- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Имам си идеално чувство за хумор.Само дето твоето напоследък ми е все по-трудно да го дешифрирам пък и някак нещо се изчерпа и взе да повтаряш едни и същи неща по темите.Особено пък оновa с Невърленд. Ако го повториш още 1000 пъти ще стане още по смешна шегата.
Смейте се да не го повторя.
Не Niakoitam си е фейк на Niakoitam.
Ами може би просто,защото сме една зодия. Знае ли човек? Той като че ли обаче е много по нетолерантен за спамене от мен,макар че като гледам и той е започнал да вдига ръце и да се примирява напоследък. Друг е въпроса,че с това "чувство за хумор" дето лъха от форума напоследък трябва най-малкото направо да хванат да го прекръстят колкото се може по-бързо от teenproblem.net на childrengarden.net![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Ако искате да се басираме на по нещо голямо,а?
Веднага ще помоля Лейдито Калпазанка или Димитър да ни плюсне тук на двамата IP-тата да видим тогава за какви фейкове си говорим. На 90 процента съм убеден,че твоето Дримлакер и на Тинкар Бал ще са еднакви.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
аз просто ви бъркам
не съм казал, че сте един и същ човек :Д
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Какво те накара да избереш такава профилна снимка?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Интервю ли ще ми правиш сега.
Казвал съм го и преди във форума,но хайде за теб спИцИално ще го кажа пак.Кефят ме лезбийките и лезбийските изпълнения,както и жените с татуировки.Тази снимка съчетава и двете и ме кефи като цяло. Затова си я сложих и за аватар.
Сега ако искаш ти може да ми споделиш нещо реално за теб.
Така и така си го подкарала на опознаване. Дай малко и аз теб да те опозная извън въображаемият ти свят.![]()
Ами например. Имаш ли други никове и винаги ли си поддъдржала такъв имидж във форума. И ако да къде? Ако не защо сега си променила стария си имидж? Имайки предвид,че пише че си регистрана 2011та година,а в тези години такива изпълнения от потребители много не се виждаха пък и не се толерираха много много.
Пък и някак ми се губиш честно казано.А най-посещавания раздел от мен винаги е бил Любов, и доста по-рядко Секс. В другите почти не влизам.В един кратък период влизах и в раздела за Наука.