- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- форумни дружки
как може да ми пуснеш такава депресарска песен в темата бе ;/
ето една и от мен :/
https://www.youtube.com/watch?v=Gq4tMhlFufU
galaxy29, не e по темата ти, но познаваш ли Ivaaaaa?
Няма да те разведрявам, че шъ земеш пак да са обидиш
Иначе аз не съм се напивал много с бира с мента, но едиственото ми повръщане беше от тази комбинация. В едно гадже на братовчед ми. Замалко да направя една дъъъъъълга пътечка, а мивката дето повърнах беше запушена, а и малко пооцапах ръкавите и дънките, но поне не успях да наповръщам краката на една девойка. Иначе съчувствам на баба и на другото момиче, която е почиствала мивката.
Иначе най- голямото ми напиване беше на един рожден ден по-миналата година. Бяхме подпийнали лекинко и с една девийка уж голяма пиячка започнахме да водим спор и да си ги мерим кой ще надпие другия. Е, събудих се по едно време на един креват в кухнята и ми се губеха някъде 6-7 часа. А пък гърдите нещо здраво ме стягаха, а единия братовчед ми се подхилкваше нещо. Забелязах че съм облякъл някаква момичешка блуза незнайно кога и на коя. Даже и очилата трябваше да ми кажат къде са ми. Брат ми ми е вадил и слагал в джоба телефона, но не съм усетил. Искал и да ми свали въпросната блуза, която бях поразширил при събуждането ми, като са ме слагали да лягам, но не съм му дал. Блузата се оказа на момичето дето се надпивах с него. Как и защо съм я взел не можах да разбера. На сутринта вече всичко си осъзнавах, но бях яко пиян и имах чувството че по пътя за към нас летя и гледам през бинокъл, а и все още бях почти безсмъртен. А трябваше да варим и буркани. Брат ми знаеше за ситуацията, но пред нашите се стараех да изглеждам съвсем трезвен и ми беше адски трудна задача.
Иначе поздрав с песента: Добро ютро пиянице
Последно редактирано от Niakoitam : 05-03-2015 на 23:19
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
преди доста време някой ми предаде едно послание от твое име и ми хареса но толкова ме изненада че едва повярвах та може ли да потвърдиш че ти си го написала наистина![]()
мисля че преди месец-два беше
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
аз пак се напих и имам нхжда от вас ама тоя пъ да предупредя ако може да не пишат и спрели хора че и те ми влият зле имам нужда от хубави хора дето да ми се отразят хуабво ;/
пих ракия принципно не обичам ама си казах галакси не бъди лигла ... преди това пих и съмърсби ;/