяда?

Град
    Dreamland
    Искам Blab на стола.

Аз пък искам Ива

Мега фен Аватара на 102
    аз искам филия с пастет

Тос пак русенското варено е по-добре,един път щях да умра от тос пастет ;Д

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    писах на CoNviCt. надявам се да се съгласи да седне.
    аз не желая да споделям информация за лицето Ива. за личността.., ем, споделям си и без туй. ^^

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Аз искам Rafa7a

Град
    Dreamland
    Добре, Рафа.

Супер фен Аватара на Юлиян
    и аз искам пък Юлиян!!!!

на Блаб ако и се сяда и аз бих я чел с удоволствие :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си