.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 171

Hybrid View

Най-накрая да прочета един интересен пост на доктора. Което не значи непременно верен. Аз диагнози по интернет не поставям, затова съветвах нпп да се прегледа. Но се сещам, че нещата може и да са по-прости и да става дума за вегетативни соматични(т.е. телесни) симтоми на психично заболяване от рода на шизофрения с лека форма на мания за величие, която по принцип е свързана и с мания за преследване.
    Само че, за разлика от доктора зная и явления от духовен порядък, които са невъзможни за обяснение с аргументите на едностранчивия материализъм.

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Цитирай Първоначално написано от Pitancho Виж мнението
    Само че, за разлика от доктора зная и явления от духовен порядък, които са невъзможни за обяснение с аргументите на едностранчивия материализъм.
    Хмм, къде съм използвал единствено аргументи на едностранчив материализъм? Да, сънната парализа е чисто физиолигичен процес, но в какво точно ще се прояви има психологически елемент. Не мисля че психологичните феномени могат да се отнесат към какъвто и да е материализъм.
    И аз съм съгласен, че има явления, които нямат обяснение в материалистическата парадигма, точно затова добавих и психологическо обяснение. Искаш да кажеш че има феномени, които нямат и психологическо обяснение ли? Примери?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си