.
Затворена тема
Страница 243 от 354 ПървиПърви ... 143193233239240241242243244245246247253293343 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 051 до 6 075 от общо 8834
    Супер фен Аватара на Rafa7a
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Опълченците на клавиатурата.
    DMS грамотност за Юлиян, само срещу цената на 6 смс-а с цена 1.20 можете да подарите грамотност на Юлиян!

Супер фен Аватара на Corb1225
    Кои хора са достойни за възхищение?
    Тези които се справят с трудностите, не се предават пред нищо и никой. Каквото и да се случи, стават и продължават. Също умните, толерантните и широко скроените. Възхищавам се на хората, които допринасят за развитието на човечеството.
    Цитирай Първоначално написано от hheh Виж мнението
    хазартен тип ли си
    Не, винаги съм залагал на сигурното и безопасното.
    IDWY
    Последно редактирано от Corb1225 : 05-10-2015 на 15:01

Мега фен Аватара на Dagichka
    имаш ли си термосче? :д
    обичаш ли сладко, любим десерт?
    защо тревата е забранена, дали ще доживеем легализация и тук?
    изгрев или залез?
    колко често се вглеждаш в малките неща наоколо?
    кое забелязваш първо в човека срещу теб?
    не можеш да живееш без..?
    какво мислиш за религиите?
    кои места по света искаш да посетиш и защо?

Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    имаш ли си термосче? :д
    Да, при това само от няколко месеца ;Д.
    обичаш ли сладко, любим десерт?
    Повече съм по соленото. Преди време реших да намаля сладкото драстично и оттогава не изпитвам нужда да ям много сладко. Любим десерт? Може би шоколадова торта. Предпочитам плодове по принцип.
    защо тревата е забранена, дали ще доживеем легализация и тук?
    Забранена е заради тесногръдието на обществото и политиците ни. А може и някакви интереси да играят, знам ли. Надявам се не само да я доживеем, ами да е съвсем скоро. Сякаш има наченки на диалог, наскоро имаше и анкета в сайта на БТВ.
    изгрев или залез?
    Изгрев
    колко често се вглеждаш в малките неща наоколо?
    По-често отколкото ми се иска. Вглеждам се в най-малките и незначителни детайли, но от друга страна това ми помага да видя по-добре цялостната картинка.
    кое забелязваш първо в човека срещу теб?
    Виж на предната страница.
    не можеш да живееш без..?
    Интернет
    какво мислиш за религиите?
    Не съм религиозен, не одобрявам религиите, но не съдя хората, които са религиозни. Правото на религиозно самоопределение е основен демократичен принцип.
    кои места по света искаш да посетиш и защо?
    Не съм се замислял много, но не искам да посещавам банални места. Примерно бих посетил Иран, симпатизирам на тази държава и на великата й цивилизация. Също Скандинавските държави, някои страни от ЮИ Азия и за други не се сещам в момента.
    IDWY

Мега фен
    Правото на религиозно самоопределение е основен демократичен принцип.
    Защо това е така според теб ?

Ако хората бяха масово атеисти, щеше ли да имаш 'демократичното' право да се самоопределяш на религиозен принцип (което в повечето случаи май означава да определяш другите) ?

Убиването на жени с камъните или обесванията на хомосексуални предизвикват симпатиите ти към Иран ?

Мега фен

велика цивилилилизация

монстър кил

Прав си за всичко.

Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Обмислям официално да поставя Ауриса в същата графа като дефенди, кораба и папагала, ама с обратен знак.
    Мда

По-назад казах, че бих сложил Ауриса на стола, но си променям отговора, тоя аз на стола няма да го сложа. Който иска да го слага след мен ;Д

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Кои теми са ти болни ?

Кои от тези теми можеш да споделиш със нас/форума ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Прав си за всичко.
    Мда
    По-често отколкото ми се иска. Вглеждам се в най-малките и незначителни детайли, но от друга страна това ми помага да видя по-добре цялостната картинка.
    След като си показа цветовете, ще те помоля (този път учтиво, че да не ти жегна Егото, което незнайно защо твърдиш, че е на мястото си) да ми отговориш на въпросите.
    Съвсем умишлена беше провокацията и ако беше и 1/100 човекът, за който се опитваш да се представиш, щеше да реагираш с нещо от рода на 'ситуацията в Иран действително е потресаваща и е тъжно, че безброй хора страдат заради някаква идеология'.

Последен въпрос от мен (и се надявам да ми отговориш на предишните) - колко време прекарваш в Реддит ? Надушвам хората, пишещи там от километри, а ти ми намирисваш, та ми е любопитно прав ли съм. Надявам се на честен отговор и ти обещавам, че по отношение на твоята особа оттук насетне няма да видиш и 1 мой пост.

Мерси

Супер фен Аватара на Юлиян
    Ahahahahahaha. Haaahaha haaaaaaahahaha
    Dreamwalker Rafa7a ебати лудите сте , кви опълченци каква кампаня. Смях се до сълзи с бебешките ви тъпотии а уж аз съм бил зле

Rafa7a буквара не е ли за 1 клас , защо.толкова го четеш?

Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Пого на suicidal depressive black metal концерт. xD

Цитирай Първоначално написано от Юлиян Виж мнението
    Rafa7a буквара не е ли за 1 клас , защо.толкова го четеш?
    Май затапката от Гугъл не ти се получи? Като хората виждат, че ти си коментирал последен, никой не смее да влезе. Та да коментирам, че някой да влезе. Иначе въпроси към Corb

1. Кои форуми освен този посещаваш?
    2. Какво мислиш за така модерния SWAG?
    3. С кого споделяш най-много?
    4. Затвори си очите, после ги отвори и напиши първото нещо, за което се сети, докато очите ти бяха затворени.
    5. Коя ти е любимата напитка?
    6. Храниш ли се здравословно?
    7. Спортуваш ли? Ако да - какво?

Това е за сега!

Цитирай Първоначално написано от Rafa7a Виж мнението
    Май затапката от Гугъл не ти се получи? Като хората виждат, че ти си коментирал последен, никой не смее да влезе. Та да коментирам, че някой да влезе. Иначе въпроси към Corb

4. Затвори си очите, после ги отвори и напиши първото нещо, за което се сети, докато очите ти бяха затворени.

Това е за сега!
    Ами сдухват така и трябва

Пък и ако ми обясниш как клавиатура ще бъде жив човек , ще съм ти благодарен

Освен буквар май трябва и вафла "Хумор" да си купиш, че да ти се развие чувството за хумор..

Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    Кои от тези теми можеш да споделиш със нас/форума ?
    Въпросите ти малко си противоречат, затова отговарям само на втория. Мисля, че вече споделих максималното, което мога. Има хора от форума, с които имам по-задълбочени контакти и те знаят повече.
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    След като си показа цветовете, ще те помоля (този път учтиво, че да не ти жегна Егото, което незнайно защо твърдиш, че е на мястото си) да ми отговориш на въпросите.
    Съвсем умишлена беше провокацията и ако беше и 1/100 човекът, за който се опитваш да се представиш, щеше да реагираш с нещо от рода на 'ситуацията в Иран действително е потресаваща и е тъжно, че безброй хора страдат заради някаква идеология'.

Какви цветове съм показал, викаш? Усещам злонамерено отношение, не ме интересува дали е провокация. Ако ще 1/24618461814 да съм за човека, за който се представям, не си ти този, който ще го реши. Не си ми фактор, сещаш ли се?

Последен въпрос от мен (и се надявам да ми отговориш на предишните) - колко време прекарваш в Реддит ? Надушвам хората, пишещи там от километри, а ти ми намирисваш, та ми е любопитно прав ли съм. Надявам се на честен отговор и ти обещавам, че по отношение на твоята особа оттук насетне няма да видиш и 1 мой пост.
    Прекарвам време в един доста специализиран събредит, не мога да се нарека редитър. Как стигна до този извод?
    И ще преценя дали да отговоря на предишните ти въпроси.

data.bg, форума на фенклуба на Арсенал в България и май са това
    Нямам против, даже ми е забавно това явление.
    По принцип трудно споделям, не мога да определя някой конкретен.
    Не ги умея тия работа, не мога да се отпусна. Напрегнах се и не родих нищо ;Д.
    Вода, бира
    Не
    Не
    IDWY
    Последно редактирано от Corb1225 : 05-10-2015 на 20:54

Мега фен Аватара на LoadRunner
    хахахахаха
    браво съживи ме днеска :д
    продължаваме напред!

Голям фен Аватара на lunacy
    http://www.dailymotion.com/video/xtg...nic_shortfilms

размисли?
    зa UMSHINI WAM може и да съм те питала ::
    по-интересно ми е какво мислиш за PICNIC
    Последно редактирано от lunacy : 05-10-2015 на 21:52

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Как минава един твой ден?

Какво мислиш за ситуацията в Близкия изток?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Освен буквар май трябва и вафла "Хумор" да си купиш, че да ти се развие чувството за хумор..
    Хахаха то един хумор. Направо.....

Леко затрудняващи въпроси сте ми дали този път ;Д, заемам се. Ще нахвърля първо нещо набързо и очаквайте да допълня.

Цитирай Първоначално написано от lunacy Виж мнението
    http://www.dailymotion.com/video/xtg...nic_shortfilms

размисли?
    зa UMSHINI WAM може и да съм те питала ::
    по-интересно ми е какво мислиш за PICNIC

Picnic не го бях гледал, снощи го видях, но сега ще го пусна пак и ще напиша впечатления.
    От Umshini Wam ми стана неприятно(разбираемо) и не съм се старал да вникна, но ще го направя, ако настояваш ;Д.
    Преди да се впусна в разсъждения, ще кажа, че се почувствах като в училище ;Д.
    Picnic
    Очевидните послания са за семейните ценности, отношенията с близките ни хора, чувството за принадлежност към дадена общност, анти-модерния свят, природата. Самата обстановка е някак смущаваща, тягостна и носталгична. Лирическата героиня има видими психически отклонения, което според мен е заигравка с твърдението, че: "само лудите са наистина свободни". Те са извън рамките и обществените норми, виждат истинските неща в живота, докато другите хора са забързани и вглъбени в сивото ежедневие. Повечето от нас приемат за даденост малките неща, които най-често са и най-важните, и единствено, когато се случи нещо, можем да разберем истинската им стойност.

В Леон(брата) виждам общи неща със самия себе си. Доста хора подценяват изключително много ролята на семейството. Да, има семейства, които меко казано не са за пример и родственици, които не са ни съвсем приятни. Разбирам и уважавам позицията на хората, които са се дистанцирали от роднините си по горепосочените причини. Но когато "изпаднем в беда", имаме нужда точно от тях. Много е ценно в такива моменти да имаме някой, който да ни накара да се почувстваме обичани и важни, част от някаква общност, пък било то дори собственото ни семейство. Ето и едно проучване, което показва нагледно позитивните ефекти от това: http://www.spring.org.uk/2013/10/sen...ss-of-life.php.

Ще си позволя тук да отправя критика. Радетелите за природосъобразен живот и противници на модерния свят си мислят, че техните разбирания за щастие и ценните неща в живота са универсални. Както съм казвал неведнъж - не уважавам хора, които се опитват да наложат техните разбирания над другите и не признават друга истина освен своята. Да, природата е нещо изключително, всички изпитваме страхотно положителни емоции, когато сме сред нея, но това не означава да загърбим всички останало. Технологиите на модерния свят тласкат развитието ни напред и са полезни в различни сфери от живота ни. Но разбирам идеята на посланието. Има хора на другата крайност, които са се подчинили изцяло на технологиите и действително са скъсали връзката си с природата.
    Трябва да запазим баланс с нея, защото в противен случай тя ще ни го напомни. Знаеш мнението по този въпрос. Трябва да спрем съревнованието си с природата, защото това ще доведе до общата ни гибел.
    Как минава един твой ден?
    Естествено няма да получиш много конкретика ;Д. Ежедневието ми минава скучно и еднообразно, ставам късно и прекарвам голяма част от деня в слушане на музика(това ми е основния начин да поддържам настроението си).
    Какво мислиш за ситуацията в Близкия изток?
    /
    WIP
    Последно редактирано от Corb1225 : 05-11-2015 на 19:05

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    Кой град ти харесва най много унас и защо

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Защо ти е скучен живота
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Цитирай Първоначално написано от hheh Виж мнението
    Кой град ти харесва най много унас и защо
    Стара Загора. Това си е моя град и за мен е най-красивия, чисто е, имаме един от най-хубавите и големи паркове(парк "Аязмото"), може би най-благоприятния климат в цялата страна и т.н.
    Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    Защо ти е скучен живота
    Пак обстоятелствата, както и някои доброволни(първоначално) ограничения, които си наложих.
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Искаш ли да промениш нещо в живота си ? Ако не - защо и ако да - каква ще е първата стъпка?
    Със сигурност искам, но промяната, от която имам нужда е твърде мащабна, за да се ограничи до само едно нещо. Искаме ми се да може някой да ми посочи каква да е първата стъпка, но трябва да намеря начин и сила в себе си.
    IDWY
    Последно редактирано от Corb1225 : 05-11-2015 на 20:22

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си