- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новите ни козметични похождения vol.4
Yves Rocher са ми пратили два подаръка + 10 ваучера за рождения ден. :Д
Първият е парфюм на стойност 35 паунда, а другия 3 камъка. Разбира се, трябва да си поръчам нещо първо, за да ги получа.
Започвам :Д
Хааа, егати якото ^^
Купих си днес http://4.bp.blogspot.com/-l6WaEJGEtE...w/s640/182.png
Грейнаха ми очите, харесва ми.
И, не се лакирам, обаче купих лакочистител, нямаше как да пропусна-
![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
О, с Directions ли се боядисваш? Колко трябва да се изстветли за да хване добре такъв цвят?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Не, боядивам се с професионална боя (че повече хващат на тъмна коса) , тоя път Индола ще пробвам, по принцип с Вела Колестон и на десетина дни или две седмици се мацам с Directions, смесен с балсам, за да подсили цвета, не става като светофар като на картинката, но достатъчно наситено.
А за да хване точно тоя, според мен блийчване :Д
Искам да пробвам Special Effects и да разредя максимално боядиванията, защото уж били мн трайни, но са и солени.
Последно редактирано от therichbitch : 04-19-2015 на 11:04
Взех си го много намален от ДМ. Питах защо е намален, мацката каза, че просто вече няма да го зареждат... Дано не ми хареса прекалено много. ;д
Сигурно знаете от масивната рекламна кампания, но в ДМ сега има много готини намаления на повечето марки за декоративна козметика. Едвам се удържам...
^ Добре, че при нас няма.
Аз за да не ви оспамвам с всичките си гигантски снимки направо ще оставя линк към публикацията в блога с нови покупки. Надявам се да не се сметне за долна реклама.
therichbitch аз затова и се отказах да се боядисвам червено, защото ако не искам да си ходя противно оранжева трябва да се боядисвам на 2-3 седмици. А сега със синьо-зеленото се боядисвам на 3 месеца и тонирам веднъж между боядисванията. Но за този цвят трябва да изрусявам два пъти, за червено имам спомени, че минаваше само веднъж.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Момичета, някоя от вас използва ли био декоративна козметика? Имам предвид... търся си сприала, но да е за доста чувствителни очи. Имам проблем с едното око от известно време и вече много внимавам какви гримове използвам. Даже почти не се гримирам, но все пак си трябва някаква спирала. Препоръчайте ми нещо.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз все пак си взех Дермокана. Събудих се (понеже се къпах късно вечерта и си легнах горе долу с мокра коса, както винаги -.-) с невиждан до сега обем в косата си! : D Краищата ми са толкова подреденички и живнали, както и цялата коса е доста по-лъскава и жива, мисля, че се влюбих в него! :33 Само не ми харесва как мирише, затова се наклепах и с малко от маската си за коса, малко, колкото да ми мирише на нея и всичко е 6! <3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
за Montagne Jeunesse говорех.. сега дочетох, че и за други си дала отзиви ;/
очень хорошо!
по принцип не съм фенка на Голдън Роуз и бях доста скептично настроена, но една приятелка силно ми препоръча тази очна линия и одобрявам! а червилата на есънс са <3 <3 <3
Последно редактирано от lisi4ety : 04-22-2015 на 07:59
Хм, да ги опитам освен...
Заглеждам новите сенки от серията I love nude и се чудя между тях и едно дуо от 3D серията да се гримирам набързо преди работа *стиска палци*
А някой да е опитвал гел лаковете, пак на Есенс? А цялата серия с базата и топа, колко издържат? Да инвестирам ли в едно червено?
дам, опитай ги.. (ако за червилата говореше)
а гел лаковете стават, смис по-издържат от обикновените, амаа не очаквай да издържат като гел лак при маникюрист ;/
самостоятелно ли ги пробва лаковете или с базата и топа от серията?
ох, ама аз сега видях, че за серията на есенс питаш.. аз говорех принципно за непрофесионалните гел лакове .. иначе съм пробвала самостойно, примерно с топ гел, другите обикновени или средната основа гел и пак другите обикновени, може и гел основа и топ гел заедно да съм, амаа гел първа база никога не съм, а трябва.. колкото повече гелове, толкоз по-издържливо по пътя на логиката :д .. та тая серия с лампичката (нали за нея говориш) сега я видях, не съм пробвала с лампичка в дом условия, ама сиг става.. скъпа ли е? ;/
Последно редактирано от galaxy29 : 04-22-2015 на 16:09
Парфюмът е уникален и червилото е страхотно.Не съм пробвала боди лоушъна, все още. И някакви безплатни сампъла ми пратиха и тъй тъй.
Съжалявам за лошото качество :Д