- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
май мина. ама те и бтв правят кампания принципно, не знам кога обаче
"Stop minimizing and discounting your feelings. You have every right to feel the way you do. Your feelings may not always be logical, but they are always valid. Because if you feel something, then you feel it and it’s real to you. It’s not something you can ignore or wish away. It’s there, gnawing at you, tugging at your core, and in order to find peace, you have to give yourself permission to feel whatever it is you feel. You have to let go of what you’ve been told you “should” or “shouldn’t” feel. You have to drown out the voices of people who try to shame you into silence. You have to listen to the sound of your own breathing and honor the truth inside you. Because despite what you may believe, you don’t need anyone’s validation or approval to feel what you feel. Your feelings are inherently right and true. They’re important and they matter — you matter — and it is more than okay to feel what you feel. Don’t let anyone, including yourself, convince you otherwise." —Daniell Koepke #TodaysMantra
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
....но модите днешни
не ще ли събуждат насмешка след век;
а щом като всичките моди са смешни,
дали не е смешен изобщо човек..?
Абе аз вероятно се справят с четенето,но пък за сметка на това ти трябва да излизаш отвреме навреме от тоя въображаем свят който си си изградила и,в който си живееш просто така профилактично влизайки в реалността,че иначе това води до сериозни психологически проблеми. Я шизофрения,я раздвоение на личността,я да си говориш сам със себе си и да си отговаряш пред хората и такива ми ти работи. Както се казваше в една мисъл нещо от сорта: "Не е лошо да си говориш с Бог,лошото е ако започне да ти оговаря".![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Така казано това води до още един проблем.Много хора изпитват огромното желание да са центъра на вселената за всички останали хора и ако случайно не са биват страшно ядосани и обидени,че и даже понякога се чувстват и предадени.А когато хората искат да са център и на твоята вселена вече става адски сложно тъй като вселената може да има попринцип само един център ,а не десетки и стотици центрове и ако искаш да приемеш някой като център на вселената си трябва да пренебрегнеш другите центрове поне в дадени моменти(няма как да няма обидени), а даже и твоя собствен център.
аз не се чувствам нито едно от горепосочените защото като гледам се превръщам в център на твоята вселена
Това пък откъде ти дойде на ум?Просто няма начин как да се превърнеш в център от моята вселена имайки предвид,че дори и не се познаваме лично,никой не е искал нищо от другия и никой не се нуждае супер от другия. Човек,който да пробие защитите на Вселената ти и да се опита да се намести като центъра в нея това са роднините,близките приятели,любите,хората,на който наистина много държиш и т.н. Хора дето с желанията си отместват вселената ти към своя си център,а не към твоя.И ти се чудиш какво да правиш за да няма обидени.Хора,които,които са способни да накарат съвестта ти и чувството ти за дълг пред тях да те човърка с всякакви средства и методи например Извинявам се че трябва да го кажа,но ти в тази категория на влизаш в моята вселена.
![]()
Говори ми по на български.Все пак не всички сме длъжни да живеем в твоя измислен приказен свят дето живуркаш там.Има и нещо дето хората са нарекли реалност все пак. Дори и да приемем,че е възможно и тя да е измислена там все пак има по-голяма вероятност да срещнеш повече хора в "мрежата" отколкто в твоята новоизмислена стая.![]()
Корб(аз) е dreamwalker, а dreamwalker е Tinker Bell! Цялата истина излезе наяве ;/.
П.П. М да не е фейк на Niakoitam?