- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
ъъъ, ще се ожениш ли за мен?
БИН?
иии - коя зодия си? //само не казвай риби, само не казвай риби:Д
http://crosspoint.mediabg.eu/?p=7165 ;
Пороци. Ъм, може би не стандартните. Не пуша, пия съвсем рядко(когато съм тъжен и искам да умра). Бих казал, че прекарвам твърде много време пред компютъра, което бих заменил с нови запознанства. Например. Трудно общувам понякога. Такива някакви работи.
Във форума главно си следя личното творчество. Понякога влизам, когато съм тъжен; понякога просто са ми интересни темите ви.
В България съм в момента единствено, защото просто не съм поел крачката да замина. Искам да завърша образованието си, та след това ще попътувам. Обожавам Канада. Дори в Аляска бих отишъл; обичам студени места.
На този свят? Ъм, за да пиша; да обичам; да се развивам; да посадя дръвче; да уча; да пътувам и разглеждам.
Търся някакво спокойствие душевно; търся най-милото момиче на света(както вече споменах); търся истории, случки.
Случвало се е да бягам - някакви си мои страхове; понякога бягам от страдането. Чета, за да забравя. И забравям. Гледам да е рядко.
Вярвам най-вече в единствената любов. Основният ми задвижващ механизъм ще да е това. Обичаме и страдаме заедно, хванати за ръка. И не си я пускаме, като спим. Милвам и косата, за да заспи. Сутрин и правя филийки. Това са ми възгледите.
Последно четох "Спасителят в ръжта". Толкова груб стил, ъхъ.
Обичам, много при това. Дори често ми става супер мило, когато ме прегърне някоя позната просто ей така. Но си се случва относително рядко, хаха.
Има, свързано е с професионалното ми развитие.(О, и чакам новия Avengers ^^)
Сънувам, но през деня. Мечтая си тайно.
Самодостатъчен съм си дотолкова, че да оцелея. Но самодостатъчен не е достатъчно. Ъхъ.
Нямам домашен любимец, грижа се ужасно за тях. Реших, че съм ужасен човек, който не бива да мъчи повече животни.
Сексът е ..хъм, твърде маловажен. Липсата му не би оказала влияние на чувствата ми по никакъв начин. Бих си обичал някакво асексуално момиче по същия начин. Но не съм толкова наивен да си мисля, че и другите вярват в това. В повечето връзки сексът е някакъв решаващ фактор. Което контрастира с моето същество и профанизира любовта. Принизява я.
Все още не живея сам; работя по въпроса.
Най-неприятното ми занимание е да мия чинии и някакви други неща. Ъхъ, мразя го.
https://www.youtube.com/watch?v=lrF814OnFQ4
CoNviCt, дете, ти си някакъв културен феномен в историята на този форум.
Симпатяга.
Въпреки че не отговори подробно на въпросите ми.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
имаш ли си термосче? :д
може ли снимка или не искаш да се показваш?
ах, "Спасителят в ръжта" ми е любима книга, макар че и аз бърчех чело заради грубия език ;д хареса ли ти поне малко?
доста рядко срещам мнението, че сексът е маловажен (особено казано от мъжко ;д), според теб какво е сексът? чисто физическо удоволствие или неещо повече, което не трябва да се омаловажава или за всеки е различно и просто не трябва да се съди човек по неговата сексуалност?
носиш ли очила?
чертата в себе си, която харесваш най-много? (от външния вид и от характера)
обичаш ли сладко?
любима храна?
Ъм, имам си, но май не го използвам съвсем често.
Не ми се иска много да се показвам.
Да, хареса ми всъщност. Стилът е много специфичен, мъжки. Допада ми.
Не нося очила. Ще ми се винаги зрението ми да е добро. Но ми харесват като аксесоар.
Обожавам сладко. О-б-о-ж-а-в-а-м. Току що изядох кутийка бисквити, а имам и кофичка с течен шоколад. Съвсем искрено си признавам, че прекалявам с него.
Любимата ми храна, ъм, обичам ориз. Ориз по някаква китайска рецепта ще да е.
Та, човек не трябва да се съди по неговата сексуалност, ъхъ. Има хората, за които явно е твърде важен. И биха зарязали любимото си същество, защото не им доставя достатъчно си удоволствие. Което ме натъжава(и пак контрастира с моите виждания). Самото присъствие на човека до теб е най-важното. Да знаеш, че те обича и че си е при теб. И ако не е, да знаеш, че няма търпение да си дойде. Ъхъм, самотна душа съм, хаха.
Защо си толкова симпатичен?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
защо никът ти ми е толкова познат?
/писали ли сме си, или имаше такъв филм, а пък дали не беше песен..? :Д
много съм започнала да забравям. притеснявам се чак.
ще се включа определено с повече въпроси по-късно, защото имам чувството, че си готин.
дай ни/ми да видим/видя как(во) пишеш?))
с този аватар си ми))))))))) да.
//форумна любов се лее в тази тема:Д
не мога да повярвам, че мислиш, че сексът е маловажен и принизява любовта. имала съм момент на асексуалност, но е било в период на безлюбовие /нова дума, хах/. когато си със специалното същество, нямаш ли желание да изследваш физическото ти въздействие върху нея. да опознаеш всеки сантиметър от това тяло. на твоето момиче. твоето. понякога дори изпитвам собственическо чувство. да й доставиш удоволствие. плътско. хедонистично. с твоите ръце, твоят език, твоят.. ахах. според мен любовта има две измерения. стремеж към физическо и духовно единство. в митът на аристофан става въпрос за това как сме били нещо като двуполови същества и боговете започнали да се страхуват от хората затова ги разделили. така прекарваме живота си в търсене на другата част от нас. едни я намират, други не. нещо такова. та, харесва ми идеята за другата половина - съвършената; твоята, която допълва не само менталната, но и физическата ни цялостност.
та, още въпроси
имаш ли случки с непознати? разкажи ни някоя
може ли да постнеш нещо от личното ти творчество
имал ли си суицидни мисли?
с колко момичета си имал сексуални отношения?
бройката показател ли е за нещо?
какво би искал да знаеш от бъдещето?
искаш ли деца?
какво мислиш за аборта?
случвало ли ти се е...хм, чудо?
ще празнуваш ли Възкресението? спазваш ли ритуалите?
програмист, който не обича математика? хаха, лайк. не ме удовлетворява отговорът ти. май има някакви специалности за библиотекарство, защо не влезе?
как се държиш в компания?
имаш ли приятели? какво е 'приятел' и докъде се простира думата?
ще останеш ли в бегето? да, не, защо?
импулсивен ли си? а иска ли ти се да бъдеш? страхливи ли са неипулсивните?
Осъден, защо избра такъв никнейм?
Кой е най-големият риск, който си поемал?
Братя, сестри?
С родителите си ли живееш, в какви отношения сте?
На какви езици пишеш?
С разработка на какво би се занимавал професионално?
Имал ли си любовни разочарования?
А красиви любовни преживявания?
Имаш ли чувство за хумор?
А чувство за самоирония?
Разсмиваш ли жените?
Умееш ли да се забавляваш?
Как разпускаш, освен четене?
Би ли бил с жена с друга религиозна принадлежност и би ли празнувал с нея религиозните и националните й традиции?
Чувстваш ли се уверен в леглото?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
според теб какво значи "да си себе си"![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
имаш доста извратена и мазохистична представа за заяждане )-:
нзнм. иска ми се по-често хората да се заяждаха като теб. покрай такива не умна, а възвишена бих се чувствала <3
и спирам с глупавия спам, тъй като харесвам седящият ^_^