Галакси, Чакаш ли някой по-специален в темата?
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Първоначално написано от Niakoitam Чакаш ли някой по-специален в темата? Да, чака мен. Тук съм, како <3
Първоначално написано от Lilanda Да, чака мен. Тук съм, како <3 ама ти не си болдната :/ значи не си ти
Първоначално написано от LoadRunner ама ти не си болдната :/ значи не си ти Болднатото е символ на ограниченост. Да не наричаш кака ми ограничена?
не се гъбркайге с мен че ще стане лошо бе ... ;/
Първоначално написано от galaxy29 не се гъбркайге с мен че ще стане лошо бе ... ;/ Да не си взела вече черен колан и да си станала черна нинджа...?
Първоначално написано от Niakoitam Да не си взела вече черен колан и да си станала черна нинджа...? Може да е взела розов колан и да е станала розова (в момента пияна) нинджа...
Първоначално написано от Lilanda Да, чака мен. Тук съм, како <3 ко правиш фъстъчке що не спиш?!? ;/
Първоначално написано от galaxy29 ко правиш фъстъчке що не спиш?!? ;/ Играя Mahjong. ;Д Милото е нощна и му правя компания до колкото мога. Ама след малко сигурно ще си лягам. А ти?
Първоначално написано от Lilanda Играя Mahjong. ;Д Милото е нощна и му правя компания до колкото мога. Ама след малко сигурно ще си лягам. А ти? Как си- добресъм, мти как си, ми добре съм Ай чао тогава и лека лиландо
Първоначално написано от LoadRunner Как си- добресъм, мти как си, ми добре съм Ай чао тогава и лека лиландо Кой те пита теб? ;с
Първоначално написано от Lilanda Играя Mahjong. ;Д Милото е нощна и му правя компания до колкото мога. Ама след малко сигурно ще си лягам. А ти? не виждаш ли .. тапея.. ;/
Първоначално написано от galaxy29 не виждаш ли .. тапея.. ;/ И аз. ;с
Първоначално написано от Lilanda Играя Mahjong. ;Д Милото е нощна и му правя компания до колкото мога. Ама след малко сигурно ще си лягам. А ти? Първоначално написано от galaxy29 не виждаш ли .. тапея.. ;/ Първоначално написано от Lilanda И аз. ;с ??? o.O
Правила