- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Не мога да изразя колко мразя България.
ок , сори извини ме. Моя е грешката не сам те разбрал игнорирай 2 мнение!
Хора престанете какво е това човека има проблем а вие какво подигравате го........Какво в българия вярно че няма никаква работа те и да дойдат немците да ни оправят то и 80000000 века няма да им стигнат ама не да си защитаваме БЪЛГАРИЯ ВАШАТА МИЛА СКЪПА ХУБАВА ИЗЯЩНА ПРЕКРАСНА БЪЛГАРИЯ Е НАД ВСИЧКО ЧОВЕКА Е ПРАВ И АЗ НЕ МОГА ДА ПОНАСЯМ БЪЛГАРИЯ А ВИЕ ДРУГИТЕ МРЕТЕ САМО АЗ ЛИ РАЗБИРАМ НА ЧОВЕКА КАКВО МУ Е АМА ТО БЪЛГАРИНА Е ЕДНА ЗАВЪРШЕНА БАЛКАНСКА СВИНЯ
НЕ НЕ СЪМ РАЗЛЯЛ НИЩО ПРОБЛЕМА МИ СТЕ ВИЕ ЧОВЕКА ИМА ПРОБЛЕМ А ВИЕ МУ СЕ ПОДИГРАВАТЕ
dreamwalker:Недей да ни крещиш. Невъзпитано е.
Е ТО ПОНЕЖЕ ВИЕ БЪЛГАРИТЕ СТЕ МНОГО ВЪЗПИТАНИ ВИЕ СТЕ ЕДНА МИРИЗЛИВА ОГЛОЗГАНА ЦИПУРА
Много интересно и смешно как хора които не са излизали от България, боготворят другите наций. Аз пък се прибирам в България точно поради причината, че в моята индустрия страната ни е на една от челните позиций в Европа и работа има колкото искаш. Тоя hate е излишен, с такава нагласа и в New York да отидеш пак няма да имаш пари за алкохол.
коя индустрия
^И попфолк.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
като цяло в някои ''индустрии'' наистина се търсят и се дава шанс на специалисти, някои продължават да успяват и без ''връзки'', но това не означава, че щом има подобни единици, значи всичко е наред, или ще бъде замазано.
Абе кви са тия смехории?
Ние нямаме индустрия вече. Това да не ти е едно време когато сме изнасяли консерви за Русия.
Да кажеш сега че сме лидери в някоя индустрия пахах просто смешно.
Е да, то винаги има изключения. Интересно ми е горният индивид коя индустрия ще каже. Ще го чакам с интерес, може на мен да ми е убягнало нещо.
В допълнение към твоето тия които плащат не са български фирми, или са тецове, от част в ИТ "индустрията".
само да не каже чалга наистина защото тогава ще ме забие
и в същото време, толкова много се краде от държавата... доста скъпи коли и къщи има виждам... Само че чудно как тези хора пращат децата си на Запад и не могат да им намерят тук добра работа.
А иначе за тоя... мисля, че се вкарва във филм с лош край. Добре е да вярва в патриотизма, но е лошо да бяга от реалността
Бахти излагацията тоя кмета на Пазарджик направо ме потресе.
Освен че се краде от държавата и от нас също. Гледах по новините скоро че в европа печалбата на която работят фирмите е 20-30% макс а в българия повече от 50% от фирмите работят на над 50 и казаха че и много работили на 100% печалба което е ненормално и всичко това си отива в управителите.
3D/VFX
Имаме най-голямата компания за 3d software-i и симулаций в Европа. Основана от Българи преди 15тина години, без чужди инвестиций и т.н.
Също така и едно и едно от най-големите студия за визуални ефекти с център София и офиси в L.А. и Лондон.
Това са най-големите, които вдигнаха нивото страшно много преди време и покрай тях се заформиха още много други добри фирми/студия.
Тази индустрия, както и програмирането процъфтяват, защото лесно се работи по чуждестранни проекти, а и държавата все още не ни се е намесила в работата.
дори има професия - крадец и раздавач на държавни фонодове, бюджет, проекти.. на заинтересованите
няма незамесен общинар на високо ниво
всяка една партия е зависима или е съставена от бизнесмени и предприемачи, които търсят единствено и само средства за себе си
ако това не се перомени, ако не се изчистят със сила, умираме
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 04-23-2015 на 19:41
Някой хора не си дават сметка какъв късмет имат... актъорите ще си живеят охолен живот до края на живота си и никога няма да има нужда да се притесняват за нещо. А някъде по света има хора които никога няма да имат и дом. В тоя свят няма баланс.
Сега кажи и че България е световен лидер в производството на катерачни стени и ще призная.
Чакай малко ти за кво говориш не стана ясно за visual effects (VFX)?
Явно не си дала подробна информация защото софтуерите който се ползва най- често за такива неща са на Autodesk която е световен лидер което включва и Европа.
Тове че и в България се произвеждат домати не ни прави лидер на пазара.
Също така това че българите са измислили V-Ray не означава че сме някви лидери а че сме измислили полезна програмка която е набрала популярност. Смисъл дори V-Ray е приставка към вече съществуваща програма.
Последно редактирано от LoadRunner : 04-23-2015 на 20:00