.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 285

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    според теб кога Германия е можела да победи Русия?
    В единия случай имаме държава, водеща война на два фронта и 3 континента, в другия е държава, защитаваща родната си територия. С американска логистика.
    Замисли се, при война само между двете, дали нямаше за по-малко от година германците да са във Владивосток.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    В единия случай имаме държава, водеща война на два фронта и 3 континента, в другия е държава, защитаваща родната си територия. С американска логистика.
    Замисли се, при война само между двете, дали нямаше за по-малко от година германците да са във Владивосток.

историята показва че няма как да стане това

когато съюзниците атакуват при нормандия Русия вече е решила изхода на войната
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    историята показва че няма как да стане това

когато съюзниците атакуват при нормандия Русия вече е решила изхода на войната
    Факт е това, аз говорех за по-изолиран случай. Руската зима и некадърността на Хитлер, който е тръгнал на блицкриг да завладява дефакто половин Азия обричат Германия на неуспех.
    Но теоретично, цялата германска армия, която е била разпиляна из Авропа и Африка и водена от един не толкова посредствен фюрер, няма да оставят на СССР какво да нарпавят. Говорим на теория, на практика знаем какво се получава.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Факт е това, аз говорех за по-изолиран случай. Руската зима и некадърността на Хитлер, който е тръгнал на блицкриг да завладява дефакто половин Азия обричат Германия на неуспех.
    Но теоретично, цялата германска армия, която е била разпиляна из Авропа и Африка и водена от един не толкова посредствен фюрер, няма да оставят на СССР какво да нарпавят. Говорим на теория, на практика знаем какво се получава.

пич защо Хитлер е тръгнал на блицкриг знаеш ли?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си