- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Оценяване :D
Мисля, че спешно трябва да си уредите среща със sladura89. Да обмените опит.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
С мъже не излизам и особено не ме интересуват такива хора от форума.Само ми е интересно ако бях с ник нейм подобен на твоите ''разбирания'' за какво щеше да се хванеш .. аа да може би че пиша от настолен компютър а не от лаптоп и тва ме прави .. и аз не знам кво .. обвиненията ти са крайно смешни, се едно си в съдебна зала и се опитваш да обвиниш някой в убийство за това че е с тениска на ''бойна'' компютърна игра просто нямат смисъл : )
Брейй най-бялата : ) Е сега ако кажа че за мен това са глупости плашещи наивните хора,едвали ще те отклоня от вещереството.НО това е моето мнение .. сега предполагам се отказваш от бялата магия![]()
Е има хора вярват във всякви неща де.
Попринцип може да не се изразих правилно наистина като пуснах самата тема.. не съм я мислил и да подбирам а директно я пуснах : ) но разбрахте какво исках да кажа.. На мен лично ми се видя тъпо, да си направя среща с 3 различни момичета и после някоя да остане с грешно впечатление за мен.При положение че не ми е това целта![]()