.
Затворена тема
Страница 44 от 186 ПървиПърви ... 344041424344454647485494144 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 076 до 1 100 от общо 4649
    Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Не ме разбра. В моя случай този човек съм аз))
    Значи все пак си нацелил мен. :д Наздраве да е!

ОН: Тъп, гаден, крив, противен, смотан ден. Нервен. Някво такоа ми е... искам да хвана нещо тежко и да млатя някого с него по главата, все тая кой. И после да си прережа вените с лъжица. И още не съм се наспала като човек, след малко отивам да си тегля един душ и Омирам, друга няма да е. Даже не ми се и яде, нищо че не съм хапнала нищо нормално цял ден.

Едит: Ей сега майка ми изцепи „Викторийо, донеси киризито от мойта стая.“, имайки предвид бинокъл на 100000000 години. Е, малко се сцепих да се хиля само...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Приключи още един дълъг и изморителен ден.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    [B]Не бе, просто ми е интересно...
    Тука сте много смели, но не смеете да дойдете, а иначе го раздавате много отворени.. ;с
    AI KOLKO PYTI DA TE KARAM BE :S

Мега фен Аватара на Lilanda
    Като голям брат ми е. <3 Особено като е сериозен, много лесно се води диалог с него. То и по принцип де, просто сега ми е особено приятно. И е изключително мил, стига да иска. Абе като голям брат ми е. :Д

10:52 pm а аз сега тепърва започвам да се готвя за презентацията. Защо толкова се мразя, че винаги си го причинявам? Ето и тест на картите имам утре и чакам да стане един час преди този ми клас, за да отворя учебника, при положение, че ми е пределно ясно как се учат карти. И понеже съм толкова добра и ослужлива, защо утре да не отида с час по-рано, за да помогна на един приятел с едно видео, какво като ще ми се наложи да стана в 4 вместо в 5? Новото есе пък ми е до 5ти, сигурно и него ще го дописвам час преди крайният срок, понеже така е най-трудно.
    Днес ни раздадоха снимките от фотографката, просто съм ужасена, косата ми е излезнала черна, както и очите, които обикновено са светло кафеви, а това, че главата ми обзема 90% от снимката даже няма да го коментирам

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Като тя ме обижда, ще си й сипвам.
    Това твоето сипване за гордост ли е? Разбирам да сипваш и да наредиш/затапиш някого по умен и интересен начин, но когато псуваш като каруцар, разбира се, че опонента ти ще се оттегли. Както са казали хората "убий простака с мълчание" за това и толкова хора ти отказват срещи или просто спират да ти отговарят. Колкото пъти видя твое мнение, вечно се ядеш с някого, все на килограми и на външен вид обиждаш, все някой ти е под нивото, и само ти имаш постижения в този живот. Човек с истински постижение няма да тръгне да говори за тях по форумите.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Имам нужда от почивка. Сериозна почивка.
    Welcome to the Jungle...

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Днешния ден обещава да е приличен, но да видим все пак...
    Успях да поспя добре тази нощ, но имам нужда от още и още сън.
    С огромно удоволствие бих се върнала в леглото на момента. Не ми се работи днес, пфу!
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението

Това твоето сипване за гордост ли е? Разбирам да сипваш и да наредиш/затапиш някого по умен и интересен начин, но когато псуваш като каруцар, разбира се, че опонента ти ще се оттегли. Както са казали хората "убий простака с мълчание" за това и толкова хора ти отказват срещи или просто спират да ти отговарят. Колкото пъти видя твое мнение, вечно се ядеш с някого, все на килограми и на външен вид обиждаш, все някой ти е под нивото, и само ти имаш постижения в този живот. Човек с истински постижение няма да тръгне да говори за тях по форумите.
    You are missing the point, тя първа псува,кълне, заканва се, говори мръсотии и некви гнусотии.
    Иначе наистина не бих я хейтнал за без нищо.. ;с

Все тая, събудих се, изпих 1 чай и разходих ХЕРА, бахти как дърпа тва кучо.. ;с Едвам я удържам, като си набележи няк'ва цел и няма спирка докато не я достигне..
    Не й се спи ;с
    О.о

Пих си зоба, ся имам няк'ва почивка, която ще прекарам с нея, после трябва да ям и да мине некво време и да чезвам на лостовете, сигурно тя като тръгне, ще ям и ще почета малко... Мисля, че решението, което ще взема, ще е най-доброто, което съм правил от години. Уморих се нещо, ама наистина... Еби му майката, все тая де, чакам я да цъфне всеки момент, да се е сетила да вземе банани и ябълки, много ш я уважавам...
    Нещо ми се кара бмв-то, нз що, с много deep house вътри ;с е така, да има... /селянията ходи по хората
    Ся точно в тая смотана дупка, се чудя какво да правя, ей..

Навън обаче времето е приемливо, не е много жега, не е и минус.. ~става...
    Приятен ден на всички ;с
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Днес го дават да стигне 27 градуса, в други ден - 31 - не ми се живее. :д
    едит: за 16 евро - две чанти с храна, а у нас сигурно 40лв щеше да излезе + че тук ниските заплати са от порядъка на 500-800 евро, пък у нас с 500-800лв и 40лв на пазаруване ..
    Знам, че ми е банално оплакването, ама без да съм пускала парното цяла зима( отоплявах се на ток и ми излизаше по 60-70лв на месец ) , онзи ден си видях сметката за 4 месеца назад - 1050лв, не е евтино да живееш в бедна държава, когато нямат схема дори и да ти изчисляват правилно потреблението на месец, а не с изравнителни :д
    Последно редактирано от NomNomNom : 04-30-2015 на 08:28
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Niakoitam
    И само Леееевски олеееееее! И само Лееееевски олееееееееееее! И само Леееееевски обичаме тееееее!
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous708973
    Guest
    Хаха, мен едно 15-килограмово кученце - май пинчер джудже се води, ама е кръстоска с нещо друго, абе... дебел дакел си представете - така ме разхождаше, направо... :д :д

Днес се очертават две тренировки във фитнеса, среща с групата за презентацията и още малко работа. Месец до сесията, малко ще ми излезе през носа правото, усещам.

ВЪПРОС:
    Някой да знае защо таблетът не ми дава да си инсталирам Уоцапп на него? Казва ми, че ако го инсталирам на него, няма да си получавам съобщенията на телефона. Вайбър имам и на двете - едновременно ги получавам.

Дебел дакел? Пинчер джудже?
    Ина, ХЕРА (моята немска) е на 4 месеца и тежи 19 килограма и я виж каква е голяма, едва ли мутирал пинчер може да е 15 килограма..
    Бах тоо пинчер
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Мега фен Аватара на tori
    Бе, недей ти, мен един английски кокер ме размотава като парцалена кукличка по улиците. Тва нещо и антракса не можа да го разхожда много-много, то просто не е свикнало на каишка. Искам да кажа - не подценявай малките кучета.

Не знам, аз вече се замислям за след 6-та месеца на моята да й вземам каишка с тъпи шипове към гърлото, като дърпа рязко да се задушава и да я боде, друг начин не виждам.. ;с Тя дърпа като кон.. ебати..
    Ма некво малко куче, колкото и да дърпа като е 5 кила с напикани гащи, просто дърпаш повода рязко да го опъне и то се спира.. пада и дори и да се опита да дръпне.. Ко? 5 кила месо ш те дръпне ли?
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на tori
    Той тоя кокер е тъп и упорит, минава ти през краката, увива се с каишката около теб, бяга насам-натам като избит електрон и така нататък. Иначе идеята за строгия нашийник не е никак лоша.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    tireheb, sho ne kanish i men da cherpish :<
    eno bentli

сажлиям кани сам скандални яки ора на рестурантчИ и бири ;с
    мое и на кифе
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Той тоя кокер е тъп и упорит, минава ти през краката, увива се с каишката около теб, бяга насам-натам като избит електрон и така нататък. Иначе идеята за строгия нашийник не е никак лоша.
    Кокерите просто са такива. Имам го същият у нас, за това и вече отказвам да го разхождам. Първо се зъби, че не иска каишка, после с претенции кой да го разхожда, след това тича като гламав по улицата, зъби се на минаващите, върти се около мен, засилва се и нарочно скача върху мен. После се дърпа, че не иска да си ходи, ръмжи като му свалям каишката и точно в момента, в който я сваля почва да се ядосва, понеже си мисли, че пак ще му я слагам. За миенето на краката дори няма да говоря. Напоследък почнах по цял ден да го оставям в задният двор да си тича, да си играе и да нямам проблеми с него.

Презентацията ми е след няма и 2 часа, а аз сега се подготвям за нея. По-притеснено ми е, че трябва да си защитя мнението пред професора, отколкото това, че ще говоря пред толкова много хора. Плаши ме този човек, държи се все едно сме в гимназия, а не в университет.

Мега фен Аватара на tori
    То това е на една аверка и като излезем да го разхождаМ, ме побърква. Тя майка ѝ на тая мойта много го лигави и съвсем си е откачило говедото. Колко пъти е нужно да го настъпиш или изриташ без да искаш, за да разбере, че не е здравословно да ти се мота из краката?!

Т'ва си им е вродено и мойто все ти се вре в краката.. Или поне се вреше, няколко пъти брат ми така го настъпи силно (неволно разбира се), че после 2 часа не можем да го успокоим, ся вече се пази ;д
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на an7raks
    Няма лошо куче, а само лоши стопани... Те моята и тая нейната аверка го побъркват тва животно и чакат нещо нормално. В единия момент му се радват и лигавят, а в следващия го подритват, щото да не им се прекъсне крачката.
    Аз тогава се отказах да го разхождам заради вас двете, Тори... Тъъъъъкмо тръгне да се успокоява и някоя се обърне и му се излигави и то пак пощурява.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Успах се за нещо много важно, дано не ми излезе през носа :X Поне сега гузната ми съвест ще ме амбицира да направя нещо допълнително и да се взема в ръце.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Няма лошо куче, а само лоши стопани... Те моята и тая нейната аверка го побъркват тва животно и чакат нещо нормално. В единия момент му се радват и лигавят, а в следващия го подритват, щото да не им се прекъсне крачката.
    Аз тогава се отказах да го разхождам заради вас двете, Тори... Тъъъъъкмо тръгне да се успокоява и някоя се обърне и му се излигави и то пак пощурява.
    Аз специално въобще не го лигавя, не разбирам защо и мен включваш в числото.

Мега фен Аватара на an7raks
    Ти специално се обърна два пъти и му плесна с ръце докато го разхождах.

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Нямам търпение да минат тези изпити, да свърши учебната година, да се махна от този клас и от това даскало.. От толкова интриганти, подмазвачи, незадружни хора ми омръзна.. Последното не ми е било голям проблем, защото по принцип съм индивидуален човек, но ми омръзна. Надявам се в новия ми бъдещ клас всичко да е по-различно..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си