.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 285

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    , а ние сме загубила страна, така че каква победа?
    Дори не ни признават статута на съвоюваща страна,
    победа на човещината, ти например за 5 декара повече нива ще убиеш ли човек, който смяташ за по-нисш от тебе, същата работа.

не смесвай деня на победата над фашизма с това, което се е случило след това.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    победа на човещината, ти например за 5 декара повече нива ще убиеш ли човек, който смяташ за по-нисш от тебе, същата работа.

не смесвай деня на победата над фашизма с това, което се е случило след това.
    Не ми обяснявай глупости, щото фашизма и лагерите започват да същестуват в Русия още от 1919-та година.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Не ми обяснявай глупости, щото фашизма и лагерите започват да същестуват в Русия още от 1919-та година.
    а деня на победата не променя ли нещата или лагерите остават

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    а деня на победата не променя ли нещата

Какво променя Денят на победата? Според теб Русия щяха ли да са това, което са днес, ако Хитлер не беше направил глупостта да тръгне да я завзема? Или викаш те сами са си победили, други фактори е нямало?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението

Какво променя Денят на победата? Според теб Русия щяха ли да са това, което са днес, ако Хитлер не беше направил глупостта да тръгне да я завзема? Или викаш те сами са си победили, други фактори е нямало?
    изброй ми факторите

иначе 27милиона души за една страна не са малко
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    изброй ми факторите

иначе 27милиона души за една страна не са малко
    Главните фактори имат 2 имена - Чърчил и Рузвелт. + гореспоменатия

Не отричам, че не са малко, но колко от тея 27 милиона са убити ИМЕННО ОТ РУСНАЦИ според теб?

Дефенди пак не е разбрал правилно написаното съвсем ясно в учебника по история и си знае неговото. Е браво.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Не отричам, че не са малко, но колко от тея 27 милиона са убити ИМЕННО ОТ РУСНАЦИ според теб?
    Лиле, мълчи си по-добре, няма смисъл да пишеш неща, от които грам понятие си нямаш, изглеждаш глупаво отстрани.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Според теб Русия щяха ли да са това, което са днес, ако Хитлер не беше направил глупостта да тръгне да я завзема? Или викаш те сами са си победили, други фактори е нямало?
    Кажи ми първо, какво щеше да е Европа, ако не беше тръгнал срещу Русия и Русия нямаше причина да го смаже.
    Руснаците си пазят държавата, спокойно можеха да го изгонят от границите си и да оставят другите страни да се оправят сами.

http://www.teenproblem.net/forum/sho...5#post11291005

Путко залупена, руснаците идват неканени, защото преди това шибаните политици канят Хитлер в България. През нашата територия минават самолетите, които отиват към Русия.
    Последно редактирано от papugai : 05-09-2015 на 16:24

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си