срещал съм много сатанисти, дори представящи се за (православни) християни, които сякаш от скука се навъртат в разни форуми за да се нахвърлят на праведните там и за да лъжат добрите, така че спестете си усилията, не се хващам на такива въдици, ако поне един от вас беше истински християнин, нямаше да говори за его, суперего, алтер его, и въобще азове, което е типично за едни психолози, философи, и тям подобните, но не и за едни истински християни, говоря от опит, защото съм имал възможността да посещавам най-различни християнски секти и да познавам най-различни християни, но вие тук не сте такива, нито дефендър, нито питанчо, joe an е такъв, но вие не сте, и мога само да ви кажа, че ви чака голям ад ако не престанете да тъпчете истинското Божие Слово, и да го заменяте с лъжа, при това лъжата ви беше ужасно тъпа, плюс това истинските християни обикновено защитават братята по вяра пред онези, които ги нападат, но нито един от вас не постъпи така спрямо мен, при все че беше съвсем очевидно, че изповядвам Отца и Сина Исус Христос, а не някакъв друг бог...