.
Отговор в тема
Страница 20 от 21 ПървиПърви ... 10161718192021 ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 517
    Супер фен Аватара на Юлиян
    ок , сори извини ме. Моя е грешката не сам те разбрал игнорирай 2 мнение!

Хора престанете какво е това човека има проблем а вие какво подигравате го........Какво в българия вярно че няма никаква работа те и да дойдат немците да ни оправят то и 80000000 века няма да им стигнат ама не да си защитаваме БЪЛГАРИЯ ВАШАТА МИЛА СКЪПА ХУБАВА ИЗЯЩНА ПРЕКРАСНА БЪЛГАРИЯ Е НАД ВСИЧКО ЧОВЕКА Е ПРАВ И АЗ НЕ МОГА ДА ПОНАСЯМ БЪЛГАРИЯ А ВИЕ ДРУГИТЕ МРЕТЕ САМО АЗ ЛИ РАЗБИРАМ НА ЧОВЕКА КАКВО МУ Е АМА ТО БЪЛГАРИНА Е ЕДНА ЗАВЪРШЕНА БАЛКАНСКА СВИНЯ

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Dimitar LM Виж мнението
    Хора престанете какво е това човека има проблем а вие какво подигравате го........Какво в българия вярно че няма никаква работа те и да дойдат немците да ни оправят то и 80000000 века няма да им стигнат ама не да си защитаваме БЪЛГАРИЯ ВАШАТА МИЛА СКЪПА ХУБАВА ИЗЯЩНА ПРЕКРАСНА БЪЛГАРИЯ Е НАД ВСИЧКО ЧОВЕКА Е ПРАВ И АЗ НЕ МОГА ДА ПОНАСЯМ БЪЛГАРИЯ А ВИЕ ДРУГИТЕ МРЕТЕ САМО АЗ ЛИ РАЗБИРАМ НА ЧОВЕКА КАКВО МУ Е АМА ТО БЪЛГАРИНА Е ЕДНА ЗАВЪРШЕНА БАЛКАНСКА СВИНЯ
    Недей да ни крещиш. Невъзпитано е.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    И аз го разбирам човека, кой е казал че не го разбира

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Да не си разлял iran върху клавиатурата и да ти се е бъгнал Капс-Лока?

НЕ НЕ СЪМ РАЗЛЯЛ НИЩО ПРОБЛЕМА МИ СТЕ ВИЕ ЧОВЕКА ИМА ПРОБЛЕМ А ВИЕ МУ СЕ ПОДИГРАВАТЕ
    dreamwalker:Недей да ни крещиш. Невъзпитано е.
    Е ТО ПОНЕЖЕ ВИЕ БЪЛГАРИТЕ СТЕ МНОГО ВЪЗПИТАНИ ВИЕ СТЕ ЕДНА МИРИЗЛИВА ОГЛОЗГАНА ЦИПУРА

Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    Имам много големи мечти и една от тях е да се махна от тая шибана държава пълна с болезнени спомени и криза навсякъде... СТОТИЦИ ХОРА СЕ САМОУБИВАТ ЗАРАДИ ТЪПАТА КРИЗА А КАТО ЖИВОТА МИ НЕ СТРУВА НЯМЯМ ДОРИ ПАРИ ЗА ШИБАН АЛКОХОЛ! Живея в шибана къща, имам тъпо семейство, имах тъпи приятели(вече нямам никакви и не съжалявам), живота ми няма смисъл но всичко е ок аз го преодолявам с алкохол! И СЕГА ВЪПРЕКИ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ШИБАНИ ПРОБЛЕМИ СЕ ОКАЗВА ЧЕ НЕ МИ СТИГАТ ПАРИТЕ ЗА АЛКОХОЛ??????????????????????? ЗНАМ АНГЛИЙСКИ И ИСКАМ ДА ОТИДА В АМЕРИКА НО НЕ МОГА ЗАРАДИ КУП ПРИЧИНИ И ПРЕДИ ВСИЧКО ЗАЩОТО НЯМАМ ШИБАНИ ПАРИ! АКО ИМАХ СИЛАТА ЩЯХ ДА ЗАПАЛЯ ВСИЧКО КОЕТО ВИДЯ И ВСИЧКО ДА СТАНЕ ГРОЗНО В ТАЗИ СКАПАНА МИЗЕРНА БЪЛГАРИЯ!!! НЕ МОГА ДА ИЗРАЗЯ КАКВО БИХ НАПРАВИЛ АКО МОЖЕХ
    Всеки живот има смисъл . Първо научи родният си език после учи чужд ! През прозореца си виждам един стар дядо който и къща няма . И защо наричаш хората които са те отгледали , цитирам "тъпо семейство" ?

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    dreamwalker:Недей да ни крещиш. Невъзпитано е.
    Е ТО ПОНЕЖЕ ВИЕ БЪЛГАРИТЕ СТЕ МНОГО ВЪЗПИТАНИ ВИЕ СТЕ ЕДНА МИРИЗЛИВА ОГЛОЗГАНА ЦИПУРА
    Аз може да съм австралийка. Откъде знаеш?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Аз може да съм австралийка. Откъде знаеш?
    аз му казах

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Цитирай Първоначално написано от Da`luminati Виж мнението
    Всеки живот има смисъл . Първо научи родният си език после учи чужд ! През прозореца си виждам един стар дядо който и къща няма . И защо наричаш хората които са те отгледали , цитирам "тъпо семейство" ?
    Не ме карай да напиша нещо като отговор на тоя безмислен коментар защото ще саднеш... няма смисъл.

Много интересно и смешно как хора които не са излизали от България, боготворят другите наций. Аз пък се прибирам в България точно поради причината, че в моята индустрия страната ни е на една от челните позиций в Европа и работа има колкото искаш. Тоя hate е излишен, с такава нагласа и в New York да отидеш пак няма да имаш пари за алкохол.

коя индустрия

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    коя индустрия
    по телефонни измами
    крадене на пари от дебитни карти
    и циганизация
    сме първи да

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^И попфолк.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

като цяло в някои ''индустрии'' наистина се търсят и се дава шанс на специалисти, някои продължават да успяват и без ''връзки'', но това не означава, че щом има подобни единици, значи всичко е наред, или ще бъде замазано.

Абе кви са тия смехории?
    Ние нямаме индустрия вече. Това да не ти е едно време когато сме изнасяли консерви за Русия.
    Да кажеш сега че сме лидери в някоя индустрия пахах просто смешно.

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Абе кви са тия смехории?
    Ние нямаме индустрия вече. Това да не ти е едно време когато сме изнасяли консерви за Русия.
    Да кажеш сега че сме лидери в някоя индустрия пахах просто смешно.
    Имах предвид, че се намира добре заплатена работа в някои фирми и предприятия. Били сме някога първа сила, дори мога да извадя доказателства. Но сега сме унищожени.

Е да, то винаги има изключения. Интересно ми е горният индивид коя индустрия ще каже. Ще го чакам с интерес, може на мен да ми е убягнало нещо.
    В допълнение към твоето тия които плащат не са български фирми, или са тецове, от част в ИТ "индустрията".

само да не каже чалга наистина защото тогава ще ме забие

и в същото време, толкова много се краде от държавата... доста скъпи коли и къщи има виждам... Само че чудно как тези хора пращат децата си на Запад и не могат да им намерят тук добра работа.

А иначе за тоя... мисля, че се вкарва във филм с лош край. Добре е да вярва в патриотизма, но е лошо да бяга от реалността

Бахти излагацията тоя кмета на Пазарджик направо ме потресе.
    Освен че се краде от държавата и от нас също. Гледах по новините скоро че в европа печалбата на която работят фирмите е 20-30% макс а в българия повече от 50% от фирмите работят на над 50 и казаха че и много работили на 100% печалба което е ненормално и всичко това си отива в управителите.

3D/VFX

Имаме най-голямата компания за 3d software-i и симулаций в Европа. Основана от Българи преди 15тина години, без чужди инвестиций и т.н.

Също така и едно и едно от най-големите студия за визуални ефекти с център София и офиси в L.А. и Лондон.

Това са най-големите, които вдигнаха нивото страшно много преди време и покрай тях се заформиха още много други добри фирми/студия.
    Тази индустрия, както и програмирането процъфтяват, защото лесно се работи по чуждестранни проекти, а и държавата все още не ни се е намесила в работата.

дори има професия - крадец и раздавач на държавни фонодове, бюджет, проекти.. на заинтересованите

няма незамесен общинар на високо ниво

всяка една партия е зависима или е съставена от бизнесмени и предприемачи, които търсят единствено и само средства за себе си

ако това не се перомени, ако не се изчистят със сила, умираме
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 04-23-2015 на 19:41

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Някой хора не си дават сметка какъв късмет имат... актъорите ще си живеят охолен живот до края на живота си и никога няма да има нужда да се притесняват за нещо. А някъде по света има хора които никога няма да имат и дом. В тоя свят няма баланс.

Сега кажи и че България е световен лидер в производството на катерачни стени и ще призная.
    Чакай малко ти за кво говориш не стана ясно за visual effects (VFX)?
    Явно не си дала подробна информация защото софтуерите който се ползва най- често за такива неща са на Autodesk която е световен лидер което включва и Европа.
    Тове че и в България се произвеждат домати не ни прави лидер на пазара.
    Също така това че българите са измислили V-Ray не означава че сме някви лидери а че сме измислили полезна програмка която е набрала популярност. Смисъл дори V-Ray е приставка към вече съществуваща програма.
    Последно редактирано от LoadRunner : 04-23-2015 на 20:00

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си