.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 68
    Поне за обикновенните хора де.. ако разчитам правилно аватара ти и ник нейма ти+ коментарите ти си вещица.. виждаш в бъдещето и правиш черни магии, не се сблъскваш с подобни проблеми нали ? или може би всичко това е в фантазиите ти : )

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Мисля, че спешно трябва да си уредите среща със sladura89. Да обмените опит.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Мисля, че спешно трябва да си уредите среща със sladura89. Да обмените опит.

С мъже не излизам и особено не ме интересуват такива хора от форума.Само ми е интересно ако бях с ник нейм подобен на твоите ''разбирания'' за какво щеше да се хванеш .. аа да може би че пиша от настолен компютър а не от лаптоп и тва ме прави .. и аз не знам кво .. обвиненията ти са крайно смешни, се едно си в съдебна зала и се опитваш да обвиниш някой в убийство за това че е с тениска на ''бойна'' компютърна игра просто нямат смисъл : )

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от deStroyeR_ Виж мнението
    С мъже не излизам и особено не ме интересуват такива хора от форума.Само ми е интересно ако бях с ник нейм подобен на твоите ''разбирания'' за какво щеше да се хванеш .. аа да може би че пиша от настолен компютър а не от лаптоп и тва ме прави .. и аз не знам кво .. обвиненията ти са крайно смешни, се едно си в съдебна зала и се опитваш да обвиниш някой в убийство за това че е с тениска на ''бойна'' компютърна игра просто нямат смисъл : )
    Какви обвинения? Делюзионен ли си?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

ок заключения по добре ли е ? : )

разбра ме много добре,но естествено това ти е подхода към нещата : ) Напълно измислен..

Град
    Dreamland

разбра ме много добре,но естествено това ти е подхода към нещата : ) Напълно измислен..
    А не съм ли права?

1. Написаното от теб е просто словоизлияние. В текста, сътворен от твоята особа, няма нито едно въпросително изречение. Озадачаващо е.

2. Мирогледът ти е изключително повърхностен. От прочетеното, читателят остава с впечатлението, че търсиш мебели, с които да обзаведеш дома си, не партньор, с който да стартираш пълноценна връзка, градяща се на обич и уважение.

3. Никнеймът ти и тази тема доизграждат образа ти на форумен Жорж Дюроа.

4. Питах те за възрастта ти, защото се надявах, че си под 18, но уви.

5. Ако се чудиш каква бе причината да възкликна:

, виж точка 1 и точка 2.

Не.

А аз за теб ?

Град
    Dreamland
    Не.

А аз за теб ?
    Имаш confirmation bias.

Частично.

Имаш confirmation bias.

Частично.

Частично ? значи си вещица ? нали не ми направи черна магия

Град
    Dreamland
    Частично ? значи си вещица ? нали не ми направи черна магия
    Защо черна. Ако ме заинтригуваш достатъчно, че да ти направя магия, то тя ще е възможно най-бялата.

Брейй най-бялата : ) Е сега ако кажа че за мен това са глупости плашещи наивните хора,едвали ще те отклоня от вещереството.НО това е моето мнение .. сега предполагам се отказваш от бялата магия

Е има хора вярват във всякви неща де.

Попринцип може да не се изразих правилно наистина като пуснах самата тема.. не съм я мислил и да подбирам а директно я пуснах : ) но разбрахте какво исках да кажа.. На мен лично ми се видя тъпо, да си направя среща с 3 различни момичета и после някоя да остане с грешно впечатление за мен.При положение че не ми е това целта

Град
    Dreamland
    Брейй най-бялата : ) Е сега ако кажа че за мен това са глупости плашещи наивните хора,едвали ще те отклоня от вещереството.НО това е моето мнение .. сега предполагам се отказваш от бялата магия
    Е, ако сега ти кажа, че заради тези "глупости" много наивни хора, като теб, са страдали...

П.П. Пази личните си вещи, защото посредством тях се прави най-често.

Мега фен Аватара на Dagichka
    дриймърке, винаги съм искала да те питам гледаш ли/интересуваш ли се от карти Таро? ;д аз имам Артуровото, но съм начинаеща още, а в книжарниците/магазините като питах дали продават ме гледаха все едно съм няква зла вещица ;/

Е, ако сега ти кажа, че заради тези "глупости" много наивни хора, като теб, са страдали...

П.П. Пази личните си вещи, защото посредством тях се прави най-често.

Ок мерси за съвета наистина.

А добре ти като нямаш моя лична вещ, как щеше евентуално да ми помогнеш с бяла магия ( смисъл любопитство логиен въпрос е не мислиш ли ?)

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    дриймърке, винаги съм искала да те питам гледаш ли/интересуваш ли се от карти Таро? ;д аз имам Артуровото, но съм начинаеща още, а в книжарниците/магазините като питах дали продават ме гледаха все едно съм няква зла вещица ;/
    Не, сравнително отскоро се интересувам от Таро, така че адекватен съвет не мога да ти дам.

За второто: Шанс. Във всеки град има по една окултна книжарница.

Град
    Dreamland
    Ок мерси за съвета наистина.

А добре ти като нямаш моя лична вещ, как щеше евентуално да ми помогнеш с бяла магия ( смисъл любопитство логиен въпрос е не мислиш ли ?)
    Тайна.

В допълнение към предния ми комент, Какво ти е мнението за сънищата ( предполагам и в тях вярваш )

Е добре значи съм го загазил.. може да ми се направи черна магия и без лична вещ? Така подразбирам поне аз де..

Град
    Dreamland
    В допълнение към предния ми комент, Какво ти е мнението за сънищата ( предполагам и в тях вярваш )
    Сънищата са три вида. За кои конкретно?

Град
    Dreamland
    Е добре значи съм го загазил.. може да ми се направи черна магия и без лична вещ? Така подразбирам поне аз де..
    Зависи.

Но щом се е стигнало дотам, това би означавало, че някой наистина те мрази много.

Сънищата са три вида. За кои конкретно?

Не ги разбирам по видове Интерес имаш ли да кажеш нещо за един мой сън на лично да ти го пиша

бтв" Бях го пуснал в един друг форум на тая тематика тема и една от потребителките там ми написа какво значело според нея, та ще се сбъдне ще е до 7 дена месеца или години нещо такова Та смисъл интересно ми е дали ''разгадаването'' на съня ми от теб ще се пресича с нейния отговор.Предполагам да и 2те ако сте чели сходни неща от интернет/книги

Град
    Dreamland
    Не ги разбирам по видове Интерес имаш ли да кажеш нещо за един мой сън на лично да ти го пиша

бтв" Бях го пуснал в един друг форум на тая тематика тема и една от потребителките там ми написа какво значело според нея, та ще се сбъдне ще е до 7 дена месеца или години нещо такова Та смисъл интересно ми е дали ''разгадаването'' на съня ми от теб ще се пресича с нейния отговор.Предполагам да и 2те ако сте чели сходни неща от интернет/книги
    Пиши.

dreamwalker Няма смисъл той се интересува от материални неща като манджа със грозде .

Мега фен Аватара на an7raks
    Какво се правите на ощипани само не разбрах. Кое му е странното момче да гледа на момиче като на... момиче?!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си