.
Отговор в тема
Страница 86 от 118 ПървиПърви ... 367682838485868788899096 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 126 до 2 150 от общо 2929

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    sveti9505 палитрата е един път! Точно каквито най-обичам, каква и беше цената?

По темата:
    - Уникален аромат, и страхотна гъста пяна! Много ми хареса, определено ще си го закупя отново!
    - Перфектната пудра, поне за мен. Придава хубав цвят, и матира дълготрайно.
    - Този с киви, имам и с грозде, и съм много доволна! За тази символична цена от 1 лев, хидратира много добре, и е доста мазничък ( по-скоро като за зимно време, когато си купих първият ). А за под червилото ми е просто идеален! Хем предпазва червилото да не ми изсуши устните, хем придава блясък.
    - Мисля, че има лек червеникъв отенък, или поне на това се надявам Утре ще видя какво ще се получи.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Все ги търся тези балсамчета на перфект и винаги без резултат. Преди ги виждах по аптеките...сега и там не ги засичам.

Супер фен Аватара на girl91
    ^Аз скоро май ги видях в Елитис. И аз искам да си взема от тях,но имам прекалено много балсами в момента (над 20).

Последно редактирано от girl91 : 04-10-2015 на 23:44

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Все ги търся тези балсамчета на перфект и винаги без резултат. Преди ги виждах по аптеките...сега и там не ги засичам.
    И аз от Елитис си го купих днес. Иначе края на миналата година ( не помня кой месец точно ) си взех същото от ЦБА , но не знам дали още ги има около касите им, или е са ги пуснали само като е било кучи студ навън, и проблема с напуканите устни е бил актуален. Успех в търсенето

DragonLady по спомен, около 7-8 лв

Супер фен Аватара на girl91
    В сайта на Catrice Absolute Nude струва 9.19лв. , сигурно и тези са толкова.

Мега фен
    Град
    <3
    Zlatit0o, доволна ли си?

Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    ^Твърдо НЕ. В началото беше ок, освен че е доста изсушаващ и заплита косата безбожно, но го търпях, защото се надявах на добри резултати. След 2 седмици употреба, обаче започна ужасен сърбеж и следователно пърхот. И мама го ползваше, и при нея абсолютно същата ситуация, но моя приятелка и майка и го ползват и нямат никакви проблеми с него ама няма и някакъв резултат в растежа.
    В интернет има много хубави мнения, че помага за растеж, така че ако искаш пробвай. 9-10лв е 500мл и не е чак болка за умиране.
    Ти за растеж ли си търсиш нещо?

За растеж помагат най-вече маски с масла, хубав режим на хранене и някакви добавки, може би. Един шампоан с всичите детергенти вътре няма как да направи каквото и да е за растежа, най-важното при него е да не изсушава и уврежда вече израстналата коса.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality

maDamn

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    пийпъли, как си почиствате лицето - първо мицеларна и после гел или първо гел после мицеларна? (-:
    Първо гел и после мицеларна

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен
    Така и така днес съм набрал скорост, та нека и в тази изцяло женска тема да мушна един мъжки коментар:

http://www.niveamen.bg/products/inte...turising-cream - препоръчвам го! Не мазнее, а кожата след бръснене се чувства идеално! (:

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Не мазнее, а кожата след бръснене се чувства идеално! (:
    Пробвай с ракия, не само кожата, а и самия ти, ще се чувстваш така.

Супер фен Аватара на nexttt

Последно редактирано от nexttt : 04-12-2015 на 15:42

Супер фен
    Добре, щом ще се надцакваме с парфюми - аз си взех този:
    Последно редактирано от M**** : 04-12-2015 на 15:51

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    ^Твърдо НЕ. В началото беше ок, освен че е доста изсушаващ и заплита косата безбожно, но го търпях, защото се надявах на добри резултати. След 2 седмици употреба, обаче започна ужасен сърбеж и следователно пърхот. И мама го ползваше, и при нея абсолютно същата ситуация, но моя приятелка и майка и го ползват и нямат никакви проблеми с него ама няма и някакъв резултат в растежа.
    В интернет има много хубави мнения, че помага за растеж, така че ако искаш пробвай. 9-10лв е 500мл и не е чак болка за умиране.
    Ти за растеж ли си търсиш нещо?
    Искам просто да си подхраня и възстановя косата. Оставям си естествения цвят, доста е израснал, но надолу е сухо и мъртво (не фрапиращ случай, но мен ме дразни) и така.. И аз четох много добри мнения.. Къде го взимаш за 10лв, на мен на всякъде където питах ми казват от 15 нагоре за 500мл..
    4XCOKИ

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Искам просто да си подхраня и възстановя косата. Оставям си естествения цвят, доста е израснал, но надолу е сухо и мъртво (не фрапиращ случай, но мен ме дразни) и така..
    Само с едно шампоанче няма да стане. Пробвай познатата схема с много маски. Можеш да правиш домашните с маслата (ама качествени масла!) и да комбинираш с купена маска, примерно Макадамия. Иначе мъртвото... само ножицата помага.

Пробвай и протеинова серия. При мен лично помага много. Години наред се чудя кво не ѝ е в ред на косата ми, само протеиновите продукти ме спасяват да не изглеждам като гръмнал бойлер. Вземи си протеинов шампоан и балсам/маска и ги ползвай известно време.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Пробвай и протеинова серия.
    Като например?

Иначе Макадамията.. ползвах маската - ефект нулев. Ама грам. Нищо. Домашни си правя, последно време си правя с мая и ми харесва ефекта, някак ми съживява косата. А ножицата също помогна, но по-късо от това, което направих - не.
    Мисля да си взема пак тривитаминол и да се мацам и с него..
    4XCOKИ

Като например?

Иначе Макадамията.. ползвах маската - ефект нулев. Ама грам. Нищо. Домашни си правя, последно време си правя с мая и ми харесва ефекта, някак ми съживява косата. А ножицата също помогна, но по-късо от това, което направих - не.
    Мисля да си взема пак тривитаминол и да се мацам и с него..
    И при мен маслените вече не помагат много, но протеинът е безотказен. Мога да ти препоръчам от евтините Хималая. Много съм доволна от протеиновите им шампоани. Имат и такъв за боядисана коса, а цената им е много добра, около 4 лв. Имам чувствителен скалп и не ми дразнят кожата по никакъв начин!

Иначе в момента използвам кератиновата серия на Chi, даже в Рибката сега ги видях на промоция. Скъпички са, но си струват, май са най-доброто протеиново нещо, което съм имала. Икономични са, струват си парите, не дразнят кожата и правят косата уникална. Друг вариант е 2-минутният реконструктор на Афоджи или протеиновите на Напура. Ползвала съм и тези продукти, също стават. Важното е да ползваш протеинов шампоан с протеинова маска/балсам, иначе няма да има ефект. Грешка е например да сложиш маслен шампоан (примерно Макадамия) и след това протеинова маска. Обратното може.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението

И при мен маслените вече не помагат много, но протеинът е безотказен. Мога да ти препоръчам от евтините Хималая. Много съм доволна от протеиновите им шампоани. Имат и такъв за боядисана коса, а цената им е много добра, около 4 лв. Имам чувствителен скалп и не ми дразнят кожата по никакъв начин!

Иначе в момента използвам кератиновата серия на Chi, даже в Рибката сега ги видях на промоция. Скъпички са, но си струват, май са най-доброто протеиново нещо, което съм имала. Икономични са, струват си парите, не дразнят кожата и правят косата уникална. Друг вариант е 2-минутният реконструктор на Афоджи или протеиновите на Напура. Ползвала съм и тези продукти, също стават. Важното е да ползваш протеинов шампоан с протеинова маска/балсам, иначе няма да има ефект. Грешка е например да сложиш маслен шампоан (примерно Макадамия) и след това протеинова маска. Обратното може.
    Замислих се аз за Чи, сигурно ще си взема някой от шампоаните..
    Иначе имам 2 минутния реконструктор, ползвала съм го два пъти и кой знае какъв ефект не забелязвам, не е като без него, но все пак..
    Доволна съм си от маската на Лореал, която ползвам и друга маска май не искам, по-скоро хубав шампоан и масло, което да ползвам вместо кристали..
    Сега се сетих, че маската на Миосотис (може и да не се пише така) също ми харесва, но ако прекаля с количеството ми омязнява косата, иначе е хубава..
    4XCOKИ

Замислих се аз за Чи, сигурно ще си взема някой от шампоаните..
    Иначе имам 2 минутния реконструктор, ползвала съм го два пъти и кой знае какъв ефект не забелязвам, не е като без него, но все пак..
    Доволна съм си от маската на Лореал, която ползвам и друга маска май не искам, по-скоро хубав шампоан и масло, което да ползвам вместо кристали..
    Сега се сетих, че маската на Миосотис (може и да не се пише така) също ми харесва, но ако прекаля с количеството ми омязнява косата, иначе е хубава..
    Щом имаш реконструктора ползвай го, но задължително с протеинов шампоан. Иначе той не действа. Ако нямаш възможност към момента да си позволиш хубав шампоан, Хималаята върши работа, а цената е супер. Иначе Чи е 355 мл и е 29.50, докато Напура е 200 мл., а цената е ~24 лв. Просто Чи не са толкова скъпи, колкото изглеждат.

Масло... Митик ойл? То не е толкова тежко като Макадамията.

^ Тези масла са само силикони така или иначе и все тая дали е Mythic oil или Garnier.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на nexttt

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си