- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Оценяване :D
Поне за обикновенните хора де.. ако разчитам правилно аватара ти и ник нейма ти+ коментарите ти си вещица.. виждаш в бъдещето и правиш черни магии, не се сблъскваш с подобни проблеми нали ? или може би всичко това е в фантазиите ти : )
Мисля, че спешно трябва да си уредите среща със sladura89. Да обмените опит.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
С мъже не излизам и особено не ме интересуват такива хора от форума.Само ми е интересно ако бях с ник нейм подобен на твоите ''разбирания'' за какво щеше да се хванеш .. аа да може би че пиша от настолен компютър а не от лаптоп и тва ме прави .. и аз не знам кво .. обвиненията ти са крайно смешни, се едно си в съдебна зала и се опитваш да обвиниш някой в убийство за това че е с тениска на ''бойна'' компютърна игра просто нямат смисъл : )
Брейй най-бялата : ) Е сега ако кажа че за мен това са глупости плашещи наивните хора,едвали ще те отклоня от вещереството.НО това е моето мнение .. сега предполагам се отказваш от бялата магия![]()
Е има хора вярват във всякви неща де.
Попринцип може да не се изразих правилно наистина като пуснах самата тема.. не съм я мислил и да подбирам а директно я пуснах : ) но разбрахте какво исках да кажа.. На мен лично ми се видя тъпо, да си направя среща с 3 различни момичета и после някоя да остане с грешно впечатление за мен.При положение че не ми е това целта![]()
дриймърке, винаги съм искала да те питам гледаш ли/интересуваш ли се от карти Таро? ;д аз имам Артуровото, но съм начинаеща още, а в книжарниците/магазините като питах дали продават ме гледаха все едно съм няква зла вещица ;/
В допълнение към предния ми комент, Какво ти е мнението за сънищата ( предполагам и в тях вярваш )
Е добре значи съм го загазил.. може да ми се направи черна магия и без лична вещ? Така подразбирам поне аз де..
Не ги разбирам по видовеИнтерес имаш ли да кажеш нещо за един мой сън на лично да ти го пиша
![]()
бтв" Бях го пуснал в един друг форум на тая тематика тема и една от потребителките там ми написа какво значело според нея, та ще се сбъдне ще е до 7 дена месеца или години нещо таковаТа смисъл интересно ми е дали ''разгадаването'' на съня ми от теб ще се пресича с нейния отговор.Предполагам да и 2те ако сте чели сходни неща от интернет/книги
dreamwalker Няма смисъл той се интересува от материални неща като манджа със грозде .
Какво се правите на ощипани само не разбрах. Кое му е странното момче да гледа на момиче като на... момиче?!?